اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در اتصال گیت های منطقی نوع TTL به AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در اتصال گیت های منطقی نوع TTL به AVR

سلام
    وقتی که به پورت های AVR به صورت مستقیم ولتاژ VCC یعنی همان 5 ولت را متصل می کنیم به عنوان منطق یک قبول می کند ولی وقتی از خروجی یک گیت منطقی نوع TTL را به AVR متصل می کنیم به عنوان یک قبول نمی کند.
    خروجی گیت منطقی را با ولت متر اندازه می گیریم همان 5 ولت است. وقتی که به avr متصل می کنیم به یک ولت کاهش پیدا می کند و نمی تواند پورت را فعال کند.

سوال من این است که چگونه گیت های منطقی نوع TTL را به AVR متصل کنم؟

پاسخ : مشکل در اتصال گیت های منطقی نوع TTL به AVR

با سلام،

اتصال آی سی ها با سطوح لاجیکی متفاوت به یکدیگر مشکلی نداره چه برسه به اینکه سطح لاجیکی یکسانی هم داشته باشن...

شما از چه آی سی ای استفاده میکنی و میخوای به میکرو متصلش کنی؟
    احتمال اول اینه که پین میکرو رو ورودی تعریف نکرده باشی.
    احتمال دوم اینه که گیت شما خروجی اش اوپن کلکتور باشه و نیاز به پول پ داشته باشه.
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نظر دوستمون کاملا درته. به احتمال خیلی بالا خروجی گیت شما اپن کلکتوره و باید پول پ بشه. با یک مقاومت 1 کیلو اون پایه رو به vcc متصل کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
        با سلام،

اتصال آی سی ها با سطوح لاجیکی متفاوت به یکدیگر مشکلی نداره چه برسه به اینکه سطح لاجیکی یکسانی هم داشته باشن...

شما از چه آی سی ای استفاده میکنی و میخوای به میکرو متصلش کنی؟
        احتمال اول اینه که پین میکرو رو ورودی تعریف نکرده باشی.
        احتمال دوم اینه که گیت شما خروجی اش اوپن کلکتور باشه و نیاز به پول پ داشته باشه.
        خیلی ممنون که جواب دادین
        در مورد احتمال اول : کد رو نگاه کردم درست تعریف کرده بودم و وقتی به صورت مستقیم VCC را به میکرو متصل می کنم جواب می گیرم.

شماره آی سی میکرو mega32a است و یک گیت not به شماره 7404 استفاده کردم.
        ورودی not را به زمین متصل می کنم و خروجی not را به میکرو. بین سیمی که از گیت به میکرو متصل است با یک مقاومت به VCC متصل می کنم.
        این کاری که انجام دادم دست بود؟
        با این کار جواب نگرفتم.

دیدگاه

با سلام،

آی سی 7404 اپن کلکتور نیست ولی در هر صورت، یک پول پ 10 کیلو اهمی کمک میکنه، همونطور که شما انجامش دادید. قاعدتا باید درست عمل کنه، یکبار دیگه کد برنامه رو چک کنید و سخت افزارتون رو هم کنترل کنید .....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

با درود . . .
            بنده هم یه مشکل تقریبا مشابه این قضیه داشتم که به کیفیت آی سی بر میگشت.

این تست رو انجام بدید و نتیجه رو اعلام کنید:
            پین مورد نظر رو که عملکرد عجیبی داره در حالت Pullup قرار بدید و توسط آمپر متر یکبار اونرو به زمین و یکبار به VCC وصل کنید(رنج میلی آمپر)
            مقادیر اندازه گیری شده در هر دو حالت رو بنویسید و اعلامش کنید
            درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

از راهنمایی های همتون ممنون.
              از این صحبت ها به این نتیجه رسیم که جریان خروجی از گیت خیلی پایینه. برای تقویت این جریان از یک ترانزیستور BC337 استفاده کردم.
              سیم خروجی گیت رو به بیس ترانزیستور متصل و امیلتر اون رو هم به AVR کلکتور رو هم به VCC و تونستم جواب بگیرم.

کاری که من تو این قسمت مدار انجام دادم ممکنه که خود ترانزیستور یا ایسی های دیگه رو بسوزه؟ چون من این قسمت از مدار رو بدون هیچ محاسباتی همین جوری بستم

دیدگاه

سلام به نظر شما اگر از پول پ میکرو استفاده می کردید و منطق کاری برنامه را روی صفر شدن پین می گذاشتید بهتر نبود؟
                واقعا رویداد عجیب قریبیه برای من که تا حالا پیش نیومده. oo:
                صد در صد باید مشکل از تغذیه و یا اتصال مشترک زمین و یا ... باشد و اینکه گیت نتواند ورودی میکرو را راه بیندازد عجیب است. :agree:
                موفق باشید
                دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
                وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
                او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

با سلام،

نظر شما کاملا درسته، حتما یه مشکل سخت افزاری وجود داره و یا اینکه آی سی گیت معیوبه، وگرنه همچین چیزی واقعا بعیده!

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

منم همین مشکل رو داشتم
                    ولی اومدم ورودیهای گیت Not رو با یه مقاومت پول دان کردم بعد مشکلم حل شد
                    و اگه شما یک شدن رو میخوای با یک مقاومت ورودی گیت رو پول پ کن که خروجیت صفر بشه بعد که ورودی گیت رو با سیم به زمین وصل کنی خروجی یک میشه و میکرو تشخیص میده

دیدگاه

واقعا جالبه من هم تا به حال چنین چیزی نشنیده بودم
                      ورودی میکروهای AVR به قدری مقاومتشون بالاهست که جریان زیادی نکشند(در حالت ورودی high impedance). این درحالیه که شما اگه یک LED در خروجی گیت قرار بدید اون LED بخوبی خاموش و روشن میشه (یعنی جریان ورودی برای میکرو بیشتر از روشن کردن یک LED هست :question

شاید شما داخل برنامه و یا سخت افزار مشکل دارید به قول دوستمون شاید یک پول پ 10 کیلو میتونست مشکل شما رو حل کنه.

موفق باشید
                      امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

احتمال داره تغذیه و گراوند 7404 وصل نشده یا به پایه اشتباه وصل باشه

دیدگاه

مشکل من کلا حل شد بدون هیچ ترانزیستور و یا مدار اضافه.
                          فقط با عوض کردن منبع تغذیه تونستم مشکلم رو حل کنم.
                          قبلا از یک منبع تغذیه نیم آمپری استفاده می کردم به این خاطر به ترانزیستور نیاز داشتم تا آمپر ها رو تقویت کنم. حالا از منبع تغذیه دو آمپری استفاده کردم و کل مدار بدون مشکلی کار کرد.
                          موفق و پیروز باشید
                          :bye

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X