اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی سنسور فشار هوا HSGF070

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی سنسور فشار هوا HSGF070

سلام . امیدوارم روز خوبی داشته باشید. قصد ما در این صفحه کار با سنسور فشار هوا HSGF010 و خوتدنش با AVR هستش.
    این سنسور ارزونه
    جمع و جوره
    4تا پین داره که دوتاش V- و V+
    اگر از دوسنان ، کسی روش کار کرده بیاید باهم اطلاعاتمونو به اشتراک بزاریم تا بقیه هم استفاده کنن.

لینک دیتاشیت:

http://roboeq.ir/files/id/626/name/hsg_modul.pdf
    hi miami

پاسخ : راه اندازی سنسور فشار هوا HSGF070

سلام
    دوستان کسی با HSGF010 کار نکرده ؟ :redface:
    بازه اندازگیریش از 0 تا 100 کیلو پاسکال هس...اگه کسی از دوستان با سنسور فشار کار کرده لطفا راهنمایی کنه.
    با تشکر :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیوان قاسمی
      سلام
      بازه اندازگیریش از 0 تا 100 پاسکال هس...اگه کسی از دوستان با سنسور فشار کار کرده لطفا راهنمایی کنه.
      *کیلو پاسکال

head<=
      ...تشکر خدا...
      [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m4hd1r
        *کیلو پاسکال
        بله کیلو پاسکال...بلدین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیوان قاسمی
          سلام
          بازه اندازگیریش از 0 تا 100 کیلو پاسکال هس...اگه کسی از دوستان با سنسور فشار کار کرده لطفا راهنمایی کنه.
          توی دیتاشیت اومده که vo- و vp+ داره این یعنی باید اختلاف ولتاژ این 2 تا میشه فشار.
          hi miami

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pesare shoja
            توی دیتاشیت اومده که vo- و vp+ داره این یعنی باید اختلاف ولتاژ این 2 تا میشه فشار.
            سلام
            ممنون از پاسختون
            به این معنی هس که من v- رو به گرند وصل کنم و v+ رو با adc بخونم ؟ هر عددی نشون بده میشه فشار ؟ به پاسکال نشون میده ؟ هیچ کاره دیگه ای نداره ؟
            میشه بیشتر توضیح بدید ؟

دیدگاه

نه اونجوری نصف اطلاعات تلف میشه. بهتره وصل کنید به مقایسه کننده آنالوگ میکرو و مقدار رشو بخونید.
              hi miami

دیدگاه

نه اونجوری نصف اطلاعات تلف میشه. بهتره وصل کنید به مقایسه کننده آنالوگ میکرو و مقدار رشو بخونید.
                من میخوام با atmega8 این کار رو انجام بدم ، امکانش هس کامل تر راه نمایی کنید ؟ به کدوم پایه ها باید بزنم و با چه دستوری بخونم (کدویژن)؟
                چون من همین روش معمول که با adc کار میکنن رو بلدم....

دیدگاه

ببینید adc یه موده differential داره . خوب از اون استفاده کنید مثلا مقدار ریجستر ADMUX رو بزارین 0x0f برای فهمیدنش توی دیتاشیت مگا 8 برین قسمت جدول adc شو بخونید . بعدش مقدار adc_data رو به یه ضریبی که ضرب کن میشه فشار. اونو توی lcd نمایش بدین
                  hi miami

دیدگاه

ببینید adc یه موده differential داره . خوب از اون استفاده کنید مثلا مقدار ریجستر ADMUX رو بزارین 0x0f برای فهمیدنش توی دیتاشیت مگا 8 برین قسمت جدول adc شو بخونید . بعدش مقدار adc_data رو به یه ضریبی که ضرب کن میشه فشار. اونو توی lcd نمایش بدین
                    ممنون،فقط اون ضریب رو از کجا پیدا کنم ؟وقتی adc رو توی این حالت گذاشتم ، و خوندم بعد به چه عددی ضرب کنم ؟ در چه مبنایی در میاد ؟
                    شما روی HSGF070 انجام دادید ؟ با HSGF010 فرق داره ؟
                    کالیبرس دیگه ؟ حساسیتشون چطوره ؟ شما مشکلی نداشتین؟

دیدگاه

ضریبو باید از دقت سنسور محاسبه کنی. یعنی ببینی به ازای چند کیلو پاسکال چند ولت تغیر میکنه . متاسفانه توی دیتاشیتش نیس :(
                      hi miami

دیدگاه

ضریبو باید از دقت سنسور محاسبه کنی. یعنی ببینی به ازای چند کیلو پاسکال چند ولت تغیر میکنه . متاسفانه توی دیتاشیتش نیس :(
                        شما تونستین راه اندازیش کنید ؟ چون من هنوز تهیه نکردم...
                        میخواستم ببینم اگه کسی تونسته روش وقت بزارم....
                        پس باید کالیبره بشه....چه بد...پس چیکار کنم.... :question:

دیدگاه

من اینو راه اندازی کردم

http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=we b&cd=1&cad=rja&ved=0CCoQFjAA&url=h ttp%3A%2F%2Fwww.freescale.com%2Ffiles%2Fsensors%2F doc%2Fdata_sheet%2FMPXV5004G.pdf&ei=4R4nUtWfMM av7Aa50YCwBw&usg=AFQjCNE8XybxwlQxI_mmoVcbD7DMT VTuKg&bvm=bv.51495398,d.ZGU
                          hi miami

دیدگاه

من اینو راه اندازی کردم

http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=we b&cd=1&cad=rja&ved=0CCoQFjAA&url=h ttp%3A%2F%2Fwww.freescale.com%2Ffiles%2Fsensors%2F doc%2Fdata_sheet%2FMPXV5004G.pdf&ei=4R4nUtWfMM av7Aa50YCwBw&usg=AFQjCNE8XybxwlQxI_mmoVcbD7DMT VTuKg&bvm=bv.51495398,d.ZGU
                            من از 10 تا 30 کیلو پاسکال رو تقریبا نیاز دارم.که مجبورم همین رو راه بندازم :sad: اگه سنسور دیگه ای توی این بازه هس معرفی کنید لطفا
                            ببین مهندس ، HSGF010 یه جدولی داره که با سنسوری که عرض کردین مقایسه کردم
                            فک کنم منظورش همون تغییر ولتاژه ...درسته ؟ولی چرا انقد اختلاف داره...
                            http://uplod.ir/0pgdknw5jv32/ds.png.htm
                            نمیشه از این استفاده کرد؟

دیدگاه

امیدوارم از مهندسای دیگه یکی کمک کنه . همینی که فرستادین و میگم دیگه برای hsg چیز خاصی که دقت دقیق شو بگه نیس.
                              hi miami

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X