پاسخ : راه اندازی ATmega8A با کریستال خارجی برای UART
نوشته اصلی توسط punisher.x64
سلام..
آره همون مدار...الیدی هاشو هم گذاشتم...چون پول داون میشن دیگه کاراکتر الکی هم نمیفرسته...
به نظر مدار خوبی میاد...
سلام به همه دوستان
آخرش من از دست شما سر به بیابون میذارم :angry:
بنا بود پول پ کنی نه پولداون (به vcc مقاومت بذار)
pulldown کردن طرف گیرنده را همیشه در حالت خواندن و خطا قرار میده
موفق باشید
امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است
نوشته اصلی توسط Abbas Sarami
سلام به همه دوستان
آخرش من از دست شما سر به بیابون میذارم :angry:
بنا بود پول پ کنی نه پولداون (به vcc مقاومت بذار)
pulldown کردن طرف گیرنده را همیشه در حالت خواندن و خطا قرار میده
موفق باشید
سلام اقا عباس گل.....
نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههه :angry: :angry: :angry: :angry:
من PCB شو دیروز زدم...دیگه حال ندارم! :cry:
چون اینجا پول داون شده بود منم از همین استفاده کردم....
سلام اقا عباس گل.....
نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههه :angry: :angry: :angry: :angry:
من PCB شو دیروز زدم...دیگه حال ندارم! :cry:
چون اینجا پول داون شده بود منم از همین استفاده کردم....
یعنی کارم تمومه دیگه؟
اقا عباس درست میگه دیگه مطمئنم خوب طوری نیست که الان باید مسرش را باسیم بکشی :mrgreen:
این شماتیک موقعی مشکل ساز نیست که TXهای دوطرف دائم وصل باشه
اگه TX یک طرف قطع میشه(مثلاً میکرو) ولی RX متناظرش (سمت PC) وصل باشه باید TX (سمت میکرو) را pullup کرد تا کامپیوتر چرت و پرت نگیره
اگه هم pulldown باشه که کامپیوتر دائماً خطای خواندن میده
موفق باشید
امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است
نوشته اصلی توسط Abbas Sarami
این شماتیک موقعی مشکل ساز نیست که TXهای دوطرف دائم وصل باشه
اگه TX یک طرف قطع میشه(مثلاً میکرو) ولی RX متناظرش (سمت PC) وصل باشه باید TX (سمت میکرو) را pullup کرد تا کامپیوتر چرت و پرت نگیره
اگه هم pulldown باشه که کامپیوتر دائماً خطای خواندن میده
موفق باشید
بله درسته...باید یه کاریش بکنم...
ولی یه چیز دیگه : داخل برنامه هایپر ترمینال وقتی دوتا پین سمت TTL رو به هم وصل میکردم بدون مشکل دیتای برگشتی رو میخوند و وقتی هم که دو تا پین رو جدا میکردم هیچ خطایی نمیومد و کاراکتر اشتباهی هم دریافت نمیکرد...
حالا نمیدونم شاید هایپرترمینال اررور خوندن نمیده!
سلام
یکی به داد من برسه! شما خودتون تاپیک رو چرخوندینا :mrgreen:
خب من این کار هایی را که شما گفتید رو کردم ولی تغییری نکرد! کریستال 11059200 استفاده کردم ولی فرقی نمیکنه! 50 میلی ثانیه ای که برای الیدی گذاشتم رو 1 ثانیه انجام میده! خیلی به نظر کند میاد.
به نظرم مشکل از کریستال باشه!
خواهشا یکی کمکم کنه
[glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0
آره خب...باید سیم کشی کنم!...فقط TX رو پول اپ کنم دیگه؟...اون یکی دیگه که فرقی نداره!درست میگم؟
دوست عزیز گیرنده ها در حالت عادی یک هستند وقتی ما چیزی واسشون میفرستیم ابتدا یک بیت صفر ارسال میشه گیرنده میفهمه که چیزی میخای واسش بفرستی بعد اطلاعات را دریافت میکنه ور پایان هم یک یا دوبیت پایان واسه گیرنده فرستاده میشه تا بفهمه که اطلاعات تموم شده حالا اگه شما ارتباطت دو طرفه است باید واسه دوتاش بزاری دلیل استفاده از pullup همین چون اگه pull downکنی گیرنده در همون لحظه اول خیال میکنه چیزی واسش میفرستی :read:
نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
دوست عزیز گیرنده ها در حالت عادی یک هستند وقتی ما چیزی واسشون میفرستیم ابتدا یک بیت صفر ارسال میشه گیرنده میفهمه که چیزی میخای واسش بفرستی بعد اطلاعات را دریافت میکنه ور پایان هم یک یا دوبیت پایان واسه گیرنده فرستاده میشه تا بفهمه که اطلاعات تموم شده حالا اگه شما ارتباطت دو طرفه است باید واسه دوتاش بزاری دلیل استفاده از pullup همین چون اگه pull downکنی گیرنده در همون لحظه اول خیال میکنه چیزی واسش میفرستی :read:
بله درسته کامل متوجه شدم...خیلی ممنوونم....نمیدونم اون کسی که شماتیکو کشیده حواسش به این موضوع نبوده؟؟؟!!!!
من برم سیم کشی کنم... :mrgreen:
راستی بابت راهنماییهاتون هم متشکرم هم آقا حمیدرضا هم عباس آقای گل...
نوشته اصلی توسط Reza Sede
سلام
یکی به داد من برسه! شما خودتون تاپیک رو چرخوندینا :mrgreen:
خب من این کار هایی را که شما گفتید رو کردم ولی تغییری نکرد! کریستال 11059200 استفاده کردم ولی فرقی نمیکنه! 50 میلی ثانیه ای که برای الیدی گذاشتم رو 1 ثانیه انجام میده! خیلی به نظر کند میاد.
به نظرم مشکل از کریستال باشه!
خواهشا یکی کمکم کنه
یک چیزو که دوبار نمیگند که.ارسال اطلاعات با نگا8 با این تنظیمات فیوز درست انجام نمیشه!
[glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0
دیدگاه