اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار نکردن چوک آبی برای شماره گیری DTMF

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار نکردن چوک آبی برای شماره گیری DTMF

نوشته اصلی توسط alizard
    زمان شماره گیری رو کم و زیاد کن
    مقاومت پایه بیس رو تغییر بده شاید واسه تحریک مناسب نباشه(با همون روش موازی کردن بدون لحیم کاری)
    یا شاید هم سرعت پاسخگویی ترانزیستور کند باشه
    ----------------------------------
    خسته هم نباشی پروژه هست دیگه باید کار کنی تا جواب بده
    فکر کنم این میکروهه یه مرگش باشه،الان یه چیزی که هست یه بار شماره رو درست میگیره و زنگ میخوره، یه بار شماره که میگیره میگه در شبکه نیست!
    از طرفی برای بار دوم که مدار رله پمپ رو وصل میکنه فقز مربع مربع میاد رو ال سی دی :angry:

دیدگاه

یه چیز دیگه هم اینکه وقتی رله چوک وصل میشه باید خط رو آزاد کنم تا شماره بگیره ، یعنی میزنم رو بلندگو !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shp007
        فکر کنم این میکروهه یه مرگش باشه،الان یه چیزی که هست یه بار شماره رو درست میگیره و زنگ میخوره، یه بار شماره که میگیره میگه در شبکه نیست!
        از طرفی برای بار دوم که مدار رله پمپ رو وصل میکنه فقز مربع مربع میاد رو ال سی دی :angry:
        این تیکه رو نفهمیدم یعنی پمپ به رله وصل هست و شروع به کار که میکنه ال سی دی مربع مربع میشه
        پمپ رو که جدا کنی و فقط رله کار کنه چه طور؟
        اگه تغذیه پمپ هم از همین تغذیه اصلی هست که به میکرو رفته خوب معلومه که داره نویز به تغذیه وارد میکنه(نا سلامتی بارش سلفی هست) یه دیود هرز گرد معکوس و یه خازن 104 بزار برای پمپ مثل کاری که برای رله کردی
        نوشته اصلی توسط shp007
        یه چیز دیگه هم اینکه وقتی رله چوک وصل میشه باید خط رو آزاد کنم تا شماره بگیره ، یعنی میزنم رو بلندگو !!
        این تیکه رو هم نفهمیدم یعنی وقتی رله چوک وصل میشه و چوک وارد مدار میشه خط اشغال (اماده شماره گیری-بوق ممتد)نمیشه؟
        دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alizard
          این تیکه رو نفهمیدم یعنی پمپ به رله وصل هست و شروع به کار که میکنه ال سی دی مربع مربع میشه
          پمپ رو که جدا کنی و فقط رله کار کنه چه طور؟
          اگه تغذیه پمپ هم از همین تغذیه اصلی هست که به میکرو رفته خوب معلومه که داره نویز به تغذیه وارد میکنه(نا سلامتی بارش سلفی هست) یه دیود هرز گرد معکوس و یه خازن 104 بزار برای پمپ مثل کاری که برای رله کردی
          این تیکه رو هم نفهمیدم یعنی وقتی رله چوک وصل میشه و چوک وارد مدار میشه خط اشغال (اماده شماره گیری-بوق ممتد)نمیشه؟
          آره پمپ هم از تغذیه اصلی استفاده میکنه ولی تست کردم وقتی پکپ رو جدا میکنم دیگه مربع مربع نمیشه
          خوب یه دیود 4148 و یه خازن 104 هم داره تو مسیرش همین پمپ.

ببین کلا داره بازی در میاره این شماره گیریش ، یه بار میگیره یه بار نمی گیره ، الام که کلا دوباره وقتی رله وصل میشه هیچ خبری نیست اما ظهر که زنگ میزد موقعی که رله فعال میشد باید میزدم رو بلندگو تا تلفنی که میگیره زنگ بخوره ! اگر نمی کردم موقع شماره گیری کالر آیدی تلفن چراغش روشن خاموش میشد اما زنگی نمیخورد !

دیدگاه

بالاخره خدا بخواد شماره گیری هم درست شد فقط این که موقع شماره گیری حتما باید خط رو آزاد کنم وگرنه شماره مقابل زنگ نمیخوره! حالا دیگه تست نکردم که موقعی که رلش وصل میشه شماره میگیره یا نه چون بلندگوهه انگار از کار افتاده!
            کدوم قسمت باید خط رو آزاد کنه دقیقا؟؟؟؟
            اون پمپ هم بگیر مگیر داره یه وقت نویز میندازه یه وقت درست کار میکنه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shp007
              نوشته اصلی توسط shp007
              بالاخره خدا بخواد شماره گیری هم درست شد فقط این که موقع شماره گیری حتما باید خط رو آزاد کنم وگرنه شماره مقابل زنگ نمیخوره! حالا دیگه تست نکردم که موقعی که رلش وصل میشه شماره میگیره یا نه چون بلندگوهه انگار از کار افتاده!
              کدوم قسمت باید خط رو آزاد کنه دقیقا؟؟؟؟
              اون پمپ هم بگیر مگیر داره یه وقت نویز میندازه یه وقت درست کار میکنه!
              خط رو ازاد میکنی یعنی دقیقا چه کار میکنی؟
              خط ازاد به خطی می گویند که باری بین دو سیم ان وصل نباشد(مثل موقعی که گوشی تلفن را گزاشته ایم)
              و خط اشغال به خطی میگویند که مصرف کننده (مثلا مقاومت-چوک ابی) روی ان قرار گرفته باشه(زمانی که گوشی را برداشته ایم)
              حالا شما دقیقا منظورتون کدومه و چه کار میکنید؟
              پمپ هم باید از میکرو دور باشه و گاهی مواقع به جای یه خازن چندین خازن موازی داشته باشد مثلا 104 و470pf
              دیود هم از نوع سریع باشه(تو موتور کوچک مثلا 1n4148)
              -------------------------------------------------------
              عکس های پست اول هم دیده نمیشه یه بار ویرایش کن
              دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

یه موقع توی مدارت از آژیر استفاده نکردی آخه من هم طمانی که آژیر فعال میشد شماره میگرفتم همین مشکل پیش می اومد آژیر رو از مدارم دور میکردم درست میشد آخه آژیر روی مدار نویز مینداخت

بعدش سرعت شماره گیری توی هر شهر با توجه به نوع سوئیچ مخابرات در اونجا متفاوته و از 30 میلی ثانیه تا 150 میلی ثانیه متفاوته سرعت ها رو کم و زیاد کن ببین چی میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alizard
                  خط رو ازاد میکنی یعنی دقیقا چه کار میکنی؟
                  خط ازاد به خطی می گویند که باری بین دو سیم ان وصل نباشد(مثل موقعی که گوشی تلفن را گزاشته ایم)
                  و خط اشغال به خطی میگویند که مصرف کننده (مثلا مقاومت-چوک ابی) روی ان قرار گرفته باشه(زمانی که گوشی را برداشته ایم)
                  حالا شما دقیقا منظورتون کدومه و چه کار میکنید؟
                  پمپ هم باید از میکرو دور باشه و گاهی مواقع به جای یه خازن چندین خازن موازی داشته باشد مثلا 104 و470pf
                  دیود هم از نوع سریع باشه(تو موتور کوچک مثلا 1n4148)
                  -------------------------------------------------------
                  عکس های پست اول هم دیده نمیشه یه بار ویرایش کن
                  :surprised: خوبپس من اشتباه گفتم ،
                  منظورم همون اشغال بود. گفتم دیگه موقعی که رله مربوط به چوک فعال میشه من همزمان باید خط رو اشغال کنم یعنی گوشی رو بردارم یا مثلا بزنم رو اسپیکر گوشی ، این جوری وقتی شماره گرفته میشه اونور هم زنگ میخوره اما اگر این کار رو نکنم زنگ نمیخوره!
                  یعنی دیگه نمیدونم تو این حالت ( وقتی گوشی رو بر ندارم) شماره میگیره یا نه البته تو این حالت کالر آیدی خود تلفت هی چراغش خاموش روشن میشه انگار داره شماره میگیره اما زنگ نمیخوره شماره ای که میگیره.

آهان پمپم شاید وقتی از مدار فاصله میدم دیگه نویز نمیندازه اگر این جواب نداد یه خازن دیگه موازی میکنم

نوشته اصلی توسط tofan_2050
                  یه موقع توی مدارت از آژیر استفاده نکردی آخه من هم طمانی که آژیر فعال میشد شماره میگرفتم همین مشکل پیش می اومد آژیر رو از مدارم دور میکردم درست میشد آخه آژیر روی مدار نویز مینداخت

بعدش سرعت شماره گیری توی هر شهر با توجه به نوع سوئیچ مخابرات در اونجا متفاوته و از 30 میلی ثانیه تا 150 میلی ثانیه متفاوته سرعت ها رو کم و زیاد کن ببین چی میشه
                  آقا طوفان ، من از آزیر هم استفاده میکنم (بازر) تو عکس معلومه جاش اما اینا همزمان نیستن ، هر کدوم تو یه مرحاه عمل میکنه. اول آزیر بعد پمپ و آخر شماره گیری
                  الان منل کد dtmf رو رو 150 گذاشتم و با شرایطی که بالا انجام میدم همه چی کار میکنه فقط خط رو باید اشغال کنم!!

دیدگاه

منظور منم همین بود منم زمانی که آژیر روشن بود و نزدیک بردم بود شماره گیری نمیکرد یا اشتباه شماره گیری میکرد
                    بعد حتما باید خط رو اشغال کنی یعنی یه مقاومت 10 کیلو و خازنی که توی شکلی که واست گذاشته بودم هست رو به زمین متصل کنی بعد شماره ارسال کنی منطور از اشغال دریافت بوق آزاد برای شماره گیری است مثل زمانی که گوشی تلفن رو بر میداری همین اتفاق می افته که یه مقاومتی رو خط قرار میگیره که سوئیچ مخابرات متوجه میشه شما گوشی رو برداشتی و قصد شماره گیری داری و بوق آزاد در اختیار تلفن قرار میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shp007
                      :surprised: خوبپس من اشتباه گفتم ،
                      منظورم همون اشغال بود. گفتم دیگه موقعی که رله مربوط به چوک فعال میشه من همزمان باید خط رو اشغال کنم یعنی گوشی رو بردارم یا مثلا بزنم رو اسپیکر گوشی ، این جوری وقتی شماره گرفته میشه اونور هم زنگ میخوره اما اگر این کار رو نکنم زنگ نمیخوره!
                      یعنی دیگه نمیدونم تو این حالت ( وقتی گوشی رو بر ندارم) شماره میگیره یا نه البته تو این حالت کالر آیدی خود تلفت هی چراغش خاموش روشن میشه انگار داره شماره میگیره اما زنگ نمیخوره شماره ای که میگیره.
                      شما قسمت اشغال خط اینی هست که در شکل اوردم:

یکم تاخیر بین وصل رله تا زمان شماره گیری رو بیشتر کن(مثلا 3 یا 4 ثانیه)
                      شماره هم شماره موبایل خودت بزار و سعی کن هیچ چیز اضافه به خط وصل نباشه(مثلا یه تلفن دیگه یا مودم و...)
                      ببین چی میشه؟
                      در مورد مقاومت هم نگفتی بالاخره اتصال کوتاه(یا کم کردن)انجام دادی یا نه اخه توی یه کتابی که من دیدم نوشته باید جریان 20 تا 50 میلی امپر بگذرد(ولتاژاشغال بین 8 تا 15 است)
                      با این حساب مثلا مقاومت 330 اهم باید بین دو سیم تلفن قرار بگیرد نه 10000 و خورده ای اهم
                      مقاومت چوک ابی(همون سمتی که دورش خط کشیدم) رو با اهم متر بگیر ببین چقدره
                      دیگه فکر کنم کمکی از من بر نمیاد
                      با تشکر
                      دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alizard

شماره هم شماره موبایل خودت بزار و سعی کن هیچ چیز اضافه به خط وصل نباشه(مثلا یه تلفن دیگه یا مودم و...)
                        ببین چی میشه؟
                        در مورد مقاومت هم نگفتی بالاخره اتصال کوتاه(یا کم کردن)انجام دادی یا نه اخه توی یه کتابی که من دیدم نوشته باید جریان 20 تا 50 میلی امپر بگذرد(ولتاژاشغال بین 8 تا 15 است)
                        با این حساب مثلا مقاومت 330 اهم باید بین دو سیم تلفن قرار بگیرد نه 10000 و خورده ای اهم
                        با تشکر
                        بابا دم شما گرم کلی کمک کردی تا الان،
                        باشه پس اول اون زمان تاخیر رو زیاد میکنم تست میکنم. شماره که شماره همراهه خودمه از اول. خط هم ایزوله میکنم کلا :biggrin:

نه من مقاومت رو بر نداشتم ، اونم تست میکنم با یه 330 بعدش کلا اتصال کوتاه میکنم.
                        مقاومت چوک هم میگیرم

تا فردا نتیجه رو میکن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tofan_2050
                          منظور منم همین بود منم زمانی که آژیر روشن بود و نزدیک بردم بود شماره گیری نمیکرد یا اشتباه شماره گیری میکرد
                          بعد حتما باید خط رو اشغال کنی یعنی یه مقاومت 10 کیلو و خازنی که توی شکلی که واست گذاشته بودم هست رو به زمین متصل کنی بعد شماره ارسال کنی منطور از اشغال دریافت بوق آزاد برای شماره گیری است مثل زمانی که گوشی تلفن رو بر میداری همین اتفاق می افته که یه مقاومتی رو خط قرار میگیره که سوئیچ مخابرات متوجه میشه شما گوشی رو برداشتی و قصد شماره گیری داری و بوق آزاد در اختیار تلفن قرار میده
                          یعنی آزیر شما هم مرحله ای بود؟
                          آخه الان این آزیر من روی خود برد هست و یه 5 ثانیه آلارم میده بعد کلا قطع میشه میره برای پمپ و آبپاشی بعد اون قطع میشه میره برای شماره گیری.

الان برای اشغال خط فقط یه مقاوت 10k دارم من ، اگر روش آقای علیرضا جواب نده خارج از برد یه خازن هم با مقاومت موازی میکنم و تست میکنم.
                          آخه منم شنیدم مقاومت باید در حد 330 تا 390 اهم بشه تا اشغال شه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alizard

ببین چی میشه؟
                            با تشکر
                            بالاخره درست شد :wow: :wow: :applause: :applause:
                            همون مقاومت 10k رو کم و زیاد کردم سرجاش با مقاومت موازی 1k و 330 تا نتیجه داد و بعدش 10k رو تعویض کردم با 1k و اکی شد.
                            جریان سیم تلفن هم گرفتم رو 20-25 بود و الان با این مقاوت که گذاشتم کلا زیر 100 آمپر میگذره از سیم که وصل به رله میشه.

تشکر از شما و همه دوستان.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X