اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در پروگرام مجدد میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در پروگرام مجدد میکرو

با سلام
    من میکرو مگا 32 خودم رو با stk200 پروگرام کردم مشکل اینه که فیوزبیتش رو روی کریستال external osilator 8mb تنظیم کردم به محض پروگرم شدن آن دیگه هرکاری که میکنم میکرو توسط کامپیوتر به واسطه همون پروگرامر ( با یک میکروی دیگه آزمایش کردم سالم بود ) متاسفانه بارها امتحان کردم ولی دیگه شناخته نشد حالا آیا میکروم سوخته یا راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره؟
    کمک کنید ممنون میشم.

پاسخ : کمک یک مشکل

باید با پروگرمر های سریال یا high voltage پروگرمش کنید
    یا با این یونیورسال ها و برش گردونید به حالت عادی

دیدگاه

پاسخ : کمک یک مشکل

من با این چند چیزی که نام بردید آشنایی ندارم چطور می تونم یک پروگرامر سریال بسازم درباره اون دو روش دیگه هم یک توضیح بدید ممنون میشم

دیدگاه

پاسخ : مشکل در پروگرام مجدد میکرو

وقتی میخوای میکرو رو به پروگرامر وصل کنی یه کریستال خارجی 8 meg هم بزار رو پایه های میکروت تا پروگرامرت میکرو رو بشناسه......

دیدگاه

من کریستال 8 مگا رو گذاشتم البته یکبار با دو خازن 30PF و بار دیگر با خازن 22Pf در STK200 ولی موفق نشدم
          راه دیگه ای وجود داره
          اگه نیاز به بروگرامر سریال یا دیگر بروگرمری هست لطفا مدار شماتیک آن رو معرفی کنید(جهت ساختن)
          ممنون

دیدگاه

من بدون خازن اینکار رو انجام میدم با همون stk200 هم اینکارو میکنم......نباید مشکلی داشته باشه....

دیدگاه

سلام
              به پروگرامر JTAG میتونی دوباره فیوز بیت هاش رو پروگرام کنی.
              این شماتیک از سایت کویر الکترونیک
              http://kamalan.persiangig.ir/Electronic/FPGA/JTAG%20Programmer.pdf
              موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X