اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت شارژ باتری سیلیکونی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت شارژ باتری سیلیکونی

نوشته اصلی توسط mamaly2008
    سلام
    ممنون ک تا اینجا راهنایی فرمودید

جسارتا من کمی گیج شدم چون در پست ص قبل ی متدی بیان شده و در اخرین پست و مداری که ترسیم کردید یک تکنیک دیگه مورد استفاده قرار گرفته :sad:

میشه دوباره ی مروری کنیم ببینیم کدومش دقیقا درسته ؟

من 1. بایستی جریان باتری را توسط ترانزیستور BJT کم کم و مرحله به مرحله افزایش دهم تا جریان به 4.86 برسه
    2.حالا اینقدر صب کنم تا جریان کاهش پیدا کن( چقدر؟1 امپر خوبه؟ )
    3.حالا همزمان که ترانزیستور با 8 تا مقاومت بیسش فعاله ماسفتو روشن کنم ( خب ما که اجازه ی عبور جریان حداکثرو دادیم چطور با فعال شدن ماسفت دوباره باتری جریان میکشه ؟ و اینکه در عمل هم تست کردم جریان نمیکشه
    4.فرض بگیریم مرحله ی قبل اتفاق میفته دوباره صبر کنم تا جریان کاهش پیدا کنه ؟

سوالات
    1. در این متد که ولتاژ روی باتری ها اندازه گیری نمیشه ؟( فقط برای شروع شارژ چک میشه ، وقتی باتری ها از 12.8 کمتر شده )
    2.من وقتی باتری ها رو میزنم به dc -dc افت ولتاژی در خروجیش داره یعنی 72 ولت میشه حدود 64 ولت و به همین خاطر جریانم از 2 امپر بالاتر نمیره .البته کاهش ولتاژ سلول خورشیدی باعث این اتفاق میشه . اخه اینطوری نمیشه ج درست گرفت از مدار شارژر .چکار کنم؟

با تشکر
    سلام اون متد اولی که گفتم به خاطر مشکلاتی گفتم که منتفی هستش.همون مداری که کشیدم رو استفاده کنید 1- باید جریان رو اندازه گیری کنید اگر کمتر از 4.86 بود(البته بهتره همون 4 بگیرید) به ترتیب پورت های بیس رو فعال کنید نیازی به صبر کردن هم نیست کافیه یه وقفه کوچولو بین دستورات بذارید. اگر باز هم جریان کم بود همه ی پورت ها و ماسفت رو هم فعال کنید. 2. بله 1 آمپر خوبه.3- چون ترانزیستور های دارلینگتون در حد 1 و خورده ای افت ولتاژ حد اقلی دارن با فعال شدن ماسفت
    این افت ولتاژ حد اقلی هم از بین میره و اتصال کامل برقرار میشه. خوب در عمل هم جریان چندانی نمیکشه ولی خوب برای اینکه ولتاژ باتری بتونه به مقداری که میخوایم برسه باید این افت حد اقلی رو هم برداریم. 4- مرحله قبل معمولا اتفاق نمیفته ولی اگه شد منتطر بمونید تا جریان دوباره کم بشه.
    سوالات:
    1- برای این متد نیازی به اندازه گیری ولتاژ نیست ولی برای شروع کار نیاز هست ولی اگه بخواید که نیاز به اندازه گیری ولتاژ نداشته باشید مثلا وقتی خورشید طلوع کرد شروع کنه به شارژ و وقتی پر شد دیگه مثلا جریان قطع میشه و اگه نخواید تا زمانی که خورشید غروب نکرده از باتری مصرف کنید نیاز به اندازه گیری ولتاژ هم نیست. فقط برنامه رو طوری مینویسید که هنگام طلوع عملیات شروع بشه و بعداز پر شدن عملیات که دیگه قطع شده این عمل انجام نگیره تا طلوع بعدی
    2-در مورد مدار شارژر و سلول خورشیدی هم خوب نمیشه کاریش کرد دیگه مگر این که مبدل رو تعویض یا تغییری توش حاصل(اگه نیاز به تغییرش دارید تو قسمت تغذیه مدارش رو بذارید تا دوستان راهنمایی کنند) کنید. مگه ولتاژ ورودی مبدل تو چه رنجی هست؟ آفتاب به خوبی به پنل ها میخوره؟
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
      اول از همه اینجارو بخونید
      http://en.wikipedia.org/wiki/Lead%E2%80%93acid_battery
      باتری سیلیکونی که نداریم. بلکه ماترکش سیلیکون هست. اگه بخواید شارژر اوتوماتیک بسازید به این صورت عمل کنید: ولتاژ دو سر باتری رو با میکرو بخونید اگه ولتاژ پایین تر از 12.8 ولت بود باتری رو با منبع جریان شارژ کنید(جریان 1/10 تا 3/10 ظرفیت) و وقتی ولتاژ به 14.2 تا 14.4 ولت رسید عمل شارژ رو متوقف کنید. به این ترتیب شارژ متوقف و تا زمانی که ولتاژ از 12.8 کمتر نشده شارژ مجددا صورت نمیگیره
      سلام
      یک سوال فنی
      من رو مدار شارژر یک چند وقتی کار کردم ولی این روشی که شما میگین یک مشکل داره
      شما اصلا نمیتونید ولتاژ رو بگیرید
      چرا! چون شما یک ولتاژ رفرنس ثابت ندارید
      چطور
      تغذیه میکرو مگه از باطری نیست؟ (هست)
      با کاهش مقدار برق میکرو هم ولتاژ رفرنستون تغییر میکنه هم VCC
      اگر بیاین همچین برنامه ای بنویسید هیچ وقت افت ولتاژ ندارین چون هرچقدر VCC کم بشه Vref هم کم میشه
      مگه باطری بک پ داشته باشید

درست میکم؟
      آنان که خاک را به نـــــظر کیمیا کنند
      آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PHoenixhome
        سلام
        یک سوال فنی
        من رو مدار شارژر یک چند وقتی کار کردم ولی این روشی که شما میگین یک مشکل داره
        شما اصلا نمیتونید ولتاژ رو بگیرید
        چرا! چون شما یک ولتاژ رفرنس ثابت ندارید
        چطور
        تغذیه میکرو مگه از باطری نیست؟ (هست)
        با کاهش مقدار برق میکرو هم ولتاژ رفرنستون تغییر میکنه هم VCC
        اگر بیاین همچین برنامه ای بنویسید هیچ وقت افت ولتاژ ندارین چون هرچقدر VCC کم بشه Vref هم کم میشه
        مگه باطری بک پ داشته باشید

درست میکم؟
        سلام بله درست میفرمایید اندازه گیری دقیق ولتاژ 5 عدد باتری سری شده سخت هست ولی تو پست قبلی توضیح دادم که چون اندازه گیری ولتاژ سخت است(و حتی نیازی هم نیست) شارژ رو بدون اندازه گیری ولتاژ و بر حسب کم شدن جریان انجام میدیم در کل اون روشی که اول گفتم رو تو پست های بعدی تغییر دادم

دیدگاه

مگه ولتاژ ورودی مبدل تو چه رنجی هست؟ آفتاب به خوبی به پنل ها میخوره؟
          سلام.ولتاژ ورودی مبدل بین 50 تا 60 ولته .
          ببینید خروجی پنل 42 ولت 5 امپره اگه افتاب خوب باشه

حالا من خروجی پنلو بایه تغذیه 12 ولت 10 امپر سری کردم تا برسه به 54 ولت و بتونم وصلش کنم به مبدل

اما وقتی جریان میکشم از مبدل چون ولتاژ پنل میشه 30 ولت طبیعتا ولتاژ مبدل هم کاهش پیدا میکنه و همین میشه که باتری ها هم دیگه به جای 4.5 امپر کشیدن 2 امپر مصرف می کنن( ایرادی که پیش میاد اینه که بجای فول شارژ شدن مثلا در 5-4 ساعت در 10 ساعت شارژ میشن :sad: :sad: :sad: :sad:

((( تا زمانی که به قدرت نرسیده ای فرمانبردار باش و چون به آن رسیدی، فروتن. )))

((( سکه ها همیشه سر و صدا می کنند ، اما پول های کاغذی همواره ساکت اند. پس وقتی ارزش شما زیاد می شود، ساکت و فروتن باقی بمانید.)))

دیدگاه

جناب محمد شاهی نظری ندارین؟ :biggrin:

((( سکه ها همیشه سر و صدا می کنند ، اما پول های کاغذی همواره ساکت اند. پس وقتی ارزش شما زیاد می شود، ساکت و فروتن باقی بمانید.)))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamaly2008
              جناب محمد شاهی نظری ندارین؟ :biggrin:
              سلام mamaly2008 جان. نه راستش نطر خاصی ندارم. خوب اینکه توان ماکسیمم رو نتونه بده که من نمیتنم کاریش کنم :biggrin: ولی اگه میتونی یه تست از پنل ها بگیر ببین تو خروجی پنل ها اون قدر بار قرار بده که ولتاژ به 21 ولت کاهش پیدا کنه. بعد جریان رو اندازه بگیر بینم چنده؟ راستی خوب همون 10 ساعت هم که خوبه! یعنی کارت رو راه نمیندازه؟

دیدگاه

سلام دوستان
                خسته نباشید
                مطالب خیلی پرباری بود
                لطفا اگر امکانش هست یک توضیحی در مورد روش شارژ باتری های لیتیومی با AVR بدهید ممنون میشم
                بهترین روش شارژ - ولتاژ شروع شارژ باتری - ولتاژ اتمام شارژ - جریان مورد نیاز برای شارژ باتری (مثلا 1500 میلی آمپری)
                در صورت امکان یک مدار هوشمند شارژ با AVR - معرفی کنید...
                آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                  سلام دوستان
                  خسته نباشید
                  مطالب خیلی پرباری بود
                  لطفا اگر امکانش هست یک توضیحی در مورد روش شارژ باتری های لیتیومی با AVR بدهید ممنون میشم
                  بهترین روش شارژ - ولتاژ شروع شارژ باتری - ولتاژ اتمام شارژ - جریان مورد نیاز برای شارژ باتری (مثلا 1500 میلی آمپری)
                  در صورت امکان یک مدار هوشمند شارژ با AVR - معرفی کنید...
                  ُسلام آقا سینا خوبی شما؟ :mrgreen: پیشنهاد میکنم اول از همه این دیتاشیت رو بخون :mrgreen:
                  دیتاشیت باتری سایز 18650 2.2 آمپر ساعت 3.7 ولت:
                  https://www.jameco.com/Jameco/Products/ProdDS/2144243.pdf
                  طبق دیتاشیت بهترین روش شارژ به ازای هر سلول لیتیوم یون: 1-با جریان ثابت 0.5C باتری رو تا زمانی که به 4.2 برسه شارژ میکنیم خوب تا اینجا تونستیم نزدیک به 80 درصد باتری رو پر کنیم 2- با ثابت نگه داشتن ولتاژ بر روی 4.2 به باتری اجازه میدیم که جریان شارژش به 0.01C برسه اما از اونجایی که بهتره این باتری هارو تا 100 درصد شارژ نکنیم(برای افزایش طول عمر) بهتره وقتی جریان به 0.05C رسید (95 درصد)عمل شارژ رو متوقف کنیم.
                  روشی که میگم به نظر بنده بهترین روش شارژ هست
                  این هم از مداری که کشیدم:

حالا بریم سراغ نحوه برنامه نویسی:
                  خلاصه برنامه به زبان فارسی :mrgreen::
                  به کمک adc ولتاژ باتری رو اندازه گیری میکنیم اگر ولتاژ به ازای هر سلول زیر 4.0 بود(به معنی این که باتری 15 درصد از شارژش رو از دست داده) پروسه شارژ به این صورت شکل بگیره:
                  1-با فعال شدن همه ی پورت های 0 تا 5 PD میکرو جریان 0.5C رو به باتری اعمال میکنیم. 2-ولتاژ باتری رو چک میکنیم هر وقت ولتاژ بین 4.2 تا 4.25 بود PD5 رو قطع میکنیم delay به مدت 30 ثانیه 3- دوباره ولتاژ رو چک میکنیم هر وقت باز در محدوده 4.2 تا 4.25 رسید PD4 رو قطع میکنیم delay به مدت 30 ثانیه 4-به طور مشابه و PD3 قطع delay به مدت 30 ثانیه 5-به طور مشابه و PD2 رو قطع میکنیم delay به مدت 30 ثانیه 6- به طور مشابه PD1 رو قطع میکنیم. delay به مدت 30 ثانیه 6- به طور مشابه و PD0 رو قطع میکنیم. پروسه شارژ پایان یافت :mrgreen:

[glow=red,2,300]نکات مهم:[/glow]
                  مقاومت R5 به گونه ای انتخاب شود که جریان 5/30C رو به باتری اعمال کنه
                  R4: به میزان 4/30C
                  R3: به میزان 3/30C
                  R2: به میزان 2/30
                  R1: به میزان 1/30C
                  Supply voltage باید حد اقل 2 ولت از ولتاژ فول شارژ باتری ها بیشتر باشه بیشتر باشد تا ترانزیستور TIP42 بتونه مانور بده

با استفاده از دیتاشیت و تغییراتی در برنامه میتونیم برای باتری های سربی هم استفاده بشه

دیدگاه

چرا خوبه :biggrin:
                    دارم pcb واسه مدار میزنم :biggrin:

نتایج دوباره اعلام میشه

ی دنیا ممنون

دیدگاه

ُسلام آقا سینا خوبی شما؟ :mrgreen: پیشنهاد میکنم اول از همه این دیتاشیت رو بخون :mrgreen:
                      سلام محسن خان
                      خوب هستید؟
                      دستتون درد نکنه , اطلاعات شمام در زمینه باتریها بالا هستا...
                      چشم اول اون پی دی افی که زحمت کشیدیدو میخونم
                      بازم ممنون که جوابمو دادید :redface:

طبق دیتاشیت بهترین روش شارژ به ازای هر سلول لیتیوم یون: 1-با جریان ثابت 0.5C باتری رو تا زمانی که به 4.2 برسه شارژ میکنیم خوب تا اینجا تونستیم نزدیک به 80 درصد باتری رو پر کنیم 2- با ثابت نگه داشتن ولتاژ بر روی 4.2 به باتری اجازه میدیم که جریان شارژش به 0.01C برسه اما از اونجایی که بهتره این باتری هارو تا 100 درصد شارژ نکنیم(برای افزایش طول عمر) بهتره وقتی جریان به 0.05C رسید (95 درصد)عمل شارژ رو متوقف کنیم.
                      روشی که میگم به نظر بنده بهترین روش شارژ هست
                      این هم از مداری که کشیدم:

حالا بریم سراغ نحوه برنامه نویسی:
                      خلاصه برنامه به زبان فارسی :mrgreen::
                      به کمک adc ولتاژ باتری رو اندازه گیری میکنیم اگر ولتاژ به ازای هر سلول زیر 4.0 بود(به معنی این که باتری 15 درصد از شارژش رو از دست داده) پروسه شارژ به این صورت شکل بگیره:
                      1-با فعال شدن همه ی پورت های 0 تا 5 PD میکرو جریان 0.5C رو به باتری اعمال میکنیم. 2-ولتاژ باتری رو چک میکنیم هر وقت ولتاژ بین 4.2 تا 4.25 بود PD5 رو قطع میکنیم delay به مدت 30 ثانیه 3- دوباره ولتاژ رو چک میکنیم هر وقت باز در محدوده 4.2 تا 4.25 رسید PD4 رو قطع میکنیم delay به مدت 30 ثانیه 4-به طور مشابه و PD3 قطع delay به مدت 30 ثانیه 5-به طور مشابه و PD2 رو قطع میکنیم delay به مدت 30 ثانیه 6- به طور مشابه PD1 رو قطع میکنیم. delay به مدت 30 ثانیه 6- به طور مشابه و PD0 رو قطع میکنیم. پروسه شارژ پایان یافت :mrgreen:

[glow=red,2,300]نکات مهم:[/glow]
                      مقاومت R5 به گونه ای انتخاب شود که جریان 5/30C رو به باتری اعمال کنه
                      R4: به میزان 4/30C
                      R3: به میزان 3/30C
                      R2: به میزان 2/30
                      R1: به میزان 1/30C
                      Supply voltage باید حد اقل 2 ولت از ولتاژ فول شارژ باتری ها بیشتر باشه بیشتر باشد تا ترانزیستور TIP42 بتونه مانور بده

با استفاده از دیتاشیت و تغییراتی در برنامه میتونیم برای باتری های سربی هم استفاده بشه
                      محسن خان شما قبلا برای این نوع باتریها , برنامه ای برای AVR نوشتید؟
                      یک نمونه مثال در مورد مطالبی که زحمت کشیدید (بر اساس شماتیکی که قرار دادید) , اگر امکانش هست
                      و اگر دوست داشتید قرار بدید تا بر روی برنامه و بر اساس اون , سوالهامونو از شما بپرسم؟
                      خیلی خوب توضیح دادید ولی کمی گیج شدم , رو برنامه باشه بهتر میتونم پرسشهامو مطرح کنم
                      (مشکل از IQ هست دیگه :mrgreen
                      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

آقا محسن , مثلا بخواهیم برای باتری 400 میلی آمپر و باتری 1500 میلی آمپر شارژر درست کنیم
                        به چه صورت عمل کنیم؟(1- شماتیک : مقادیر المانها در شماتیک را بهتر است چه مقدار در نظر بگیریم و چه ترانزیستورهایی
                        را پیشنهاد میکنید ؟ 2- برنامه میکرو را در این دو باتری باید به صورت جداگانه چه تغییراتی در اون اعمال کنیم...)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                          سلام محسن خان
                          خوب هستید؟
                          دستتون درد نکنه , اطلاعات شمام در زمینه باتریها بالا هستا...
                          چشم اول اون پی دی افی که زحمت کشیدیدو میخونم
                          بازم ممنون که جوابمو دادید :redface:
                          محسن خان شما قبلا برای این نوع باتریها , برنامه ای برای AVR نوشتید؟
                          یک نمونه مثال در مورد مطالبی که زحمت کشیدید (بر اساس شماتیکی که قرار دادید) , اگر امکانش هست
                          و اگر دوست داشتید قرار بدید تا بر روی برنامه و بر اساس اون , سوالهامونو از شما بپرسم؟
                          خیلی خوب توضیح دادید ولی کمی گیج شدم , رو برنامه باشه بهتر میتونم پرسشهامو مطرح کنم
                          (مشکل از IQ هست دیگه :mrgreen
                          سلام آقا سینا شما خوبید؟ :mrgreen: خواهش میکنم لطف داری شما خودت استادی :mrgreen: نه تا حالا برای باتری ها برنامه ننوشتم :sad: :mrgreen: :biggrin: ولی سعی میکنم بنویسم. چشم حتما هر وقت نوشتم میذارمش نه این چه حرفیه شما IQ تون حرف نداره :mrgreen: مشکل اینه که من نمیتونم خوب توضیح بدم :sad: :biggrin: :mrgreen:
                          نوشته اصلی توسط sina1359
                          آقا محسن , مثلا بخواهیم برای باتری 400 میلی آمپر و باتری 1500 میلی آمپر شارژر درست کنیم
                          به چه صورت عمل کنیم؟(1- شماتیک : مقادیر المانها در شماتیک را بهتر است چه مقدار در نظر بگیریم و چه ترانزیستورهایی
                          را پیشنهاد میکنید ؟ 2- برنامه میکرو را در این دو باتری باید به صورت جداگانه چه تغییراتی در اون اعمال کنیم...)
                          خوب برای 400 میلی جریان 0.5C میشه 200 میلی. مقاومت های بیس هم بر اساس بتا و ... در دیتاشیت با توجه به جدول DC current Gain انتخاب میکنیم. ترانزیستور هم میتونه مثلا BD139 و BD140 باشه و بتای ترانزیسترو PNP و NPN رو در هم ضرب میکنیم. برنامه میکرو رو خوب اگه بخوایم شارژر دو منطوره بسازیم نیازی هم نیست تغییری بدیم و با قرار دادن دیپ سوییچ متوالی با مقاومت مناسب و سپس موازی با مقاومت های بیس میتونیم این کارو بکنیم یا مثلا میتونیم از آی سی مقاومت متغیر استفاده کنیم با میکرو کنترل کنیم یا ...
                          خوب سعی میکنم خودم هم عملا یکی رو برای یه 18650 که دارم بسازم ببینم چه طوره :-?
                          سعی میکنم شماتیک کامل تر به همراه توضیحات بیشتر رو تا چند روز آینده بذارم برنامه رو هم سعی میکنم بنویسم

دیدگاه

سلام محسن خان
                            پتانسیومتر دیجیتال :eek: عجب ایده ای به فکرتون رسید
                            واقعا باید بهتون به دلیل فکر بازی که دارید تبریک گفت
                            100 سال فکر می کردم , چنین ایده ای به ذهنم خطور نمیکرد

دیدگاه

مشکل اینه که من نمیتونم خوب توضیح بدم :sad: :biggrin: :mrgreen:خوب برای 400 میلی جریان 0.5C میشه 200 میلی. مقاومت های بیس هم بر اساس بتا و ... در دیتاشیت با توجه به جدول DC current Gain انتخاب میکنیم. ترانزیستور هم میتونه مثلا BD139 و BD140 باشه و بتای ترانزیسترو PNP و NPN رو در هم ضرب میکنیم. برنامه میکرو رو خوب اگه بخوایم شارژر دو منطوره بسازیم نیازی هم نیست تغییری بدیم و با قرار دادن دیپ سوییچ متوالی با مقاومت مناسب و سپس موازی با مقاومت های بیس میتونیم این کارو بکنیم یا مثلا میتونیم از آی سی مقاومت متغیر استفاده کنیم با میکرو کنترل کنیم یا ...
                              خوب سعی میکنم خودم هم عملا یکی رو برای یه 18650 که دارم بسازم ببینم چه طوره :-?
                              سعی میکنم شماتیک کامل تر به همراه توضیحات بیشتر رو تا چند روز آینده بذارم برنامه رو هم سعی میکنم بنویسم
                              محسن خان دستتون درد نکنه
                              اگر زحمتی نیست , میتونید برای همون 400 میلی آمپر , برام مثال بزنید ممنون میشم
                              شماتیکی هم بر اساس همان 400 میلی آمپر قرار بدهید (محاصبه مقاومتها برای 400
                              میلی آمپر - منبع تغدیه مورد نیاز - مقاومتها و رنج مورد نظرتون و وات مورد نیاز -ترانزیستورها ..)
                              تا با توضیحات قبلیتون بررسی کنم ببینم با این آی کیو متوجه فرمایشاتتون میشم یا نه :mrgreen:

پ.ن: راستی کار اون مقاومت متغییر (RV1)در شماتیک را دقیقا متوجه نشدم
                              برای تنظیم باتری ها با ظرفیت مختلف به کار میره؟ اگر مثلا فقط شارژ برای باتری
                              400 میلی آمپر ساخته شده باشد , باید یک میزان ثابت باشد...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                                پ.ن: راستی کار اون مقاومت متغییر (RV1)در شماتیک را دقیقا متوجه نشدم
                                برای تنظیم باتری ها با ظرفیت مختلف به کار میره؟ اگر مثلا فقط شارژ برای باتری
                                400 میلی آمپر ساخته شده باشد , باید یک میزان ثابت باشد...
                                سلام
                                چه صوتی دادم , کار اون RV1 که مشخصه :mrgreen:
                                من جای شما بودم میگفتم یک نگاه به شماتیک بنداز خودت متوجه میشی
                                بماند :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X