اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص میکرو کنترلر چینی از تایوانی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخیص میکرو کنترلر چینی از تایوانی

با سلام.
    چطور میتونم تشخیص بدم میکرو کنترلری که دارم چینی هست یا تایوانی.در کل از کجا بدونم جنسش خوبه یا بد؟

الان من تعداد زیادی میکرو Atmega 8 smd دارم که برای پروژه ام ازش استفاده کردم.وقتی پشتشو نگاه میکنم توی یه دایره خیلی ریز نوشته korea
    آیا این ها اصل هستند؟

پاسخ : تشخیص میکرو کنترلر چینی از تایوانی

زیر میکرو توی اون دایره های کوچیک زده چین یا تایوان

دیدگاه

هیچ راه تشخیصی وجود ندارد بجز اینکه از فروشنده معتمد خرید کنید.
      اتمل کارخونه کره رو فعال تر کرده که همین باعث گرونتر شدن میکروهای مگا8 شده.
      ولی چین هم دقیقا میکرو میزنه به نام تایوان و کره و از ظاهر قطعات (مخصوصا SMD ها) اصلا نمیشه تشخیص داد.چند نکته تو دیپ ها هست که اونم باز قابل تغییر هست به سفارش خریدار.

فقط .... از جای خوب خرید کنید !
      من خودم مشتری داشتم 4500 تا مگا 8 دیپ میخواست گفتم تایوان اصل دارم رفت تقلبیش رو 100 تومن ارزونتر از یکی از بزرگرین فروشگاه های تهران خرید (اسم نمیبرم) دقیقا 10% خرابی داشت براش و کلی ضرر کرد.
      I ❤️ ECA

دیدگاه

الان منم 250 تا میکرو که پشتش نوشته کره دارم.
        متاسفانه مدارم به مشکل خورده.
        هر قسمتی از مدارمو که فکرشو بکنین با جزئیات تمام چک کردم.اما بازم بعد از 10 الی 15 دقیقه کار میکرو قاطی میکنه و اصلا همه چی بهم میریزه.
        کار سنگینی هم انجام نمیده.همش ست و ریست کردن پایه هاست و فقط یه ADC میخونه و یه تایمر داخلش فعاله.بقیش همش ست و ریست پایست.
        قیمتش هم به قیمت عمده 2600 حساب کرده اما نمیدونم از کدوم فروشنده تهرانی خرید کرده.چون من به یه مشهدی سفارش دادم و اون از تهران خریده.

راستی موقع پروگرم شدن میکرو هم گاهی اوقات بعد از اینکه عمل پروگرم تموم میشه,میکرو دوباره شناسایی میشه.پروگرمرم هاتل هستش.
        الان با این ویژگی هایی که گفتم نمیشه تشخیص داد میکرو چینیه یا تایوان؟

دیدگاه

طبق تجربه من
          یسری از مگا 64 هستند که روش 3 تا دایره وجود داره بجای 2 تا
          که از کارخانه اصل تری هستند
          هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
          بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
          میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.Xylitol
            الان منم 250 تا میکرو که پشتش نوشته کره دارم.
            متاسفانه مدارم به مشکل خورده.
            هر قسمتی از مدارمو که فکرشو بکنین با جزئیات تمام چک کردم.اما بازم بعد از 10 الی 15 دقیقه کار میکرو قاطی میکنه و اصلا همه چی بهم میریزه.
            کار سنگینی هم انجام نمیده.همش ست و ریست کردن پایه هاست و فقط یه ADC میخونه و یه تایمر داخلش فعاله.بقیش همش ست و ریست پایست.
            قیمتش هم به قیمت عمده 2600 حساب کرده اما نمیدونم از کدوم فروشنده تهرانی خرید کرده.چون من به یه مشهدی سفارش دادم و اون از تهران خریده.

راستی موقع پروگرم شدن میکرو هم گاهی اوقات بعد از اینکه عمل پروگرم تموم میشه,میکرو دوباره شناسایی میشه.پروگرمرم هاتل هستش.
            الان با این ویژگی هایی که گفتم نمیشه تشخیص داد میکرو چینیه یا تایوان؟
            با سلام بهتر نیست اول چند نمونه مارک معتبر از چند فروشگاه مطمئن تهیه کنید و مطمئن شوید که مشکل از میکرو نه از برنامه نویسی و سخت افزار بعد به فکر عوض کردن میکروها باشید البته از سلامت پروگرامر و همچنین کامپایلرتون مطمئن شوید در ضمن پورتهایی که set و reset میشوند ممکنه قطعه ای را قطع ووصل میکنند که باعث قاط زدن مدارتون میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
              با سلام بهتر نیست اول چند نمونه مارک معتبر از چند فروشگاه مطمئن تهیه کنید و مطمئن شوید که مشکل از میکرو نه از برنامه نویسی و سخت افزار بعد به فکر عوض کردن میکروها باشید البته از سلامت پروگرامر و همچنین کامپایلرتون مطمئن شوید در ضمن پورتهایی که set و reset میشوند ممکنه قطعه ای را قطع ووصل میکنند که باعث قاط زدن مدارتون میشه
              سلام و ممنون از پاسختون.
              حقیقتش من اول دوتا مگاهشت از یه فروشنده معتبر البته مشهدی خریدم که روی بردهای تستمون بود و تند تند پروگرم میشد که برد تست بشه.
              اونا اصلا و ابدا همچین مشکلی رو نداشتن.یعنی الانم ندارن.من برنامه هامو میریزم روشون و تست میکنم و دعا میکنم روی اونا هم به مشکل بخوره که حداقل مطمئن بشم از میکرو هستش.اما اینطوری نمیشه.
              و در مورد برنامه نویسی هم نمیدونم شای اشکال داشته باشه.اما به نسبت اندک تجربم و اینکه اون دوتا آیسی مشکلی ندارن فکر نمیکنم برنامه ایرادی داشته باشه.

سخت افزارمم اینقدر سادست که با تمام جزئیان چک کردم.هیچ مشکلی نداره.
              پروگرمرم هاتله،با پروگرمر دوستمم تست کردم بازم همینجوریه.اگه لازم باشه اصلا یکی دیگه جور میکنم.و کامپایلر هم کدویژنه.که خوب حداقل توی این برنامه های ساده اصلا مشکلی نداره.
              و پایه های ست و ریست میکرو هم با یه مقاومت 560 اهم به بیس TIP122 وصل میشه و یه رشته ال ای دی رو سوئیچ میکنه.اصلا برد من فلاشر LED هستش.
              تا اونجایی هم که من تست گرفتم 8 متر الیدی که حدودا 4 آمپرجریان میکشید رو من به یکدونه TIP وصل کردم و جواب داد.روی یکی از بردهای سالم اینکارو کردم.خب پس مشکل از جریان کشی بیش از حد پایه هام هم نیست.چ

دیگه ببینم کسی میتونه این مشکل مارو حل کنه؟؟؟ :mrgreen:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تشخیص میکرو کنترلر چینی از تایوانی

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                هیچ راه تشخیصی وجود ندارد بجز اینکه از فروشنده معتمد خرید کنید.
                اتمل کارخونه کره رو فعال تر کرده که همین باعث گرونتر شدن میکروهای مگا8 شده.
                ولی چین هم دقیقا میکرو میزنه به نام تایوان و کره و از ظاهر قطعات (مخصوصا SMD ها) اصلا نمیشه تشخیص داد.چند نکته تو دیپ ها هست که اونم باز قابل تغییر هست به سفارش خریدار.

فقط .... از جای خوب خرید کنید !
                من خودم مشتری داشتم 4500 تا مگا 8 دیپ میخواست گفتم تایوان اصل دارم رفت تقلبیش رو 100 تومن ارزونتر از یکی از بزرگرین فروشگاه های تهران خرید (اسم نمیبرم) دقیقا 10% خرابی داشت براش و کلی ضرر کرد.
                میشه ادرس یا سایت چند تاشرکت معتبر رو برای خرید میکرو بدید ممنون می شم :nice: :nice: :nice:
                لـعـن الله قـاتـلیـک و ظـالـمـیـک یـا فـاطـمـه الـزهـرا سلام الله علیها

دیدگاه

من خودم اگر اطمینان داشتم به کسی که از ایران میخریدم !!!
                  برا همین هست اکثرا مستقیم وارد میکنم تا شرمنده مشتری ها نشم. میکروهای فروشگاه ECA رو قطعا میتونید به اسم اوریجینال و با خیال راحت خرید کنید.
                  البته جدیدا یک سورس داخلی هم پیدا کردم که خودش مستقیم میاره و احتمالا در زمینه میکروهای AVR باهاش همکاری داشته باشم.

موفق باشید
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

من نمیفهمم یعنی اتمل یه کارخونه تو چین زده بعد به امون خدا رها کرده :eek:

بعد چین چی کار میکنه که میکرو مشکل دار میشه ؟

امیر جان جسارتا شما میکرو های کره ای رو از چه کشوری وارد میکنی ؟
                    از جمله ی رفتگان این راه دراز
                    باز آمده ای کو که به ما گوید راز
                    هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
                    چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

واردات به ایران همگی از چین هست چون هزینه رسال از چین خیلی ارزانتر از ارسال از تایوان و کره هست.
                      وقتی قطعه تایوانی سفارش داده میشه، ارسال میشه به دفتر چینمون و از اونجا همراه بقیه وسایل هندل میشه به ایران. البته قطعات پرکاربرد مثل میکرو ها مستقیم از تایوان و کره خرید نمیشند بلکه از توزیع کننده های معتبر تو چین خرید میشن چون اونها همیشه چند صد کارتنی مگا 8 تایوان اصل دارند که به من و شما بدن !
                      اگر هم خیلی کم یاب بشه قطعه ای تو چین از تایوان خرید میشه و میاد چین و بعد ایران.

مواردی مثل LED های اورلایت خط تولید جدا دارند مثلا SMD هاش رو چین میزنه اوال هاش رو تایوان و ... ولی بعضی کارخونه ها مثل تایوان تو چند کشور کارخونه دارند و متناسب با میزان سفارششون خط تولید رو عوض میکنند
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

من خودم اگر اطمینان داشتم به کسی که از ایران میخریدم !!!
                        برا همین هست اکثرا مستقیم وارد میکنم تا شرمنده مشتری ها نشم. میکروهای فروشگاه ECA رو قطعا میتونید به اسم اوریجینال و با خیال راحت خرید کنید.
                        البته جدیدا یک سورس داخلی هم پیدا کردم که خودش مستقیم میاره و احتمالا در زمینه میکروهای AVR باهاش همکاری داشته باشم.

موفق باشید
                        با سلام
                        لطفا یه سورس مطمئن (در صورت وجود) برای خرید چند سری AT Mega معرفی کنید
                        چون یع پروژه صنعتی تولید کردم و به تازگی در حال تولید وفروش ان هستم
                        اما تا حالا به دلیل عملکرد ضعیف بعضی هسته هام (1280_64)تعدادی مرجوعی داشتم (هم ضرر زیادی کردم و هم کم کم اعتبارم داره خراب میشه ) :cry2: :cry2: :cry2:
                        خودم به عینا هنگ کردن بعضی هاشون رو تو کارخونه دیدم که با عوض کردنشون مشکل بر طرف شده
                        درحال حاضر هم تولیداتم به حدی نیست که با یه لینک مستقیما وارد کنم :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

دوست عزیز شما از فروشگاه خودمون خرید کن. در تعداد بالا حتی یک مورد هم خرابی داشت من مرجوع میکنم برات.
                          همه میکروهای موجود در فروشگاه اوریجینال هستند بدون شک.
                          www.eshop.eca.ir
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

دوست عزیز شما از فروشگاه خودمون خرید کن. در تعداد بالا حتی یک مورد هم خرابی داشت من مرجوع میکنم برات.
                            همه میکروهای موجود در فروشگاه اوریجینال هستند بدون شک.
                            www.eshop.eca.ir
                            با سلام
                            ممنونم من ابتدا یه سری به فروشگاه زدم اما در قسمت AVR میکرو سری مورد نظر من ( ATMega 1280) نبود
                            :cry2: :cry2:

دیدگاه

فکر کنم این هفته اضافه بشه به لیست
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X