اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش نویز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کاهش نویز

سلام دوستان
    من در یک پروژه دارم فرکانس رو که حدود 6-7 کیلو هرتز هست رو اندازه میگیریم (با مگا 8) و در کنارش هم یک موتور ac کوچک رو خاموش روشن میکنم، همه چی خوبه ،فقط وقتی که این موتور خاموش یا روشن میشه یهو فرکانسی که اندازه میگیره در حد 500-600 هرتز اضافه میشه.با فرکانس متر مولتیمتر هم منبع فرکانس رو اندازه میگیرم فرکانسش تغییری نمیکنه یعنس مشکل از اندازه گیری میکرو هست.
    در کل حتی موقعی که یخچال روشن میشه یا وقتی که سشوار روشن میکنم هم همین مشکل هست.منبع تغذیه میکرو رو هم عوض کردم فایده ای نداشت،حتی منبع تغذیه کامپیوتر که دیگه از لحاظ نویز ایزولاسون خوبی داره رو هم امتحان کردم فایده ای نداشت. لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ : کاهش نویز

فیلتر بالا گذر بزارید .
    ورودی میکرو هم یه 4.7 میکرو و یه 100 نانو فاراد قرار بدید .

دیدگاه

سلام
      این فیلتر بالا گذر رو کجا بذارم و چی بذارم لطفا بیشتر توضیح بدبد. و اینکه وزودی میکرو اگه منظورتون تغذیه میکرو هست این کار رو انجام دادم

دیدگاه

ای بابا هیچکس نبود راهنمایی کنه!!!!!!!!!!
        لطفا کمک کنید خیلی ضروریه

دیدگاه

برای کاهش نویز در میکروهای AVR یک مقاله جامع در مجله نویز قبلی گذاشته بوم.
          حتما مطالع کنید مفید میتونه باشه
          I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
            من هم چند وقت پیش یه مشکل این جوری داشتم والبته فرکانس کار من 16Mhz بود و طول کابل باعث نویز شدید شده بود که بالاخره با امتحان هزار راه به صورت تجربی یه خازن در حد پیکو فاراد (حتما باید مقدارش پایین باشه)به زمین و پایه ورودی رو هم pullup کردم که کاملا مشکل برطرف شد شما هم امتحان کن احتمال درست شدنش زیاده.
            آیه: "فرشتگان و ارواح در یک روز به او (مذکر) صعود کردند که این معادل پنجاه هزار سال برای انسان است"!
            در بیرون یک میدان گرانشی زمان اینگونه است: ∆t= ∆t0/ (1-v^2/c^2) ^0.5
            ∆t زمانی است که برای متحرک معادل گذر ایستگاهی است.و V سرعتی است که به شاهد ایستگاهی نسبت داده می شود.
            ∆t0 زمانی است که برای فرشتگان می گذرد.سرعت نور در خلا 299792.458 کیلومتر بر ثانیه است.
            از معادله ی بالا می توانیم آن سرعت ناشناخته را حساب کنیم:v =c (1-(1^2/(50000*12*27.321661)^2))^0.5 که این عدد برابر است با v = 299792.4579999

دیدگاه

همه اینا درسته اما بهترین کار به نظر من ایزوله کردن تغذیه است.
              چیزی را بگو که بتوانی بنویسی
              چیزی را بنویس که بتوانی امضا کنی
              چیزی را امضا کن که بتوانی به آن عمل کنی (ناپلئون)

دیدگاه

به نام خداوند جان و خرد

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=67006.msg394566#msg394566

:job:
                شاد و تندرست باشید
                دوستدارتان
                مهدی حریری

دیدگاه

سلام سعی کنید تا می توانید از تغذیه ایزوله استفاده کنید
                  یک خازن 1000 میکرو بزار قبل ورودیت و روی VCCوGND میکرو هم یک خازن 100n بزار ببین درست می شه :eek:
                  معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
                  اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
                  آموزش Modelsim

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X