اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دریافت عدد اعشاری با یوارت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دریافت عدد اعشاری با یوارت

سلام
    دوستان تا حالا کسی با تابع scanf دو تا عدد اعشاری رو پشت سر هم از یوارت توسط میکرو دریافت کرده؟ یا هر تابع دیگه ای!
    لطفا نظر بدید چند روزه درگیرشم ! هر کاری میکنم جواب نمیگیرم-خودم تابع نوشتم همه چی رو از اول -
    مشکل قاطی شدن ارسال های قبلی و بعدی هست- و چون نمیتونم دقیقا عدد اعشاری داخل متغیر رو روی ال سی دی نشون بدم (ارایه رشته ی دریافتی رو نشون میدم معمولا) نمیتونم بفهمم دقیقا متغیر چه مقداری داره ولی میدونم درست نیست چون وقتی تبدیل به رشته میکنم و نشون میدم و یا با تابع sprintf نشون میدم اشتباهه!
    کسی تیکه کدی نداره که ازش جواب گرفته باشه و اینجا بذاره حداقل بدونم مشکل چیه!

پاسخ : دریافت عدد اعشاری با یوارت

سلام

منظورتون این که وقتی عددی مثل 12.3 رو از پورت سریال می فرستید نمی تونید به صورت صحیح اون رو دریافت کنید؟
    اگه جواب مثبته که بگین تا یه برنامه تست بنویسم ببینم قضیه چیه
    فقط امیدوارم عجله نداشته باشی چون فردا باید برم سفر و تا جمعه نیستم.
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

پاسخ : دریافت عدد اعشاری با یوارت

درسته! والا من یه چند وقتی هست که درگیر اینم هر قدر زودتر بهتر - شما خیلی هم لطف میکنید- :redface:
      به عنوان مثال من اعداد رو به صورت رشته میفرستم از پی سی و داخل یه ارایه ذخیره میکنم بعد با اسکی اونا ممیز رو پیدا میکنم و بقیه ی ماجرا !
      ولی هم در این مورد و هم وقتی از خود تابع اسکن استفاده میکنم! و چند بار پشت سر هم از پی سی چند تا عدد رو ارسال میکنم معمولا اعداد رو قاطی میکنه! و عدد ارسال اول رو داخل عدد ارسال دوم میاره و همچین چیزایی!
      در کل چند تا عدد مختلف وقتی فرستاده میشه پشت سر هم چیزی به دست میاد جواب درستی نیست برای هرکدوم چه در توابعی که خودم مینویسم چه در توابع اماده! ولی رشته از پی سی درست ارسال میشه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X