اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

سلام بر همه
    دوستانی که فایل هگز پروژه شونو میذارن بدونن اکه سورس رو نزارن کسی به هنر برنامه نویسی اونا پی نمیبره .....!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
      خوب اینم ساعت و تاریخ شمسی با LCD 240*128 گرافیکی البته یه خورده کار داره هنوز :mrgreen:

این فایل ها

http://p30up.ir/images/f87ussyaqjyko1phm83.rar

اضافه شده در تاریخ :
      سلام

اینم برنامه کامل که تاریخ و ساعت شمسی همراه با روز های هفته را نشون میده با فونت خوب و قشنگ خیلی بزرگ
      lcd 128*240 گرافیکی
      اینم سندش بقیش تو فایل زیپ :smile:

ابدیت شده تاریخ 94/1/16

http://p30up.ir/images/2ge84n0xpjy43pbf4p6.zip
      سلام
      لطفاکتابخانه ها و تابعهایی رو که برای راه اندازی 1307 استفاده کرذید رو بذارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط samand
        سلام
        لطفاکتابخانه ها و تابعهایی رو که برای راه اندازی 1307 استفاده کرذید رو بذارید
        سلام
        دوست گرامی این یه پروژه سفارشی بوده برای یکی از دوستان انجمن . لذا بدون رضایت ایشون امکان قرار دادن برنامه و کده ها و یا کتابخانه امکان نداره . و فقط جهت افزایش انگیزه در دوستان بوده .
        ولی جهت راهنمایی عرض کنم که بیشتر تابع ها از جناب نور بخش راد در همین انجمن برداشت و تغییراتی در توابع و کتابخانه ها ایجاد شده . لذا برای بررسی توابع به پست های اقای نوربخش مراجعه نمایید .
        با تشکر :nerd:
        :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
          سلام
          دوست گرامی این یه پروژه سفارشی بوده برای یکی از دوستان انجمن . لذا بدون رضایت ایشون امکان قرار دادن برنامه و کده ها و یا کتابخانه امکان نداره . و فقط جهت افزایش انگیزه در دوستان بوده .
          ولی جهت راهنمایی عرض کنم که بیشتر تابع ها از جناب نور بخش راد در همین انجمن برداشت و تغییراتی در توابع و کتابخانه ها ایجاد شده . لذا برای بررسی توابع به پست های اقای نوربخش مراجعه نمایید .
          با تشکر :nerd:
          :nerd:
          خسته نباشید
          پروژه مال اون بوده
          کتابخونه که مال اون نبوده
          کتابخونرو بچه ها خواستن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
            خسته نباشید
            پروژه مال اون بوده
            کتابخونه که مال اون نبوده
            کتابخونرو بچه ها خواستن
            منظورم از پروژه بصورت کامل بود که شامل کتابخانه ها و توابع و کد برنامه میشد و این کتابخانه و توابع ها را صرفا به درخواست دوستمون انجام دادم و از قبل خودم نداشته ام و بابت ان چون هزینه کامل پرداخت شده دیگه نمیشه هر چیزی که مربوط میشه به این پروژه را حتی خودم استفاده کنم چون دیگه مال خود من نمیشه حساب کرد که خلاف عرف و اخلاق بوده مگر این که به نوعی تغییر پیدا کنه .
            البته اگر در پست های قبلیم در همین تاپیک مراجعه کنید ابتدا خودم از دوستان و بلاخص شروع کننده این تایپیک چندین بار درخواست کمک برای راه اندازی کرده بودم ولی هیچ کس کمکم نکرد و به ناچار خودم انجام دادم پس خود شما هم به راحتی میتواند این کار را انجام دهید . فقط اولش یه کم سخته ... :mrgreen:

دیدگاه

پاسخ : DS1307

داخل پروژه کتابخانه DS1307 ، TWI ، سون سگمنت موجود هست . کتابخانه ها تماما توسط خود من نوشته شده و هر گونه استفاده ای ( البته به غیر از موارد ترو-ریستی و غیر قانونی ) مجاز هست .
              موفق باشید.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : DS1307

نوشته اصلی توسط Reza.bahrami
                البته به غیر از موارد ترو-ریستی و غیر قانونی
                خخخخخخخخخخخخخخ
                =)) =)) =)) =))
                قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"

دیدگاه

داخل پروژه کتابخانه DS1307 ، TWI ، سون سگمنت موجود هست . کتابخانه ها تماما توسط خود من نوشته شده و هر گونه استفاده ای ( البته به غیر از موارد ترو-ریستی و غیر قانونی ) مجاز هست .
                  موفق باشید.
                  داداش ال سی دی گرافیکی رو هم بزار دمت گرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
                    داداش ال سی دی گرافیکی رو هم بزار دمت گرم
                    متاسفانه کتاب خانه مناسبی برای هیج کدام از LCDها ندارم . یکی تو انجمن موجود هست که متاسفانه اون هم کامل نیست .
                    اگر دوستان کتابخانه مناسب برای LCD چه کاراکتری و چه گرافیکی دارند لطف کنن و برای دیگران هم قرار دهند.

دیدگاه

موفق باشید.
                      ضمن تشکر از لطف شما بابت قرار دادن کتابخانه ها میخواستم ببینم آیا این پروژه رو بطور کامل هم جایی قرار دادید چون پروژه خوبی به نظر میرسه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط samand
                        ضمن تشکر از لطف شما بابت قرار دادن کتابخانه ها میخواستم ببینم آیا این پروژه رو بطور کامل هم جایی قرار دادید چون پروژه خوبی به نظر میرسه
                        منظورتون از به طور کامل چی هست ؟ فایلی که قرار دادم ، پروژه کامل هست با تمام موارد مورد نیازش
                        موفق باشید

دیدگاه

منظورتون از به طور کامل چی هست ؟ فایلی که قرار دادم ، پروژه کامل هست با تمام موارد مورد نیازش
                          موفق باشید
                          منظورم شماتیکی که شما کار کردید.

دیدگاه

سلام دوستان
                            تا جایی که من فهمیدم با atmel studio و پروگرامر دیباگرmkII میشه بوسیله jtag با میکرو ارتباط برقرار کرد و خط به خط اجرای کد تو میکرو رو با نرم افزار کنترل کرد و اینکه پی برد کجا برنامه از مسیر خواسته شده خارج میشه و کجا اشتباه کردیم.
                            ولی این حالت نیاز به استفاده از پایه های jtag داره و دیگه نمیشه از اون پایه ها به عنوان ورودی خروجی یا .. استفاده کرد .

دوستان با تجربه :
                            آیا من درست فهمیدم ؟
                            اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
                            کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

دیدگاه

یه سوال دیگه : تفاوت پروگرامر USBMINI MKII با AVR ISP MKII اصل در چیه ؟
                              قیمتشون که خیلی تفاوت داره . اولی حدود 65 و دومی حدود 200 هزار تومنه.
                              آیا با USBMINI MKII میشه دیباگ و امولاتور و ... ؟؟؟

اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
                              کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

دیدگاه

دومی ساخت مالزیه
                                هیچکدومشون توانایی دیباگ رو ندارن.
                                گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X