پاسخ : پاسخ : چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کن
نوشته اصلی توسط stk
سلام
با تشکر
درود بر شما
شاید برای کرک نامرغوب شما باشه ...
برای من کامپایل شد ...
من از این ورژن استفاده میکنم ....
http://s5.picofile.com/file/8120870600/BASCOM_AVR_2_0_7_3_Techno_Electro_COM_.zip.html
دانلود کنید و نصب کنید ...
موفق باشید
پاسخ : چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم ؟؟
سلام اقای مهندس
مدار را بستم ولی رگولاتور 5 ولت زیاد گرم میشه و میکرو ۱۰۰ میلی امپر جریان میکشه ایا عادی هست ؟؟ رگورلاتور 7805cv هست خروجی میکرو هم به ۱۶ ال ای دی به دو پورت متصل هست هر ال ای دی 5 میلی امپر مصرف میکنه .
پاسخ : چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کن
نوشته اصلی توسط stk
با سلام و خسته نباشید
آقای مهندس برنامه ردیف کردم
در مورد افکت ها نظرتون چیه ؟ با تشکر
درود بر شما
ببخشید که دیر پاسخ میدم
بله دیدم ...
افکتهای بسیار جالبی هستن ... ولی برای اینکه مهندسی معکوس کنید یه خورده زمان گیر هست ... خدا کنه که فکر نکنید میخوام منتی بگذارم ... ولی زمانی نمیتونم برای این کار اختصاص بدم ... واقعا سرم خیلی شلوغه ... نمیتونم الکی یه قولی بدم و نتونم انجامش بدم ...
نوشته اصلی توسط stk
سلام اقای مهندس
مدار را بستم ولی رگولاتور 5 ولت زیاد گرم میشه و میکرو ۱۰۰ میلی امپر جریان میکشه ایا عادی هست ؟؟ رگورلاتور 7805cv هست خروجی میکرو هم به ۱۶ ال ای دی به دو پورت متصل هست هر ال ای دی 5 میلی امپر مصرف میکنه .
بله درسته این عادی است ... به دلیل اینکه منابع تغذیه رگولاتوری تلفات دارند و زمانی که شما جریانی میکشید شروع به گرم شدن میکنند ... اگر شما بتوانید ولتاژ ورودی را تا حدی کم کنید تلفات آن هم کمتر میکنید... مثلا اگر بتوانید ولتاژ ورودی رگولاتور را بین 7.5 و 9 ولت نگه دارید مناسبه ... برای جلوگیری از ایجاد حرارت بایستی از منابع سوئیچینگ(کلیدی) استفاده کنید ...
این منابع شاید به ظاهر کمی گرانتر باشند ولی از لحاظ سبکی و قدرت حرف اول را میزنند ... در توانهای خیلی بالاتر دیگه نمیشه از رگولاتور استفاده کرد چون به شدت تلفات ایجاد میشه ... تلفات که بیشتر بشه گرما بیشتر میشه و گرما که بیشتر بشه احتمال سوختنش هم بیشتر میشه ... گرما که بیشتر بشه باید به فکر سیستم خنک کننده ای باشید ... که این خود هزینه ها را بالا می برد ... با وجود اینکه در CNC های بزرگ از منابع سوئیچینگ قدرتمندی استفاده میشود ولی باز هم گرمای زیادی ایجاد میکند که برای جلوگیری از این گرماها از کولر گازی استفاده میکنند ...
بحث کجا بود به کجا کشید ... :mrgreen: فقط خواستم اطلاعات بدم ...
موفق باشید ....
با سلام خدمت آقای اسدی
من یه پروژه نورپردازی دارم که باید 80 ال ای دی 1وات رو بصورت آبشاری یا همون شهاب سنگ روشن کنم، خواستم از مدارهای مولتی پلکسر و ... استفاده کنم که کنترل PWM با اونها رو بلد نبودم، و خواستم برم سراغ Xmega که باز هم تعداد پایه هاش 80 تا نیست!! میشه لطف کنین و راهنمایی کنین :redface:
خدایا چنان کن سرانجام کار *** که تو خشنود باشی و ما رستگار
For X1 = 0 To 99 Step 1
Pwm(1) = X1
Waitms 50
Next X1
For X1 = 99 To 0 Step -1
Pwm(1) = X1
Waitms 50
Next X1
Loop
End
T2:
If Counter_pwm > 0 Then
If Counter_pwm = Pwm(1) Then PORTD = &H01 OR PORTD
End If
Decr Counter_pwm
If Counter_pwm = 255 Then
Counter_pwm = Max_variable_pwm
PORTD = &HFE AND PORTD
End If
Return
[/code]
توی دوره کاردانی که بودم اینقدر اشکال از بسکام گرفتم که حد و حساب نداشت ...
خیلی خیلی عذر میخوام ولی نظر شخصی منه ...
بسکام اصلا جالب نیست ...
از نظر خودم کدویژن بهترین نرم افزار برای این کاره ...
دومین نرم افزاری که من پیشنهاد میکنم اتمل استودیو است ... (به همین دلیل ترتیب نرم افزارها را به این شکل در نرم افزارم قرار دادم)
موفق باشید ...
سلام اقای اسدی
راستش من هم از دست بسکام خسته شدم خیلی دلم میخواد با سی وبرنامه کد ویژن استفاده کنم ولی مقاله یا جزوه خوبی پیدا نکردم
لطفا کتاب یا مقاله ای که به خوبی کد ویژن وزبان سی معرفی کنید :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
نوشته اصلی توسط Montazer_110
با سلام خدمت آقای اسدی
من یه پروژه نورپردازی دارم که باید 80 ال ای دی 1وات رو بصورت آبشاری یا همون شهاب سنگ روشن کنم، خواستم از مدارهای مولتی پلکسر و ... استفاده کنم که کنترل PWM با اونها رو بلد نبودم، و خواستم برم سراغ Xmega که باز هم تعداد پایه هاش 80 تا نیست!! میشه لطف کنین و راهنمایی کنین :redface:
درود بر شما
برنامه نوشته شده آماده است ...
البته با میکروی 640 یا 1280 یا 2560
فقط باید یک سری تغییراتی به انجام برسانید ...
موفق باشید
نوشته اصلی توسط sjaber
سلام اقای اسدی
راستش من هم از دست بسکام خسته شدم خیلی دلم میخواد با سی وبرنامه کد ویژن استفاده کنم ولی مقاله یا جزوه خوبی پیدا نکردم
لطفا کتاب یا مقاله ای که به خوبی کد ویژن وزبان سی معرفی کنید :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
درود بر شما
والا ...
خود من هم با تمرین و تمرین و تمرین یاد گرفتم ...
یه کتابی هست به شما معرفی میکنم... برای بچه های کامپیوتر هست ولی نیازی نیست که تا آخرش هم یاد بگیرید چون برای ما کاربردی نداره ... و فقط تا وسطش نیازه که یاد بگیری ...
کتاب گسترش علوم پایه ++C
نویسندش هم حمیدرضا مقسمی
من خودم با این کتاب شروع کردم
http://gostaresh-pub.com/BookDetile.php?SID=163
و به خوبی یاد گرفتم البته با کمک یکی از بچه های کامپیوتر ...
البته این هم هست ...
http://gostaresh-pub.com/BookDetile.php?SID=691
این هم هست ولی فکر کنم سطح این پایینتر باشه ... چون رنگش آبی هست ...
http://gostaresh-pub.com/BookDetile.php?SID=754
فقط به دنبال تمرین باشید ... با پشتکار میتوانید به خوبی یاد بگیرید ...
زبان سی یک زبانی هست که قابلیت بسیار زیاد دارد ... مطمئن باشید اگر خوب یاد بگیرید پشیمان نخواهید شد ...
اگر شما زبان سی را به خوبی یاد بگیرید در تمامی میکروها و بیشتر کامپایلرها و نرم افزارهای شی گرایی کاربرد دارد ...
موفق باشید
درود بر دوستان.
با pwm یک سافت استارتر برای موتور دی سی ساختم.
موتور 24 ولت دی سی میباشد و بدون بار تا 300 میلی امپر جریان کشی دارد.
مشکلی که هست فقط موقع سافت استارت دیود شاتکی بینهایت داغ میکنه.بعدش که موتور حرکت کرد سرد میشه.
دیود هم دیود دوبل شاتکی هست.از دیود هایی که داخل منابع سویچینگ استفاده میشه.
ایا دیود باید عوض بشه ؟؟؟؟
سپاس.
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
دیدگاه