اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در پردازش صوت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در پردازش صوت

با سلام
    من دارم روی یک ربات تعقیب صدا کار میکنم . با 2 میکروفون که با توجه به شدت صوت به سمت مورد نظر تغییر مسیر داده و در ادامه با توجه به شدت صوت با سرعت مناسب به صمت صدا میرود
    صدا تقویت شده را به کانالهای ADC اتمل 8 میدم ولی نمیدونم چه طوری باید از اونا استفاده کنم . مقادیر به سرعت عوض شده و من چه طور میتوانم بفهمم که الان یک صدایی تولید شده است
    لطفا اگه امکانش هست کسی یک راهنمایی به بنده داشته باشد . تازه کارم و همین اولش این پروژه رو برداشتم . حالا هم توش موندم :cry:

پاسخ : مشکل در پردازش صوت

شما باید بتونید یه مکانیزمی ب کار بگیرید که بتونه تغییر ورودی ADC رو تشخیص بده...به طور معمول AVRهای 8 بیتی نمیتونن همچین قابلیتی داشته باشند...
    راه حل هایی که دارید :

1- از XMEGA استفاده کنید...البته اگه به پردازش بیشتر و امکانات دیگه نیاز دارید....اگر نه که استفاده ازش غیر منطقیه
    2-با همین 8بیتی ها مرتبا و در بازه های زمانی مشخصی ورودی رو چک کنید و با مقدار قبل مقایسه کنید تا بتونید تشخیص بدید که ورودی تغییر کرده یا نه
    3-از روش های سخت افزاری-نرم افزاری استفاده کنید تا بتونید یجورایی ویژگی ذکر شده در خانواده XMEGA رو شبیه سازی کنید

سوال دیگه بود در خدمتم
    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

ممنون از جواب شما
      حرف شما کاملا درست ولی در حالت مقایسه من هی نمونه برداری میکنم و با بار اول که ربات راه اندازی شده و یک نمونه در حالت کالیبره برداشتم مقایسه میکنم ولی تند تند تغییر جهت داده و ثابت نمیشود . چه طوری میتوان پردازش کرد که یک صدای خاص تولید شود . مثل صدای دست زدن یا صدای سوت . فکر کنم اینطوری بهتر باشه
      نظر شما چیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط d.borzouei
        ممنون از جواب شما
        حرف شما کاملا درست ولی در حالت مقایسه من هی نمونه برداری میکنم و با بار اول که ربات راه اندازی شده و یک نمونه در حالت کالیبره برداشتم مقایسه میکنم ولی تند تند تغییر جهت داده و ثابت نمیشود . چه طوری میتوان پردازش کرد که یک صدای خاص تولید شود . مثل صدای دست زدن یا صدای سوت . فکر کنم اینطوری بهتر باشه
        نظر شما چیه
        سلام
        بعد از مقایسه شما جهت رو تشخیص دادید.میتونید میکروفونی که شدت صدای کمتری رو حس کرده رو خاموش کنید و تا یه شدت صدای خاص ربات جهتی رو که تشخیص داده طی کنه.
        قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

سلام، فکر می کنم مشکل از نویز باشه که مرتب داده هاتون تغییر می کنه.
          من هم یه بار با adc این مشکل رو داشتم، برای رفعش دونه دونه پایه های مربوط به adc رو فعال کردم، تست کردم، بعد خاموش کردم و رفتم سراغ پایه بعدی.
          برای تست هم هر بار با یه حلقه for سه بار تست کردم و بسته به نیازم بالاترین مقدار دریافتی یا کمترین مقداری که دریافت شد رو استفاده کردم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X