اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ترازوی مشابه ترازوهای میدان تره بار با AVr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت ترازوی مشابه ترازوهای میدان تره بار با AVr

با سلام،با یک مثال سوالم را مطرح میکنم:
    ترازوهای میوه فروشی ها را دیده اید؟ آنهایی که با زدن یک دکمه کد کالا و قیمت را مشخص کرده و با گذاشتن میوه ها و زدن دکمه ها در نهایت یک پرینت از کالاهای خریداری شده با مشخصات نام کالا، وزن و قیمت را ارائه می دهند؟احتمالا از یک بانک اطلاعاتی استفاده می کنند.قصد دارم توسط Avr و بسکام یا کدویژن برنامه ای مشابه برای لود سل بنویسم.آیا می توان توسط بسکام یا کدویژن بانک اطلاعاتی مشابه طراحی کرد؟لطفا راهنمایی کنید.با تشکر. :nerd:

پاسخ : ساخت ترازوی مشابه ترازوهای میدان تره بار با AVr

بله میشه و هیچ مشکلی نیست فقط بستگی به سطح علمی شما داره
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MECA-1385
      با سلام،با یک مثال سوالم را مطرح میکنم:
      ترازوهای میوه فروشی ها را دیده اید؟ آنهایی که با زدن یک دکمه کد کالا و قیمت را مشخص کرده و با گذاشتن میوه ها و زدن دکمه ها در نهایت یک پرینت از کالاهای خریداری شده با مشخصات نام کالا، وزن و قیمت را ارائه می دهند؟احتمالا از یک بانک اطلاعاتی استفاده می کنند.قصد دارم توسط Avr و بسکام یا کدویژن برنامه ای مشابه برای لود سل بنویسم.آیا می توان توسط بسکام یا کدویژن بانک اطلاعاتی مشابه طراحی کرد؟لطفا راهنمایی کنید.با تشکر. :nerd:
      سلام
      کار نشد نداره حوصله میخواد
      1- شما باید بتونید یک لودسل رو به شکل تمیزی راه بندازید
      2- پرینت حرارتی که من کتابخونه ای براش ندیدم هم راه بندازید
      فکر میکنم این ترازو ها تحت شبکه باشن شاید هم نباشن نمیدونم ولی حدسم اینه که ازونجا دیتابیسشون پدیت میشه
      پس
      3- به شبکه متصل بشید و اطلاعات بفرستید و بگیرید
      4- یک اینترفیس برای نمایش به مشتری و ارتباط فروشنده بسازید

-------------------------------
      به نظرم حوصله بسیار زیادی میخواد

head<=
      ...تشکر خدا...
      [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

-
        با تشکر، عرض کنم:
        1- من یک لود سل 5 کیلویی راه اندازی میکنم.
        2- به جای پرینت هم می توانم به MMC یا پورت سریال ارسال کنم
        3- بعید می دانم تحت شبکه باشند. ترازوهای مغازه های میوه فروشی که نیستند.
        می دانم که برای ترازوهای محک یا پند این اکمانات هست که نام کالا، قیمت و کد را تعریف کنند اما این ترازوها به احتمال زیاد از سیستم های میکروپرسسوری استفاده میکنند.
        4- سوال من این است آیا توسط بسکام یا کد ویژن می توان بانک اطلاعاتی برای AVr ساخت و درصورت مثبت بودن جواب، چطور؟
        ممنون

دیدگاه

-
          با تشکر، عرض کنم:
          1- من یک لود سل 5 کیلویی راه اندازی میکنم.
          2- به جای پرینت هم می توانم به MMC یا پورت سریال ارسال کنم
          3- بعید می دانم تحت شبکه باشند. ترازوهای مغازه های میوه فروشی که نیستند.
          می دانم که برای ترازوهای محک یا پند این اکمانات هست که نام کالا، قیمت و کد را تعریف کنند اما این ترازوها به احتمال زیاد از سیستم های میکروپرسسوری استفاده میکنند.
          4- سوال من این است آیا توسط بسکام یا کد ویژن می توان بانک اطلاعاتی برای AVr ساخت و درصورت مثبت بودن جواب، چطور؟
          ممنون
          ترازو های میوه و تره بار یه علامت شبیه اتصال دوکامپیوتر بالای نمایش گرشون بود حس کردم شبکه است حالا مهم نیست هرجور مایلید
          اگر قراره سریال بفرستید پس یک برنامه در کامپیوتر نیاز دارید پس بانک اطلاعاتتون رو همونجا پیاده کنید بهتر نیست؟ بیخودی درگیر رم کم AVR هم نمیشین
          میکرو میتونه از برنامه بپرسه و اون هم برای ارسال کنه

head<=
          ...تشکر خدا...
          [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

سلام
            این صنایع حاشیه سودشون زیر 40 درصد هست. اگه دنبال تیراژ نیستی، نساز، فقط وقت و عمرت می ره و صرفه اقتصادی نداره.
            برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
            http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X