اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستگاه جوشکاری(و یا شاید هم برشکاری) با AVR بسازید!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دستگاه جوشکاری(و یا شاید هم برشکاری) با AVR بسازید!!

سلام
    این برام خیلی جالب بود:

Capacitor Discharge Microspot Welder / Cutter

اگه فندق شکن دارید فیلم های یوتیوبش رو هم ببینید جالبه.

پاسخ : دستگاه جوشکاری(و یا شاید هم برشکاری) با AVR بسازید!!

سلام
    برا منم جالبه.
    دشارژ مکرر خازن رو خراب نمیکنه؟؟؟
    اگه میشه یه توضیح کوچیک درباره ی تئوری مدار بدین.
    چون من زیاد انگلیش حالیم نی!!!
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

آقا ممنون خیلی جالب بو منو یاد یه نکته آموزشی انداخت! میتونید با استفاده از یک یا چند خازن با میکروفاراد بالا مثلا10000 باتری های نیکل متال رو پک بندی کنید!!! فقط هنگام جرقه کاری جریان از خود باتری نگدره.در ضمن از سیم لحیم برای جرقه کاری استفاده نکنید که مرتب بخار میشه.به نطر خودم سیم مسی خوبه ولی نیکروم احتمالا بهتر باشه. برای شارژ خازنتون هم یه محدود کننده جریان با lm317 بسازید (بسته به منبع تغذیه جریان رو انتخاب کنید) . بعد میتونید دو تا سیم ضخیم با حد اقل طول انتخاب کنید و دو تا سوسماری بهش ببندید و با قرار دادن سیم های استخونی میتونید در هر بار یه جرقه شدید که باعث ذوب قسمتی از سیم و سطح میشه ایجاد کنید. البته مواظب باشید باتریتون رو سوراخ نکنید! :mrgreen: :mrgreen:.. ظرفیت خازن و ولتاژ رو طوری انتخاب کنید که جرقه زیاد شدید نباشه.
      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
        سلام
        برا منم جالبه.
        دشارژ مکرر خازن رو خراب نمیکنه؟؟؟
        اگه میشه یه توضیح کوچیک درباره ی تئوری مدار بدین.
        چون من زیاد انگلیش حالیم نی!!!
        سلام
        نه؛
        مدار چیز خاصی نداره. با یه نگاه میشه فهمید. قسمت های آنالوگ رو اگه می خوای بفهمی که اسکماتیک(شماتیک) رو بذار توی بخش آنالوگ که بهت بگن.
        فقط به صورت اجمالی بگم که:
        قسمت تغذیه که یه ولتاژ 5 و 15 میده بیرون واسه مدار و یه قسمت هم واسه شارژ خازن ها که ماکسش 20 ولت 5آمپر هستش.
        در قسمت مدار درایور هم همه چیز با ترانزیستور FET کنترل میشه(بخاطر جریان بالا) و بقیه قسمت ها هم واسه درایو کردن FETها هستش.
        دو مدار پایینی هم برای تنظیمات و بقیه قسمت های برنامه هستش(برای کنترل مدار).
        مدار سمت راستیش هم که مربوط به نمایشگر میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط General Mohsen Mohammadshahi
          آقا ممنون خیلی جالب بو منو یاد یه نکته آموزشی انداخت! میتونید با استفاده از یک یا چند خازن با میکروفاراد بالا مثلا10000 باتری های نیکل متال رو پک بندی کنید!!! فقط هنگام جرقه کاری جریان از خود باتری نگدره.در ضمن از سیم لحیم برای جرقه کاری استفاده نکنید که مرتب بخار میشه.به نطر خودم سیم مسی خوبه ولی نیکروم احتمالا بهتر باشه. برای شارژ خازنتون هم یه محدود کننده جریان با lm317 بسازید (بسته به منبع تغذیه جریان رو انتخاب کنید) . بعد میتونید دو تا سیم ضخیم با حد اقل طول انتخاب کنید و دو تا سوسماری بهش ببندید و با قرار دادن سیم های استخونی میتونید در هر بار یه جرقه شدید که باعث ذوب قسمتی از سیم و سطح میشه ایجاد کنید. البته مواظب باشید باتریتون رو سوراخ نکنید! :mrgreen: :mrgreen:.. ظرفیت خازن و ولتاژ رو طوری انتخاب کنید که جرقه زیاد شدید نباشه.
          با سلام
          آقا شما مطمئنید که اگر از سیم مسی استفاده کنیم جوشکاری انجام میشه.
          ولی من با یک اینورتر امتحان کردم و فقط مفتول رو ذوب میکنه و روی قطعه اتصالی ایجاد نمیکنه.من فکر میکنم برای اتصال مس فقط از مشعل و با پودر مخصوص میشه برای اتصال استفاده کرد.
          خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
          خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

دیدگاه

من کردم البته با ولتاژ 30 و جریان 3آمپر با سیم مسی 0.80 روی برد چاپی زدم فقط خال جوش مینداخت
            به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
            الکترونیک قدرت
            الکترونیک آنالوگ
            طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
            ---------------------BMCELEC@-------------------
            ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
            ---------------www.bmc-elec.com--------------
            ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X