اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در راه اندازی encoder با اینتراپت (avr)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در راه اندازی encoder با اینتراپت (avr)

امکان جالبیه
    به نظر من Xmega ارزش وقت گذاشتن رو داره فقط حداقل دوهفته ای رو باید روش وقت بزاری البته STM32 ها هم به نظر من گزینه خوبی برای کار باید باشه
    Xmega جدای از سرعتشون که با کریستال داخلی تا 32mhz هم کار میکنن، امکانات سخت افزاری خیلی خوبی دارن که درگیری CPU رو در بعضی موارد نزدیک 100% کم میکنه. امکاناتی از قبیل Event و Avex و ...
    در جواب سوالتون باید عرض کنم که بله تمامی پایه های این میکرو ها میتونند به عنوان منبع وقفه استفاده بشن ولی نکته ظریفی در اینجا وجود داره و اینه که هر پورتی نهایتا 2تا وقفه بیشتر نداره. البته ابن قضیه در مورد سری A درسته و بقیه سری هاشو من نمیدونم.
    موفق باشید
    زندگی را تو بساز ،
    نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
    زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
    زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Microware
      امکان جالبیه
      به نظر من Xmega ارزش وقت گذاشتن رو داره فقط حداقل دوهفته ای رو باید روش وقت بزاری البته STM32 ها هم به نظر من گزینه خوبی برای کار باید باشه
      Xmega جدای از سرعتشون که با کریستال داخلی تا 32mhz هم کار میکنن، امکانات سخت افزاری خیلی خوبی دارن که درگیری CPU رو در بعضی موارد نزدیک 100% کم میکنه. امکاناتی از قبیل Event و Avex و ...
      در جواب سوالتون باید عرض کنم که بله تمامی پایه های این میکرو ها میتونند به عنوان منبع وقفه استفاده بشن ولی نکته ظریفی در اینجا وجود داره و اینه که هر پورتی نهایتا 2تا وقفه بیشتر نداره. البته ابن قضیه در مورد سری A درسته و بقیه سری هاشو من نمیدونم.
      موفق باشید
      ممنون
      یعنی هر پورت 2 تا بیشتر وقفه نداره؟
      من خودم تو کلیپ آموزشی هم دیدم و هم تو دیتاشیت نوشته که همه پایه ها وقفه داره
      شاید منظورتون این باشه که از این همه وقفه روی هر پورت تا 2تا بیشتر نمیتونی به کار بگیری
      درسته؟
      [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
      معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
      معرفی نرم افزار Codewizard PWM
      با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

جهت کار با encoder بهترین گزینه XMEGA می باشد چون سخت افزار لازم برای کار با encoder را دارد و نیازی به هیچگونه برنامه نویسی ندارد . با خواندن رجیستر مربوطه بدون درگیر کردن cpu به راحتی میتوان مقدار تغییرات encoder را بدست آورد.
        تمام پایه های xmega وقفه دارد اما هر پایه وقفه پورت را فعال می کند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی صفرجوکار
          جهت کار با encoder بهترین گزینه XMEGA می باشد چون سخت افزار لازم برای کار با encoder را دارد و نیازی به هیچگونه برنامه نویسی ندارد . با خواندن رجیستر مربوطه بدون درگیر کردن cpu به راحتی میتوان مقدار تغییرات encoder را بدست آورد.
          درسته
          اما هدف ما از این کار این هست که میخواهیم با یک هزینه کمتر بهترین کارایی را در خدمت بگیریم

نوشته اصلی توسط مهدی صفرجوکار
          تمام پایه های xmega وقفه دارد اما هر پایه وقفه پورت را فعال می کند.
          ممنون که پاسخ دادید
          پس ساختمانش مثل Wake-up on Pin Change هست درسته؟
          یعنی هر تغییری در پورت احساس شد وقفه پورت فعال میشه . درسته؟
          یا میتونیم تمام وقفه های پورت مربوطه را هر کدام مجزا حساس به لبه (بالا یا پایین) و Any change بکنیم؟

من که عاشق Xmega بودم و هستم و خواهم بود :biggrin:
          AVR های 8بیتی که هلو بودن اینم که هلو به تمام معنا :biggrin:
          [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
          معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
          معرفی نرم افزار Codewizard PWM
          با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

چند نکته در مورد Xmega که جاداره اینجا گفته بشه :
            1- قیمت ATxmega32a4u که 44 پایه داره و تمام اون امکانات رو هم داره فقط 6 هزار تومنه
            2- تمام پایه ها میتونند جداگونه تنظیم بشن (لبه بالا رونده- پایید رونده- سطح بالا- ....) و حتی به عنوان منابع Event استفاده بشن
            3- برای هر پورت فقط 2 تا وقفه خارجی در نظر گرفته شده ولی میتونه با هرکدوم از پایه ها تحریک بشه
            4- این میکرو ها هم 8 بیتی هستند
            5- همون جور که دوست عزیزمون اشاره کردن میتونید با استفاده از امکانات جانبی مثل Avex مقدار Ecnoder رو بخونید.
            در کل بد نیست یه سری به Code wizard قسمت Xmega بندازید. در اونجا میتونید یه بخشی از امکانات Xmega رو ببینید.
            یا علی
            زندگی را تو بساز ،
            نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
            زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
            زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X