اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونگی ارتباط یک AVR باپورتUSBوMMCوLCDگرافیکی بطورهمزمان برای اجرای یک کار؟؟؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چگونگی ارتباط یک AVR باپورتUSBوMMCوLCDگرافیکی بطورهمزمان برای اجرای یک کار؟؟؟؟؟؟

راستش اطلاعات زیادی راجبش ندارم اما در این حد میدونم که میخام مثلا یک آرایه با طول 256 رو از پورتUSB بگیره و در MMCذخیره کنه و روی LCD گرافیکی هم بتونه نمایش بده؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستش من چند روز سرچ میکردم همچین تاپیکی که با این موضوع کامل توضیح داده باشه پیدا نکردم.
    خلاصه از دوستان - مهندسین گرامی-و اساتید محترم خواهش میکنم اگر کسی میتونه راهنماییم کنه حتما کمکم کنه
    بی نهایت سپاااااااسگزارم

:angry: :angry: :angry: :sad: :sad:

پاسخ : چگونگی ارتباط یک AVR باپورتUSBوMMCوLCDگرافیکی بطورهمزمان برای اجرای یک کار؟؟؟؟؟؟

برای دریافت اطلاعات از USB ساده ترین راه استفاده از مبدل USB/Serialآ‌ آماده هست که تو بازار از 20 تا 120 هزار تومن پیدا میشه خودت بخوای بسازی باید آیسی FT232آ‌ رو راه بندازی که مداراتش هم هست و شما مثل یه پورت سریال به قضیه نگاه میکنی
    برای ذخیره تو MMCآ‌ که البته پیشنهاد من uSD هست ؛ کتابخونه آماده دارند اکثر کامپایلرها و پورت SPI رو اشغال میکنه
    و برای کار با LCD گرافیکی هم همینطور کتابخونش هست فقط شما چند تا از پایه های میکرو رو به اینکار اختصاص میدی
    (در کامپایلر کدویژن در قسمت کدویزارد دو کار اخیر خود بخود انجام میشه و بقیش میشه کار با توابع داخل کتابخونه و مثالهای آماده کامپایلر)

دیدگاه

پاسخ : چگونگی ارتباط یک AVR باپورتUSBوMMCوLCDگرافیکی بطورهمزمان برای اجرای یک کار؟؟؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط mojalan
      برای دریافت اطلاعات از USB ساده ترین راه استفاده از مبدل USB/Serialآ‌ آماده هست که تو بازار از 20 تا 120 هزار تومن پیدا میشه خودت بخوای بسازی باید آیسی FT232آ‌ رو راه بندازی که مداراتش هم هست و شما مثل یه پورت سریال به قضیه نگاه میکنی
      برای ذخیره تو MMCآ‌ که البته پیشنهاد من uSD هست ؛ کتابخونه آماده دارند اکثر کامپایلرها و پورت SPI رو اشغال میکنه
      و برای کار با LCD گرافیکی هم همینطور کتابخونش هست فقط شما چند تا از پایه های میکرو رو به اینکار اختصاص میدی
      (در کامپایلر کدویژن در قسمت کدویزارد دو کار اخیر خود بخود انجام میشه و بقیش میشه کار با توابع داخل کتابخونه و مثالهای آماده کامپایلر)

خیلی مچکررم از راهنماییتون.
      اما میشه لطف کنید لینک سایتی یا فایلی چیزی که من بتونم با مطالعه خودم کامل یادبگیرم و اجرا کنم؟؟؟؟
      راستش زیاد حرفه ای نیستم میشه گفت مبتدی.
      فقط در حد پروژه های ساده کارکردم.مثل LCDکارکتری
      ممنووووووووون میشم کمکم کنیید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X