اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازای سنسور TGS4161 و کالیبره کردن آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازای سنسور TGS4161 و کالیبره کردن آن

نوشته اصلی توسط toorajtoosi
    جدااااا :angry:
    خوب برای تشخیص co2 چی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟ پروژه الان رو هواست. جناب دکتر تورو خدا یه کمکی بکنید ممنون
    :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
    دوست عزیز اگر الان پروزه شما رو هواست ؛پروژه من و اقا اراسته 5-6 ماهه رو هواست اونم با 2-3 تا سنسور سوخته و نامرغوب

تاریخ اولین تاپیک های مارو ببینید برای کی هست !!! ماهم به نتیجه نرسیدیم و بیخیالش شدیم
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
      دوست عزیز اگر الان پروزه شما رو هواست ؛پروژه من و اقا اراسته 5-6 ماهه رو هواست اونم با 2-3 تا سنسور سوخته و نامرغوب

تاریخ اولین تاپیک های مارو ببینید برای کی هست !!! ماهم به نتیجه نرسیدیم و بیخیالش شدیم
      با دروود

از همه دوستان عذر می خوام متاسفانه بنده دو ماه بود که به نت دسترسی نداشتم.

من با MG811 هم کار کردم و جواب گرفتم اما به هیچ وجه توصیه نمی کنم بخرید چون مشخصاتش کاملا رندوم و به درد نخوره و جواب گرففتن من به این شکل بود که بعد از طی مراحل نویزگیری و تقویت مقدار و خوندم و با تزریق CO2 مقدار به وضوح کاهش پیدا می کرد.مشکل بزرگ اینجاس که بعد از هر بار خاموش و روشن کردن مقدار خروجی در حد قابل ملاحظه ای تغییر می کنه.
      بازم سوالی باشه بنده در خدمتم...
      چرا ناراحتی پاتریک!
      + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
      - از دیدنش ناراحت شدی؟
      + نه
      پس چی ناراحتت کرده
      + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      محصولات

دیدگاه

سلام جناب اراسته
        شما برای co2 پیشنهاد دیگه ای دارید یا کلا بیخیال این مقوله شدید؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط toorajtoosi
          سلام جناب اراسته
          شما برای co2 پیشنهاد دیگه ای دارید یا کلا بیخیال این مقوله شدید؟؟؟؟
          در صورتی که در اینده نه چندان دور قرار باشه روی این بحث کار کنم ابتدا یه دستگاه معتبر می گیرم و بر اساس اون کار و پیش می برم وگرنه هرگونه کار بر روی این دو سنسور رو اتلاف وقت می دونم.

موفق باشید
          چرا ناراحتی پاتریک!
          + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
          - از دیدنش ناراحت شدی؟
          + نه
          پس چی ناراحتت کرده
          + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
          تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
          محصولات

دیدگاه

سلام
            دوستان نمودار این سنسور تا 10000 ppm البته بقیه سنسور های mq هم تا این همین رنجه چرا؟
            مگر نباید تا 1000000 ppm باشه بعنی به ازای 100در100 گاز(گاز خالص)؟
            سوال دیگی هم داشتم چه جوری ppm رو به در صد تبدیل کنم؟با تقسیم ppm در 10000؟
            ممنون

دیدگاه

سلام
              دوست عزیز به نظر من قید اینکارو بزنید من خودم 3 تا سنسور خریدم موفق نشدم راه اندازیش کنم و اقای اراسته هم 4-5 خریداری کردند و در نهایت قیدشو زدند .

پیشنهاد من به شما اینه که بیخیال بشید و هزینه ای برای سنسورها نکنید
              با سلام.
              آقای دکتر میخوام بپرسم شما برای راه اندازی tgs4161 از چه پ امپی استفاده کردین و موفقیت آمیز نبوده?آیا همون پ امپ tlc271 رو که توی دیتاشیت قید شده استفاده کرده بودین و با این حال جواب نداد?.....راستش من تهران رو هم دنبال این tlc271 گشتم ولی پیدا نکردم. حالا اگه با این آی سی هم جواب نداده...به فکر یه راه حل دیگه باشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein_10
                با سلام.
                آقای دکتر میخوام بپرسم شما برای راه اندازی tgs4161 از چه پ امپی استفاده کردین و موفقیت آمیز نبوده?آیا همون پ امپ tlc271 رو که توی دیتاشیت قید شده استفاده کرده بودین و با این حال جواب نداد?.....راستش من تهران رو هم دنبال این tlc271 گشتم ولی پیدا نکردم. حالا اگه با این آی سی هم جواب نداده...به فکر یه راه حل دیگه باشم.
                سلام
                من دقیقا از شماتیکی که در همین تاپیک هست همراه با TLC271 استفاده کردم

میدونید چرا جواب نگرفتم ؟؟ بخاطریکه سنسورها رو از " جهان کیت" میخریدم و این نامردها هم سنسورهای دسته دوم بهم میدادند . وگرنه ما که نمیخایم " شاتل فضایی" درست کنیم که جواب نمیده . شماتیک و برنامه هم مشکلی نداشت و مطمیئن بودم ازشون . ولی سنسور استوک هست و به همین دلیل جوابم نمیده

دیدگاه

سلام
                  من دقیقا از شماتیکی که در همین تاپیک هست همراه با TLC271 استفاده کردم

میدونید چرا جواب نگرفتم ؟؟ بخاطریکه سنسورها رو از " جهان کیت" میخریدم و این نامردها هم سنسورهای دسته دوم بهم میدادند . وگرنه ما که نمیخایم " شاتل فضایی" درست کنیم که جواب نمیده . شماتیک و برنامه هم مشکلی نداشت و مطمیئن بودم ازشون . ولی سنسور استوک هست و به همین دلیل جوابم نمیده

پس با سنسور نو پروژه تون راه افتاد?!
                  آقا سنسور. نو و پ امپ tlc271 رو از کجا گرفتی ?
                  من پاستژ امجد رو هم رفتم نداشتن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein_10

پس با سنسور نو پروژه تون راه افتاد?!
                    آقا سنسور. نو و پ امپ tlc271 رو از کجا گرفتی ?
                    من پاستژ امجد رو هم رفتم نداشتن.
                    بله با سنسور نو راه اندازی شد ولی زمان تست ؛یک نفر بازدم تنفسشو داد به سنسور . (این نمونه سنسور شدیدا به هوای دهان و بازدم تنفس حساسه)

بعد از بازدم طرف؛سنسور از کار افتاد . و 2-3 مرتبه هم خریداری کردم و دیدم همه استوک هست و جواب نمیداد . دیگه بیخال شدم

سنسور رو از جهان کیت خریدم و بهتون پیشنهاد میکنم تحت هیچ شرایطی از جهان کیت نخرید ./

ای سی رو ببینید پایا یا جوان نداره

دیدگاه

سلام
                      من متن ها رو خوندم
                      اما آخرش به هیچ نتیجه ای نرسیدم
                      لطفا راهنمایی بفرمایید، مثلا پیشنهاد میکنید که از ماژول Module AM-4-4161 استفاده کنم؟ oo:
                      بالاخره باید سنسور co2 را برای گلخانه راه بندازم، الان از MQ5 استفاده کردم که ظاهرا تخصصی برای این کار نیستش :cry:

دیدگاه

سلام خدمت دوستان . خیلی وقته از این تاپیک میگزره . میخواستم ببینم دوستان تونستید جوتب مناسب دریافت کنید ؟ میخواستم سنسور رو بگیرم . اما قیمتش بالاست میترسم به نتیجه نرسه
                        اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
                        هیتلر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X