اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

***سوال***

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

***سوال***

سلام دوستان
    یه سوال برام پیش اومده اونم اینه که اگه من برنامه به زبان اسمبلی برای چراغ چشمک زن بنویسم و فایل هگزو روی atmega16بریزم کار میکنه؟یا خیر ؟یا حتمی باید سی باشه :angry:ممنون

پاسخ : ***سوال***

نوشته اصلی توسط ra1372
    سلام دوستان
    یه سوال برام پیش اومده اونم اینه که اگه من برنامه به زبان اسمبلی برای چراغ چشمک زن بنویسم و فایل هگزو روی atmega16بریزم کار میکنه؟یا خیر ؟یا حتمی باید سی باشه :angry:ممنون
    :eek:
    پس چی که کار میکنه!
    اصلا این چه سوالیه ؟!
    شما با هر زبانی بنویسی کار میکنه! (بیسیک ،سی ، پاسکال ، اسمبلی و... ، همه و همه کار میکنه! (فقط باید بلد باشی!))
    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
    !Electronic On! Programming On
    هوشمندانه سوال بپرسیم!
    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ra1372
      سلام دوستان
      سلام
      بله می تونید ، شما اگر با زبان سی در کدویژن برنامه می نویسید ، حالا می خواهید قسمتی از برنامه به زبان اسمبلی باشه باید دستورات مربوط به اسبلی رو در وسط این قالب نوشت .
      #asm
      دستورات اسمبلی

#endasm
      و اگر با بسکام برنامه می نویسید از قاعده زیر باید بایستی استفاده نمایید .

$asm

دستورات اسمبلی

$endasm
      موفق باشید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ra1372
        سلام دوستان
        چرا نشه دوسته من
        دو راه بهت پیشنهاد میکنم:
        -دو تاپیک ها سرچ بزن و تاپیک استاد کی نژاد رو پیدا کن ...کاملا گویاست
        -توی گوگل یه سرچی بزنی یکی دو تا پی دی اف هستش که کاملا برنامه نویسی با اسمبلی رو توضیح میده
        منتهی یادت باشه اسمبلی خیلی سخته
        لازمه خیلی مفاهیم رو با سی متوجه بشی تا بتونی کد های مفصل اسمبلی رو تحلیل کنی
        اسمبلی رو در اون حد یاد بگیر که اگه در بین کد سی خواستی ازش استفاده کنی مشکلی نداشته باشی
        بطور کلی کد های اسمبلی جایی استفاده میشه که نیاز به سرعت بالا در اجرای کد باشه(به گفته ی یکی از دوستان)
        موفق باشی

دیدگاه

سلام دوست عزیز شما هم مثل خودم داری اسمبلی یاد میگیری ؟ :wow:

در مورد چراغ چشمک زن دو جور میتونی پیاده سازی کنی هم با تایمر وهم با استفاده از تاخیر که اگه تازه کاری استفاده از تاخیر رو پیشنهاد میدم اگه لازمه یه نمونه کد براتون بزارم ؟
          من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
          آلبرت اینشتین
          منبع: http://fa.wikiquote.org

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X