اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال مبتدی در رابطه با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال مبتدی در رابطه با AVR

نوشته اصلی توسط tester_t
    مثل این که واضح نگفتم ، در واقع من میخوام برنامه زیر رو برای 20 پایه خروجی روی مگا 8 اجرا کنم ایا در عمل امکان پذیر هست ؟

$regfile = "M8DEF.DAT"
    $crystal = 1000000

Config Portd = Output
    Config Portb.0 = Output
    Config Portb.1 = Output

Declare Sub Efct00
    Declare Sub Initial_set
    Declare Sub Initial_reset

Dim Rpt_cnt_00 As Byte , Rpt_cnt_01 As Byte , Rpt_cnt_02 As Byte
    Dim Pwm_t_on As Byte , Pwm_t_of As Byte

Do
    Call Efct00
    Wait 1
    Call Initial_reset
    Loop

Sub Efct00:
    Pwm_t_on = 1
    Pwm_t_of = 99
    For Rpt_cnt_00 = 1 To 100
    For Rpt_cnt_01 = 0 To 5
    Call Initial_set
    For Rpt_cnt_02 = 0 To Pwm_t_on
    Waitus 50
    Next
    Call Initial_reset
    For Rpt_cnt_02 = 0 To Pwm_t_of
    Waitus 50
    Next
    Next
    Pwm_t_on = Pwm_t_on + 1
    Pwm_t_of = Pwm_t_of - 1
    Next
    Call Initial_set
    End Sub

Sub Initial_set:
    Portd = 255
    Set Portb.0
    Set Portb.1
    End Sub

Sub Initial_reset:
    Portd = 0
    Reset Portb.0
    Reset Portb.1
    End Sub

End
    البته من رو بسکام تجربه ای ندارم ولی اونطور که متوجه شدم شما فقط داری تو برنامت به یکسری پورتی که از قبل اونها رو خروجی تعریف کردی عدد میدی که البته بهتر هست که عددهاتو بصورت کد هگز بدی . تو این کار هیچ مشکلی من نمیبینم البته اگه درست سوالتو متوجه شده باشم اگه نشدم لطفا واضحتر خودت فقط کاری که تو برنامت هسترو توضیح بده. :agree:
    mer30

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsenmax70
      البته من رو بسکام تجربه ای ندارم ولی اونطور که متوجه شدم شما فقط داری تو برنامت به یکسری پورتی که از قبل اونها رو خروجی تعریف کردی عدد میدی که البته بهتر هست که عددهاتو بصورت کد هگز بدی . تو این کار هیچ مشکلی من نمیبینم البته اگه درست سوالتو متوجه شده باشم اگه نشدم لطفا واضحتر خودت فقط کاری که تو برنامت هسترو توضیح بده. :agree:
      این برنامه به وسیله موج pwm نور ال ای دی رو کم و زیاد میکنه .

دیدگاه

سلام
        سوال در مورد کلاک میکرو دارم.
        1- اگر از کلاک کریستال خارجی برای میکرو استفاده بشه در محیط کدویزن باید دستی نوشته بشه و در کدویزارد نیست؟ چون من یه برنامه ساده نوشتم با کدویزارد کلاک رو 4m انتخاب کردم ولی تو پروتئوس برای شبیه سازی به پایه های xtal کریستال وصل کردم این خطا رو میده:
        cksel fuse bits specify external oseikator but no clock frequency is specified
        .
        اشکالش چیه؟

2- فرق رزوناتور و کریستال و xtal در چیه؟برای شبیه سازی این 3 تا هست از کدوم باید استفاده کرد؟
        ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
          این برنامه به وسیله موج pwm نور ال ای دی رو کم و زیاد میکنه .
          خوب میشه توضیح بدی چرا نمیشه با یه کانال pmw نور همه led هارو کم یا زیاد کنی - در واقع چرا نیاز به 40 کانال pwm داری>؟ :question:
          mer30

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shaiigan
            سلام
            سوال در مورد کلاک میکرو دارم.
            1- اگر از کلاک کریستال خارجی برای میکرو استفاده بشه در محیط کدویزن باید دستی نوشته بشه و در کدویزارد نیست؟ چون من یه برنامه ساده نوشتم با کدویزارد کلاک رو 4m انتخاب کردم ولی تو پروتئوس برای شبیه سازی به پایه های xtal کریستال وصل کردم این خطا رو میده:
            cksel fuse bits specify external oseikator but no clock frequency is specified
            .
            اشکالش چیه؟

2- فرق رزوناتور و کریستال و xtal در چیه؟برای شبیه سازی این 3 تا هست از کدوم باید استفاده کرد؟
            ممنون
            تو کدویژن فرقی نمیکنه کریستالو چی بزاری چون این گزینه در اصل توسط فیوزبیتها به میکرو معرفی میشه ولی خطایی که تو شبیه ساز داری داره میگه فیوز بیتت رو حالت کلاک خارجی تنظیم شده ولی هیج سیگنال کلاکی دریافت نمیکنه که فکر کنم کریستالتو تنظیم نکردی(در هر صورت برای تستت میتونی بری تو تنظیمات میکرو اونو رو کلاک داخلی برای تست تنظیم کنی تا کارت راه بیوفته)
            در مورد سوال 2 هم باید بگم رزوناتور نسبت به کریستال دقت کمتری داره
            mer30

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsenmax70
              خوب میشه توضیح بدی چرا نمیشه با یه کانال pmw نور همه led هارو کم یا زیاد کنی - در واقع چرا نیاز به 40 کانال pwm داری>؟ :question:
              نیازه که تفکیک بشه
              برنامه ای که میخوام بنویسم پیچیده تر از این مثالیه که زدم اما با pwm در avr خیلی اشناییت ندارم . الان در برنامه مورد نظر اونجایی که پورت d و b0 و b1 تعریف میشن و بعد ست و ریست میشن کل 23 پورت اتمگا8 رو تعریف کنم و برنامه رو برای همه پورت ها اجرا کنم جواب میده ؟ یا به زبان دیگه این مدل برنامه نویسی برای پورت های محدودی هست یا روی همه جواب میده ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X