اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدوم زبان واسه برنامه نویسی میکروکنترلرها (مخصوصا AVR) بهتره و چرا؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدوم زبان واسه برنامه نویسی میکروکنترلرها (مخصوصا AVR) بهتره و چرا؟

سلام

نظر شما چیه

من خودم با بیسیک کار میکنم اما ظاهرا سی بهتره :rolleyes:

لطفا دوستان با یه منطق خوب دلیلش رو بگن :nerd:

اگه سی بهتره نظرتون چیه که یه تاپیک با عنوان آموزش زبان C برای AVR بزنیم ؟
    66
    زبان C
    0%
    52
    زبان BASIC
    0%
    11
    زبان Assembly
    0%
    3
    ِِDie for Life, Not Live to Die
    Freedom Fighter
    " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

پاسخ : کدوم زبان واسه برنامه نویسی میکروکنترلرها (مخصوصا AVR) بهتره و چرا؟

C از همه بهتره دوست من
    چون قویترین کامپایلرهاست.نه در این موضوع حتی در سطح ویندوز.خود ویندوز رو هم با C ساختن
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام
      چون قویترین کامپایلرهاست.نه در این موضوع حتی در سطح ویندوز.خود ویندوز رو هم با C ساختن

زبان سی کلن قابل انعطاف تره . خیلی راحت میتونی باهاش کار کنی . نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه :question:

موفق باشی
      دوش دیوانه شدم عشق مرا دید و بگفت آمدم نعره مزن جامه مدر هیچ مگو
      گفتم ای عشق من از چیز دگر می​ترسم گفت آن چیز دگر نیست دگر هیچ مگو
      من به گوش تو سخن​های نهان خواهم گفت سر بجنبان که بلی جز که به سر هیچ مگو
      قمری جان صفتی در ره دل پیدا شد در ره دل چه لطیف است سفر هیچ مگو
      مولانا

دیدگاه

قبلا در این مورد تو یه پست دیگه بحث شد و مزایای زیادی از زبان C مطرح شد، اما مهمترین اش:
        AVR برای زبان C طراحی شده است، سند: http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/COMPILER.pdf
        There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

سلام و ممنون از جوابهاتون

پس موافقید که یه تاپیک برای آموزش سی بزنیم و بر اساس یه منبع خوب برای آموزش زبان سی شروع بکار کنیم؟ :nerd:

راستی کسایی مثل خود من که هیچ زمینه ای از اصول برنامه نویسی سی ندارن چه منبعی واسشون خوبه که به صورت ریشه ای یاد بگیرن :icon_razz:

ترجیحا اسم یه کتاب
          Freedom Fighter

دیدگاه

sلام
            من فکر می کنم راه منطقیش اینه که شما اول بری C رو جدا از میکرو کامل یاد بگیری ( خیلی وقت نمی گیره ). بعدش بیای واسه AVR بنویسی. کتاب هم اگه خواستی تا جایی که من خبر دارم بهترینش میکرو کنترولر های َAVR آقای ره افروز هست که از زبان C استفاده کرده. البته قبلش باید C رو بلد باشی

دیدگاه

سلام
              من یه کتاب دارم به اسم آموزش مهارت برنامه نویسی C مال سازمان آموزش فنی حرفه ایه . هم خلاصه و هم مفید. اگه گیر آوردی حتما اینو بگیر

دیدگاه

از لحاظ انعطاف پذیری که فکر می کنم assembly خیلی از اون دوتای دیگه بهتر باشه. درسته برنامه نویسی با assembly کار بیشتری میبره ولی اولا برنامه سریعتر اجرا میشه و ثانیا همه چیز دست خودتونه.
                برنامه های سنگین مثل ویندوز هم تماما با C نوشته نشدن و نمی شن. جاهایی که به پردازش زیادی نیازه معمولا از اسمبلی استفاده میکنن چون سریعتر کار میکنه.
                بیسیک که کلا مرخصه!
                ولی من به شخصه به این عقیده هستم که مادامی که برنامه قرار نیست اونقدر ها هم طولانی بشه از اسمبلی استفاده بشه بهتره. ولی اگر دیدم برنامه اسمبلی قراره به چند هزار یا حتی میلیون خط برسه می رم سراغ C.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط magician
                  سلام
                  من یه کتاب دارم به اسم آموزش مهارت برنامه نویسی C مال سازمان آموزش فنی حرفه ایه . هم خلاصه و هم مفید. اگه گیر آوردی حتما اینو بگیر
                  سلام

این کتاب رو چجوری میتونم تهیه کنم؟ :nerd:
                  Freedom Fighter

دیدگاه

کتاب: میکروکنترلرهای AVR و کاربرد آنها-همراه CD
                    نوشته:مهندس راه افروز

فوق العادس.ابتداش میکرو های AVR رو توضیح داده.بعد برنامه نویسی با C و بعد کلی مثال عالی برای تمام قسمتهای میکرو
                    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روباه
                      کتاب: میکروکنترلرهای AVR و کاربرد آنها-همراه CD
                      نوشته:مهندس راه افروز

فوق العادس.ابتداش میکرو های AVR رو توضیح داده.بعد برنامه نویسی با C و بعد کلی مثال عالی برای تمام قسمتهای میکرو
                      سلام

من تهران نیستم

سایتی چیزی سراغ ندارید که بشه از اونجا سفارش داد
                      Freedom Fighter

دیدگاه

سلام

کتاب مهندس ره افروز برای یاد گیری AVR واقعا عالیه من خودم AVR رو با همین کتاب یاد گرفتم .
                        ابتداش میکرو های AVR رو توضیح داده.بعد برنامه نویسی با C و بعد کلی مثال عالی برای تمام قسمتهای میکرو
                        ولی تو کتاب آقای ره افروز زبان سی رو آموزش نداده (البته به صورت سطحی چرا ) .
                        من فکر می کنم راه منطقیش اینه که شما اول بری C رو جدا از میکرو کامل یاد بگیری ( خیلی وقت نمی گیره ). بعدش بیای واسه AVR بنویسی
                        پیشنهاد من هم اینه که اول زبان سی رو جدای AVR یاد بگیری تا وقتی میری سراغ کتاب ره افروز برنامه هایی که نوشته شده براتون گنگ نباشه .

برای یاد گیری زبان سی هم من کتاب "آموزش برنامه نویسی C در 21 روز " رو پیشنهاد مکنم .

نویسنده کتاب : آیتکن - جونز
                        ترجمه : زارع پور - انصاری
                        انتشارات نص

موفق باشی
                        دوش دیوانه شدم عشق مرا دید و بگفت آمدم نعره مزن جامه مدر هیچ مگو
                        گفتم ای عشق من از چیز دگر می​ترسم گفت آن چیز دگر نیست دگر هیچ مگو
                        من به گوش تو سخن​های نهان خواهم گفت سر بجنبان که بلی جز که به سر هیچ مگو
                        قمری جان صفتی در ره دل پیدا شد در ره دل چه لطیف است سفر هیچ مگو
                        مولانا

دیدگاه

با سلام
                          آقایون
                          به نظر من از همه بهتر زبان سی است
                          ولی
                          ولی زبان سی در بسیاری از مواقع در درون خودش از زبان اسمبلی نیز استفاده میکنه
                          در اینجا دو راه داریم
                          1) زبان سی رو یاد بگیریم
                          2) زبان اسمبلی رو برای کار آیی بیشتر زبان سی یاد بگیریم

دیدگاه

دوستان با عرض پوزش حدودا 10 بار این بحث در تاپیک های مختلف مطرح شده ....
                            همین 2-3 روز پیش هم به نوعی دیگه مطرح شد .

لطف کنید و از گفته ها و تجربیات بقیه دوستان نیز استفاده کنید تاپیک جدید و بحث از ابتدا خوب نتیجه جدیدی حاصل نخواهد کرد معمولا.
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X