اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور دما

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور دما

سلام
    من یه سنسور mlx90614 خریدم که به I2C کار میکنه به قیمت 65000 !!!!!!!! :cry:
    خوب یکی از دوستان تو همین انجمن قبلا گفته بود که "خودت رو بنداز وسط 4 متری تا شنا رو یاد بگیری بالاخره یکی پیدا میشه جوابت رو بدونه". حالا من انداختم و خریدم. خوب حالا چطور درایوش کنم؟؟؟؟؟؟؟ :biggrin:
    توی انجمن گشتم. پست هایی هست ولی هیچ پست به درد بخوری که به جواب نهایی رسیده باشه نیست!فقط یه پست هست که اونم با بسکامه.
    من با کدویژن کار می کنم و بسکام نمی دونم! :cry:
    لطفا شماتیک هم بذارید. چه پایه ای رو به کجا وصل کنم و چه کدی بزنم تا بتونم دما رو از این سنسور بخونم؟؟؟

پاسخ : سنسور دما

یعنی کسی نیست؟
    چرا پس میگید خودت رو بنداز وسط 4 متری بقیه نجاتت می دن! من دارم غرق می شم!

دیدگاه

خودت یه تلاشی بکن اگه نتونستی بالاخره یه غریق نجات میاد :icon_razz:
      دیتاشیت رو بگیر 100 بار یه شماتیک رو گذاشته :mrgreen:
      من با pic کار میکنم.اما از کد های آردنیو استفاده کردم و راه افتاد.
      شما i2c بلدی؟ اگه بلد باشی کدهای آردنیو رو ببینی میفهمی چکار باید بکنی
      راستی حواست باشه سنسور رو با 5 ولت روشن نکنی. احتمالا سنسور رو از جهان کیت خریدی. درسته؟ اونایی که جهان کیت داره مدل BAA هستند که 3.3 ولته. یه بار من رو حساب مدل AAA ولتاژ 5 بهش دادم سنسورم سوخت :cry:
      اگه همون BAA باشه که گفتم باید یه رگولاتور 3.3 ولت برای تغذیش بذاری و برای خط دیتا یعنی SDA و SCL یه لاجیک کانورتر درست کنی
      نقشه های همش هم روی نت هست. نقشه ها و دیتاشیت رو بگیر کد آردنیو رو هم سرچ کن ببین تا ببینیم به کجا میرسی
      AYRIC

دیدگاه

1- من هم از جهات کیت گرفتم و تو سایتش نوشته BAA حالا از کجا مطموئن بشم سنسور من 5 ولت نیست و توی سایت الکی ننوشته؟
        2- این لاجیک کانورتر که نوشتید یعنی چی؟ من رشتم نرم افزاره و دارم روی میکرو کار می کنم و کلیاتی می دونم. لطفا بیش تر توضیح بدید!
        3- I2C هم در تئوری بلدم و باید با این سنسور هم کار کنم و هم یاد بگیرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saate777
          1- من هم از جهات کیت گرفتم و تو سایتش نوشته BAA حالا از کجا مطموئن بشم سنسور من 5 ولت نیست و توی سایت الکی ننوشته؟
          2- این لاجیک کانورتر که نوشتید یعنی چی؟ من رشتم نرم افزاره و دارم روی میکرو کار می کنم و کلیاتی می دونم. لطفا بیش تر توضیح بدید!
          3- I2C هم در تئوری بلدم و باید با این سنسور هم کار کنم و هم یاد بگیرم
          روی سنسور هم نوشته شده BAA. و اگه نوشته باشه یعنی اینکه 3.3 ولت هست. در واقع حرف اول ولتاژ رو مشخص میکنه که اگه A باشه یعنی 5 ولت و اگه B باشه یعنی 3.3 ولت
          لاجیک لول کانورتر در واقع یه تبدیل کننده سطح ولتاژ هستش. چون سنسور 3.3 ولت و میکروتون 5 ولته نمیتونی این دوتا رو با هم ارتباط بدی و اگه هم ارتباط داشته باشند سنسور آسیب میبینه
          شما باید این رو بین میکرو و سنسورت قرار بدی:

میتونی از همین ماسفت 2N7000 یا 2N7002 استفاده کنی

کد های آردنیو رو گرفتی ببینی؟ منم AVR بلد نیستم نمیدونم دستورات کانفیگ I2C به چه شکلیه
          سوالی بود در خدمتم
          AYRIC

دیدگاه

شما گفتید رگولاتور 3 ولت
            اولا 3 که نداریم ولی 3.3 ولت داریم. مشکلی ایجاد نمی کنه؟
            دوما اگه با پتانسیومتر خودم از 5 ولت 3 ولت بسازم چی؟مشکلی نداره؟
            مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saate777
              شما گفتید رگولاتور 3 ولت
              اولا 3 که نداریم ولی 3.3 ولت داریم. مشکلی ایجاد نمی کنه؟
              دوما اگه با پتانسیومتر خودم از 5 ولت 3 ولت بسازم چی؟مشکلی نداره؟
              مرسی
              oo: من کی گفتم 3 ولت؟

نه نمیشه باید رگولاتور بذاری. از ams1117 3.3v استفاده کن
              AYRIC

دیدگاه

ببخشید منظورم همون ولتاژ 3 ولت بود! :redface:
                شرمنده ولی دوتا سوال دیگه دارم. :biggrin:

1- آخر من نفهمیدم 3 ولت باید باشه یا 3.3 ولت؟ چون این رگولاتور 3.3 ولت هست.
                2- شاید این سوال همه ی مشکلات قبلی رو کلا حل کنه! نوشته ی روی استوانه ی محفظه ی سنسور رو خوندم. چون خیلی ریزه و کمی هم ناواضح مطمئن نیستم ولی گویا نوشته AAA البته A اول با فونت کمی درشت تر و بسیار ناواضح! . لطفا سنسور خودتون رو هم نگاه کنید اگه B اول از AA بزرگ تره پس مدل شرکت سازنده اینطوری که همیشه حرف اول رو بزرگ تر می نویسه و من مطمئن می شم سنسورم AAA هست و اون حرف اول ناخوانا A هست. ولی اگه در سنسور شما که مطمئنیم مدلش BAA هست فونت B ش با بقیه حروف یکسانه پس احتمالا مال من هم BAA هست و حرف اولش هم همون B هست و به دلیل تفاوت شکل B با A یکم بزرگ تر به چشم می آد.
                البته دقت کنید که اگه این داستان اختلاف فونت صحت داشته باشه اختلافشون بسیار ناچیزه!

مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saate777
                  ببخشید منظورم همون ولتاژ 3 ولت بود! :redface:
                  شرمنده ولی دوتا سوال دیگه دارم. :biggrin:

1- آخر من نفهمیدم 3 ولت باید باشه یا 3.3 ولت؟ چون این رگولاتور 3.3 ولت هست.
                  2- شاید این سوال همه ی مشکلات قبلی رو کلا حل کنه! نوشته ی روی استوانه ی محفظه ی سنسور رو خوندم. چون خیلی ریزه و کمی هم ناواضح مطمئن نیستم ولی گویا نوشته AAA البته A اول با فونت کمی درشت تر و بسیار ناواضح! . لطفا سنسور خودتون رو هم نگاه کنید اگه B اول از AA بزرگ تره پس مدل شرکت سازنده اینطوری که همیشه حرف اول رو بزرگ تر می نویسه و من مطمئن می شم سنسورم AAA هست و اون حرف اول ناخوانا A هست. ولی اگه در سنسور شما که مطمئنیم مدلش BAA هست فونت B ش با بقیه حروف یکسانه پس احتمالا مال من هم BAA هست و حرف اولش هم همون B هست و به دلیل تفاوت شکل B با A یکم بزرگ تر به چشم می آد.
                  البته دقت کنید که اگه این داستان اختلاف فونت صحت داشته باشه اختلافشون بسیار ناچیزه!

مرسی
                  وای وای وای وای :angry: :angry:

از دست این تهرانی ها چکار کننننننننننممممممم

سنسور منم نوشتهAAA
                  درسته A اولی یکم بزرگتره. نه اینا 5 ولته

100 بار ازش پرسیدم BAA داری یا AAA گفت BAA روی فاکتورش هم نوشته BAA. آخه ایران ماژول هم AAA داره میگه 95 تومن. منم گفتم این ارزونتره پس حتما دیگه BAA هست. منم دیگه اصلا روی سنسور رو نگاه نکردم. کلی براش ماژول زدم و لاجیک کانورتر و این چیزا حالا همش بدرد نخوره :sad:

برو تستش کن اگه نسوخت منم مستقیم بزنم 5 ولت :mrgreen: نه شوخی کردم بذار حالشو ببر
                  AYRIC

دیدگاه

1- پس مستقیم بدم به 5 ولت دیگه؟مطمئنید؟
                    2- اگه مال شما هم 5 ولت بوده چه طور تونستید با سه ولت باهاش کار کنید؟ مطمئنید در عمل تست کردید یا توی شبیه سازی یا یه همچین چیزی جواب گرفتید؟
                    3- اگه مال شما هم سه ولت بوده پس چرا سوخت؟؟؟؟
                    من این سوال ها رو می پرسم چون واقعا نمی خوام ریسک کنم و می خوام قبل از درایو کردن سنسور خوب مطمئن بشم. چون دیگه پول ندارم برم یه 65000 دیگه بدم!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سنسور دما

نوشته اصلی توسط saate777
                      1- پس مستقیم بدم به 5 ولت دیگه؟مطمئنید؟
                      2- اگه مال شما هم 5 ولت بوده چه طور تونستید با سه ولت باهاش کار کنید؟ مطمئنید در عمل تست کردید یا توی شبیه سازی یا یه همچین چیزی جواب گرفتید؟
                      3- اگه مال شما هم سه ولت بوده پس چرا سوخت؟؟؟؟
                      من اسن سوال ها رو می پرسم چون واقعا نمی خوام ریسک کنم و می خوام قبل از درایو کردن سنسور خوب مطمئن بشم. چون دیگه پول ندارم برم یه 65000 دیگه بدم!
                      نمیدونم احتمالا رنج ولتاژش کمتر رو هم قبول میکنه دیگه

روش نوشته A پس حتما 5 هستش

اون مدلی که با 5 ولت سوخت رو من 1 سال پیش ازش گرفتم و روش نوشته شده بود BAA بعد که سوخت دنبال علتش گشتم دیدم توی دیتاشیتش نوشته BAA 3 ولته وقتی آدم درست مطالعه نمیکنه همین میشه دیگه
                      جالب اینجاست که 3 تاش هم باهم سوخت :surprised: که مجبور شدم برم 3 تای دیگه به قیمت 95 تومن از ایران ماژول بخرم :angry:

احتمالا یه بار دیگه وارد کرده. منم حالا باید از سنسورام رو از توی ماژولشون در بیارم مستقیم بدم به 5
                      AYRIC

دیدگاه

سلام :applause:
                        میکرویی که روش کار میکنی چیه؟ اصلا به چه فرکانسی نیاز داری؟ با همون سه ولت میشه یه مگاه16 رو با فرکانس چهار مگا راهندازی کرد. اینجوری ولتاژ میکرو و سنسور یکی میشه و بعلاوه مصرفت پایین میاد :wow:. اگهم به فرکانس بالا نیاز هست که سری attiny مثلا مدل تاینی48 با سه ولت بخوبی تا 8 مگاهرتز کار میکنه. با مصرف حدود 200 میکرو آمپر(!) oo: که واسه سنسور دما با دو باطری قلمی AAA آلکالاین میتونی تا مدت زیادی روشن نگهش داری.
                        کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سنسور دما

نوشته اصلی توسط masoud 578
                          سلام :applause:
                          میکرویی که روش :mrgreen:کار میکنی چیه؟ اصلا به چه فرکانسی نیاز داری؟ با همون سه ولت میشه یه مگاه16 رو با فرکانس چهار مگا راهندازی کرد. اینجوری ولتاژ میکرو و سنسور یکی میشه و بعلاوه مصرفت پایین میاد :wow:. اگهم به فرکانس بالا نیاز هست که سری attiny مثلا مدل تاینی48 با سه ولت بخوبی تا 8 مگاهرتز کار میکنه. با مصرف حدود 200 میکرو آمپر(!) oo: که واسه سنسور دما با دو باطری قلمی AAA آلکالاین میتونی تا مدت زیادی روشن نگهش داری.
                          مشکل حل شد دیگه :mrgree:
                          این سنسور خودش 5 ولته
                          AYRIC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X