اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

دوستان با سلام
    من یه پیشنهادی دارم که اگر دوستان موافق باشن برای این تایپیکی که همگی زحمت کشیدن و یه بخش اعظم ان مربوط به پرسش و پاسخهایی که هر کسی مطلبی بلد بوده گذاشته.فقط برای اینکه تمام سوال و جوابها به صورت یک مجموعه کامل و بدون مطالب متفرقه باشه بیاییم و اونا را مطابق مطالب اصلی که گذاشته شده بصورت word یا pdf در بیارم .تا تمامی افراد بتونند استفاده کنند.من خودم کم کم انجام بدم (تقریبا برای 4 درصد کل تا حالا انجام شده و من خودم که الان دارم نگاه میکنم میبینم روش بدی نباشه .چون تمامی سوال و جوابها به صورت یک جا و طبقه بندی شده است.اگر موافق باشین ادامه بدم و زمانیکه سری اولش تمو بشه برای دوستان بذاریم)
    با توجه به اینکه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369 نمایش پست ها
      دوستان با سلام
      من یه پیشنهادی دارم که اگر دوستان موافق باشن برای این تایپیکی که همگی زحمت کشیدن و یه بخش اعظم ان مربوط به پرسش و پاسخهایی که هر کسی مطلبی بلد بوده گذاشته.فقط برای اینکه تمام سوال و جوابها به صورت یک مجموعه کامل و بدون مطالب متفرقه باشه بیاییم و اونا را مطابق مطالب اصلی که گذاشته شده بصورت word یا pdf در بیارم .تا تمامی افراد بتونند استفاده کنند.من خودم کم کم انجام بدم (تقریبا برای 4 درصد کل تا حالا انجام شده و من خودم که الان دارم نگاه میکنم میبینم روش بدی نباشه .چون تمامی سوال و جوابها به صورت یک جا و طبقه بندی شده است.اگر موافق باشین ادامه بدم و زمانیکه سری اولش تمو بشه برای دوستان بذاریم)
      با توجه به اینکه
      سلام
      کار خیلیدجالبی میشه و مطالب مفیدی میشه در قالب یک کتاب ارائه داد...فقط ی نفر باید وقت بذاره واسه این کار...حدود ۴۰ صفحه شده اینجا...کار زمان بری میشه...ولی اگه بشه به خیلی ها کمک بزرگی خواهد کرد...
      تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
        سلام
        کار خیلیدجالبی میشه و مطالب مفیدی میشه در قالب یک کتاب ارائه داد...فقط ی نفر باید وقت بذاره واسه این کار...حدود ۴۰ صفحه شده اینجا...کار زمان بری میشه...ولی اگه بشه به خیلی ها کمک بزرگی خواهد کرد...
        گفتک من دارم کم کم انجام میدم.گفتم اگر دوستان هم استقبال کنند .زمانیکه تهیه شد براشون بذارم

دیدگاه

حتتما استقبال میشه خیالتون راحت...
          کار ارزشمندی میشه..شک نکنید

www.intelart.ir

دیدگاه

سلام به همه
            توی بعضی از توبعی که نوشتم وضعیت وقفه سراسری با دستورات cli و Sei تغییر میکنه، حالا که تعداد توابع زیاد شده این مورد داره برام مشکل ساز میشه.
            چجوری میتونم وضعیت وقفه سراسری رو قبل از رفتن به یک تابع توی یه متغیری ذخیره کنم و بعد از برگشت از تابع دوباره به حالت قبل برگردم؟
            ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
            شهید دکتر مصطفی چمران
            اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
            ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi89 نمایش پست ها
              سلام به همه
              توی بعضی از توبعی که نوشتم وضعیت وقفه سراسری با دستورات cli و Sei تغییر میکنه، حالا که تعداد توابع زیاد شده این مورد داره برام مشکل ساز میشه.
              چجوری میتونم وضعیت وقفه سراسری رو قبل از رفتن به یک تابع توی یه متغیری ذخیره کنم و بعد از برگشت از تابع دوباره به حالت قبل برگردم؟
              سلام
              اگه هدفتون از فعال و غیرفعال کردن وقفه سراسری اینه که در حین اجرای کدتون اینتراپت رخ نده میتونید از دیفاین atomic استفاده کنید...در واقع بهش میگن interrupt protection...یعنی این اطمینان رو میده که در حین اجرای اون قطعه کد هیچ اینتراپتی بهش وارد نمیشه...
              بینک زیر رو ببینید

اگر اینطور نیست و میخاید وضعیت وقفه سراسری رو بریزید داخل یک متغیر میتونید از قطعه کد زیر استفاده کنید:

char interrupt_status = ( ( (SREG) & (1 << (I) ) ) >> (I) );

حالا اگه مقدار interrupt_status عدد 1 بود یعنی اینتراپت فعاله و اگر 0 بود یعنی غیر فعاله...
              موفق باشید...
              جدیدترین ویرایش توسط Mahdi.Faani; ۰۱:۳۱ ۱۳۹۵/۰۳/۲۵.

www.intelart.ir

دیدگاه

سلام
                اگه هدفتون از فعال و غیرفعال کردن وقفه سراسری اینه که در حین اجرای کدتون اینتراپت رخ نده میتونید از دیفاین atomic استفاده کنید...در واقع بهش میگن interrupt protection...یعنی این اطمینان رو میده که در حین اجرای اون قطعه کد هیچ اینتراپتی بهش وارد نمیشه...
                بینک زیر رو ببینید

اگر اینطور نیست و میخاید وضعیت وقفه سراسری رو بریزید داخل یک متغیر میتونید از قطعه کد زیر استفاده کنید:

char interrupt_status = ( ( (SREG) & (1 << (I) ) ) >> (I) );

حالا اگه مقدار interrupt_status عدد 1 بود یعنی اینتراپت فعاله و اگر 0 بود یعنی غیر فعاله...
                موفق باشید...
                ممنون دوست عزیز
                خوندن رجیست SEREG باعث تغییر توی وضعیت بعضی بیت هاش نمیشه؟(چون شنیدن بعضی از رجیستر ها با انجام خواندن مقدارشون صفر یا یک میشه به خود دیتاشیت نگاه انداختم همچین چیزی رو برای SREG ندیدم اما اگر این نکته در موردش صادق باشه این عمل من میتونه کل برنامه نوشته شده رو نا معتبر کنه)

این ATOMIC هم عجب چیزه جالبیه! ممنون بابت معرفیش
                ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                شهید دکتر مصطفی چمران
                اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
                ; C is not for children

دیدگاه

خواهش میکنم
                  نخیر هیچ تغییری نمیده...رجیسترهای دیتا هستند که خوندنشون تاثیر داره...این رجیستر مخفف وضعیت هست
                  SREG->Status REGister

پس طبیعتا این رجیستر برای خونده شدن ساخته شده!

www.intelart.ir

دیدگاه

نخیر هیچ تغییری نمیده...رجیسترهای دیتا هستند که خوندنشون تاثیر داره...این رجیستر مخفف وضعیت هست
                    SREG->Status REGister

پس طبیعتا این رجیستر برای خونده شدن ساخته شده!
                    سلام اقای فانی
                    کجای دیتا شیت کفته که اگر رجیستر دیتا را بخونی مقدارش عوض میشه
                    قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. &quot;چگوآرا&quot;

دیدگاه

سلام
                      با اجازه از آقای فانی
                      به عنوان یک نمونه شما رجیستر دیتای یوزارت رو در نظر بگیرید
                      اگر یک دیتایی بیاد تا شما دیتای قبلی رو نخونده باشید دیتای جدید تو رجیستر ذخیره نمیشه اما به محض اینکه شما رجیستر دیتا رو خوندید دیتای قبلی از اون رجیستر حذف شده و دیتای جدید تو اون ذخیره میشه،این یعنی با خوندن یک رجیستر دیتا مقدارش ممکنه عوض بشه،حالا چرا میگم ممکنه،چون اگه دیتای جدید نیاد ممکنه همون دیتای قبلی تو رجیستر باقی بمونه
                      البته خواستم خیلی ساده بگم و وارد جزئیات نشم چون به عنوان نمونه ما ۳ بایت(رجیستر) در کل برای ذخیره دیتا های ورودی داریم که البته تفاوتی در اصل موضوع ایجاد نمیکنه
                      برای خیلی از رجیسترهای دیتای دیگه هم همین امر صادقه،درضمن نیازی هم نیست که حتماً دیتایی از بیرون بیاد ممکنه یه رجیستر دیتای داخلی هم با خونده شدن تغییر پیدا کنه
                      اینکه میخواید بدونید کجای دیتاشیت نوشته خوب خودتون به عنوان همین مثال مبحث یوزارت رو بخونید صفحشو نمیدونم خودتون پیدا کنید
                      [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
                      [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
                      [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
                      [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
                      صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

با سلام
                        در اتمل استودیو که من جدیدا دارم یاد میگیرم .چندین سوال دارم .لطفا راهنماییم کنید
                        1- به کرات در مورد دیفاینهایی برخورد میکنیم که کار را بسیار راحتتر میکنه.اما من نمیدونم چه جوری باید اینها را تحلیل کنم.ایا دوستان منبعی جهت یادگیری این نوع دیفاینها و اینکه چه جوری عمل میکنند دارند.برایمثال در مورد خطوط زیر
                        #define _BV(bit) (1 << (bit))
                        #define bit_is_set(sfr, bit) (_SFR_BYTE(sfr) & _BV(bit))
                        #define bit_is_clear(sfr, bit) (!(_SFR_BYTE(sfr) & _BV(bit)))
                        #define loop_until_bit_is_set(sfr, bit) do { } while (bit_is_clear(sfr, bit))
                        #define loop_until_bit_is_clear(sfr, bit) do { } while (bit_is_set(sfr, bit))
                        2-در برنامه هایی که ما مثلا یک پینی را بعنوان ورودی تعریف کرده ایم و بخواهیم به فرض اگر این پین صفر شد فلان کار بکنه.در قسمت دیباگر این نرم افزار ایا این جور چیزی تعبیه شده که اگر وضعیت پین تغییر نمود عملیات را ببینیم .یا اینکه باید برنامه را تو پرتیوس شبیه سازی نمود
                        با تشکر از دوستان

دیدگاه

سلام
                          چگونه میتونم تو اتمل با Lcd کار کنم

دیدگاه

سلام
                            یا باید خودت براش کتابخونه بنویسی یا باید از کتابخونه های اماده استفاده کنی. باید دنبال کتابخونه برای avr-gcc باشی
                            مرحوم آیه الله العظمی فاضل لنکرانی:
                            من پنجاه سال است که دارم اسلام میخوانم بگذار چکیده اش را برایت بگویم :
                            واجبات را بجای آور بجای مستحبات تا میتوانی به کار مردم برس و کار مردم را راه بینداز . اگر در قیامت کسی از تو سوال کرد بگو فاضل گفته بود.

دیدگاه

یکی کتبخانه پیدا کردم
                              بعد از پنجره Solution Exp نیز هر دو فایل lcd.h &lcd.c را نیزبه پروژه اضافه نموده ام.اما باز تشیخص نمیده و ارور میده.میشه لطفا راهنماییم کنید که چه جوری میتونم از این کتابخانه و دیگر کتابخانه اسفاده کنم

دیدگاه

سلام
                                در لینک زیرکتابخانه هایی در AtmelStudio را برای اتصال به LCD های کاراکتری و گرافیکی با کنترلر KS0108 قرار داده ام که می توانید از آنها استفاده کنید:
                                اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                                دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                                برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                                وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                                قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                                اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                                ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X