اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

RC5 با اسمبلی؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

RC5 با اسمبلی؟؟

درود
    از دوستان کسی هست که برنامه فرستنده و گیرنده مادون قرمز RC5 رو خودش با زبان اسمبلی نوشته باشه؟ یا اینکه برنامه نوشته شده Atmel رو روی بقیه آی سی ها تست کرده باشه.
    اگر هست به کمکش نیازمندیم.
    از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

پاسخ : RC5 با اسمبلی؟؟

فکر کنم مشکل کارم از جای دیگه هست یهو یادم اومد موقع ها که گیرنده رو خریدم فروشنده بهم گفت این 38KHZ هست اسم روش هم HS0038 هست در صورتی که احتمالا فرستنده ای که من دارم باش گیرندم رو امتحان میکنم 36 کیلو مدوله میکنه، احتمالا به خاطر همین هست که چیزی نمیگیرم نه؟ آخه برنامه اسمبلی گیرنده خود Atmel هم خوندم و روی تراشه ریختم باز هم جواب نداد با اینکه برنامه مشکلی نداشت فقط تراشه من فرق میکرد که تغییرات لازم رو انجام دادم. به نظر شما هم مشکل از همونه؟

از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

دیدگاه

سلام
      دوست عزیز این لیینک یک پروژه با rc5 انجام داده ولی با Atiny13 و برنامه Asm اون رو داره:
      این لینکش:
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=9411.msg53155

ولی اکه خواستی پروتکل Rc5 رو بدونی چه جوریه برو به لینک زیر:
      http://users.pandora.be/davshomepage/rc5.htm

موفق باشی

دیدگاه

سلام :

داخل خود برنامه بسکام نمونه این برنامه هست و من تست کردم و کار هم می کند
        اونو امتحان کن حتماً

موفق باشی

دیدگاه

AHP و آقا حامد عزیز ممنونم
          AHP جان این پروژه فقط فرستنده با ASM هست گیرنده با Bas هست، من با فرستنده مشکل ندارم یعنی کاری هم باهاش ندارم. پروتکل کاری و نحوه اسکن و چک کردن توی RC5 رو میدونم ولی فکر میکنم اون HS0038 که دمدوله میکنه چون فرکانسش جور نیست سیگنال رو درست تحویل میکرو نمیده. آخه یادمه قبلا این برنامه که آقا حامد گفت رو هم با Bascom و با همین HS0038 انجام داده بودم و جواب نگرفته بودم بعد یکی از دوستانم همون رو با یک گیرنده دیگه بست جواب داد ( مال اون 36 کیلو بود ) برای همین خودم فکر میکنم از همین قطعه گیرنده باشه باید عوضش کنم امتحان کنم احتمالا جواب میده.
          شاد و موفق باشید

دیدگاه

سلام :

بله منم با 36K تست کردم و کار می کرد

دیدگاه

دوست عزیز شما می تونی از گیرنده های TSOP1238,TSOP1236,TSOP1138,TSOP1136 هم استفاده کنی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X