اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با sim900

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با sim900

سلام من یه بر راه انداز sim900 گرفتم وقتی تغذیش رو وصل میکنم شروع میکنه به چشمک زدن و طبق گفته دوستان بعد از چند بار چشمک زدن شبکه رو شناسایی میکنه و ریتم چشمک زدنش کند تر میشه هر 2 ی 3 ثانیه یکبار ولی بعد از چند بار چشمک دوباره ریتمش سریع میشه و از شبکه خارج میشه مشکل از کجاست تازه از خود سایت خریدمش

اضافه شده در تاریخ :
    کسی نیست به ما کمک کنه یک ساعته منتظرم :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
    اللهم عجل لولیک الفرج
    تعجیل در فرج آقا امام زمان(روحی و ارواح العالمین لتراب مقدم الفداه) صلوات

پاسخ : lمشکل با sim900

http://blog.eca.ir/?p=541

دیدگاه

آقا فرشاد همه نکات رو خوندم تغذیم کاملا درسته
      دو تا برد راه انداز دارم یکیشون مثل هلو کار میکنه ولی این یکی که هفته پیش از خود سایت خریدم وقتی وصلش میکنم شبکه رو شناسایی میکنه ولی دقیقا بعد از 3 بار چشک زدن دوباره ریتمش سریع میشه و از شبکه خارج میشه نمیدونم چه دردشه به نظرتون از پدیتش نیست؟
      اللهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

ربطی به پدیت نداره
        تغذیه، آنتن ، این 2 تا باعث این مشکل میشند

دیدگاه

تغذیه که مطمئنم درسته چون وصلش میکنم به اون یکی برد راحت کار میکنه ، تازه به علاوه بر برد راه انداز اون فول بردش رو هم دارم ولی با اون هم مشکل حل نشد به هر حال میمونه آنتن که بازم چند تا آنتن باهاش تست کردم هم آنتن های کوتاه و هم از این انتن های سیم دار ولی متاسفانه مشکل حل نمیشه خداییش دیوونم کرده - چطوری اتصال آنتن به ماژول رو تست کنم شاید کانکتورش خراب شده باشه

اضافه شده در تاریخ :
          لا اله الا الله
          باید دست به دعا بشیم شاید امداد غیبی رسید بهمون گفت چشه؟
          زنگ زدم به فروشگاه میگه 4 بار تست کردیم خودمون من برد رو از کارتون درآوردم وصلش کردم کار نمیکنه حالا باید چکار کنم به نظر شما

اضافه شده در تاریخ :
          :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
          :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

اضافه شده در تاریخ :
          آقا فرشاد کجایی به دادم برس این پروژه رو تا فردا باید تحویل بدم
          آنتن ها رو هم چند بار عوض کردم فایده نداره
          وقتی روشنش میکنی بعد از چند بار چشمک زدن سریع ریتمش آروم میشه و دقیقا سر 3 تا دوباره ریتمش سریع میشه چند تا سیم کارت هم عوض کردم نشد که نشد
          ولی یه سیمکارتی انداختم روش بعد 7 یا 8 تا چشمک زدن ریتمش سریع شد نمیدونم از شبکه خارج میشه یا ریست میشه یا یا یا یا یا

اضافه شده در تاریخ :
          آقا یه بار دیگه بیاید خوب دقت کنید شاید چیزی به ذهنتون رسید
          من سیم کارت ایرانسل رو داخل خشاب قرار میدم اون تغذیه های قبلیم رو هم استفاده نمیکنم از یه باتری موبایل کاملا شارژ شده استفاده می کنم کلید pwr رو فشار میدم ماژول شروع میکنه به چشمک زدن بعد از چند ثانیه ریتمش آروم میشه که نشون دهنده اتصال به شبکه است ولی دوباره بعد از 3 بار چشمک زدن به حالت اولیه برمیگرده یعنی ریتم چشمک زدش سریع میشه و با هر با خاموش و روشن کردن همین مسئله پیش میاد - با همراه اول هم تست کردم همونطوریه
          جالب اینجاست اگه سیمکارت جدیدی روش بندازی مقداری طول میکشه پیداش کنه اما برای دفعه های بعد که روشن و خاموش کنی خیلی سریع پیداش میکنه ولی ولی ولی ولی ولی متاسفانه علیرغم اینکه شبکه رو پیدا میکنه سریع قطع میشه

اضافه شده در تاریخ :
          یکی از دوستان بهم گفت مقاومت هایی که سیم کارت رو به ماژول وصل مینه عوض کن - این کارم کردم ولی بازم درست نشد پس نتیجه اخلافی بعد از 4 ساعت گفتگو در سایت و هزار بار آنتن و سیم کارت و .... عوض کردن این است که

احتمالا خود ماژول sim900 خراب است ولی اگه خراب است پس چرا کار می کند؟؟؟؟؟ دانشمندان عالم کجایند
          اللهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

به نظرم تنها تغذیه مناسب نیست
            باید حد اقل 2 آمپر باشه
            اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

منم یه ماژول SIM908 از سایت گرفتم کار نمیکنه
              یعنی شبکه رو پیدا میکنه ولی به دستورات که با ترمینال براش میفرستم جواب نمیده
              نمیدونم اصلا چرا محصولات سایت اینطوری شده ؟
              آقا فرشاد میشه یه شماره برای پشتیبانی بذارین ؟

دیدگاه

آخر کسی پیدا نشد مشکل ما رو حل کنه از ساعت 10 صبح تا الان

اضافه شده در تاریخ :
                سلام آقا سامان پایه کانکتور رو هم چک کردم لحیم سردی نداره حتی یه بار دیگه خودم لحیمشون کردم اصلا دردسری شده برام دوتا دارم یکیشون کار میکنه این یکی مشکل ذکر شده رو داره

احتمال داره خود sim900 خراب شده باشه

اضافه شده در تاریخ :
                آقا در عین ناباوری این ماژول ما با سیکارت دائمی همراه اول کار میکنه ولی با دوتا اعتباری ایارسل و یدونه اعتباری همراه اول تست می کنم جواب نمیده
                اگه زنده بمونیم تو این دنیا خیلی چیزا میبینیم که شاخ در بیاری با دیدنشون
                اللهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

یکی نیست بگه این ماژول چه مرضی دراه فکر کنم سرطان گرفته
                  هر نوع سیم کارتی که تازه میندازی روش تا چند دقیقه ای کار میکنه بعدش از کار میفته و ریتم چشمک زدنش سریع میشه
                  اللهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

فیلم عملکرد ماژول رو گذاشتم یه نگاه بهش بندازید چیزی دستگیرتون شد به من هم بگید
                    http://s5.picofile.com/file/8156338650/kkk.m4v.html
                    اللهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

فیلم عملکرد sim900( ببینید مشکلش چیه)

http://s5.picofile.com/file/8156338650/kkk.m4v.html
                      اللهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

پاسخ : فیلم عملکرد sim900( ببینید مشکلش چیه)

نوشته اصلی توسط ali-1992
                        به احتمال قوی از تغذیه است
                        مشخصات : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg638969#msg638969

هیچ وقت از یادگیری نترس
                        [move] :agree: :biggrin: :sad: :rolleyes:[/move]

دیدگاه

پاسخ : فیلم عملکرد sim900( ببینید مشکلش چیه)

نوشته اصلی توسط محمد جواد شفیعی
                          به احتمال قوی از تغذیه است
                          بله از تغذیه است، منم این مشکل رو داشتم. SIM900 جریان زیادی نمیکشه، اما باید تغذیش حداقل 2 آمپر بهش بده! من با 78XX بهش ولتاژ دادم که اینطوری شد. الان از ماژول dc به dc فروشگاه استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم.
                          تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

پاسخ : مشکل با sim900

آخه برادر من از اول تاپیک تا حالا دارم عرض میکنم من ذو تا ماژول با هم عین هم دارم
                            یکیشون عین هلو کار یکنه اون یکی فیلمش رو گذاشتم که مشاهده کردید پس مشکل از تغذیشون نیست
                            اللهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

پاسخ : مشکل با sim900

به این جا یه سر بزن سه بخشه:
                              اول:
                              http://www.electro2014.ir/%D8%A2%D9%...%88%D9%84.html

دوم:
                              http://www.electro2014.ir/%D8%A2%D9%...%88%D9%85.html

سوم:
                              http://www.electro2014.ir/%D8%A2%D9%...%88%D9%85.html

معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X