اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

avr

با سلام خدمت دوستان محترم.
    من میخواستم بونم که چطوری برنامه ترکیبی را میشه نوشت.مثلا همزمان بشه هم ساعت را روی lcd نشان داد ه دما را کنترل کرد.
    لطفا منو راهنمایی کنید
    متشکرم
    email:asm.news@yahoo.com

پاسخ : avr

یکی از تایمرهای زمان رو ست کنید هر ثانیه یه اینتراپت بده ، تو تابع اینتراپت مقدار ساعت رو از RTC بخونید ، LCD رو بروز کنید و دما رو از سنسور بخونید
    حالا هر کنترلی که می خواهید روی دما داشته باشید انجام بدید ، فقط هواستون باشه کدی که تو تابع تایمر می نویسید نباید زمان اجراش بیشتر از 1 ثانیه بشه

حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

پاسخ : avr

سلام دوست من
      خیلی راحت.شما میتونی خیلی بیش از دو کار از میرو بکشی.
      برای اینکه دقیقا به سر ریز 1 ثانیه برسی یه کریتال 32.768 کیلو هرتز یا همون کریستال ساعت رو به پایه های Clock خارجی تایمر 2 وصل کن و پرسکلر تایمر 2 رو روی تقسیم بر 128 با اینتراپت تنظیم کن تا دقیقا در هر ثانه یک اینتراپت بزنه و دیگه باقیشم که میدونی.در مورد سنسور دما هم بعد از اتصال به ADC و میانگین گیری توسط برنامه نویسی واسه دقت بیشتر.حالا از ساعت دقیقه و ثانیه و دما یک رشته میسازی و شوتش میکنی رو LCD
      Goodluck
      خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X