اگه استفاده از این غیر قانونی نباشه،به احتمال 90 درصد جواب کارتون را میده.
http://ciciyan.blogfa.com/page/fm.aspx
بعد مثلا با یه میکرو صدای آژیر را روی خط رادیو بندازید.
آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟
با سلام
همیشه در پاسخ دادن به دیگران جدی باشید
اصلا خوشم نیومد ( )
این یعنی چی
کسی که میاد تو این انجمن سوالی رو مطرح میکنه جواب براش لازم داره وگر نه الاف که نیست بیاد وقتش رو تلف کنه
لطفا هر کسی از تون سوالی پرسید اگه بلد بودید جواب بدین وگر نه ( ) این شکلک ها یعنی چی
اللهم عجل لولیک الفرج
تعجیل در فرج آقا امام زمان(روحی و ارواح العالمین لتراب مقدم الفداه) صلوات
با سلام
همیشه در پاسخ دادن به دیگران جدی باشید
اصلا خوشم نیومد ( )
این یعنی چی
کسی که میاد تو این انجمن سوالی رو مطرح میکنه جواب براش لازم داره وگر نه الاف که نیست بیاد وقتش رو تلف کنه
لطفا هر کسی از تون سوالی پرسید اگه بلد بودید جواب بدین وگر نه ( ) این شکلک ها یعنی چی
تمام راهی های که دوستان گفتن منطقی و قابل اجرا بودن ولی هزینه همشون زیاده
به نظر فصل کشاورزی هم یک مدت ابیاری می خواد قرار نیست موتور اب همیشه انجاا باشه در این مدت هم سخته براتون حمل این موتور باید به یک نفر پولی بدی تابرات شبها از موتور محافظ کنه یا این که نزدیک ترین خونه یا مکانی که به پمپ نزدیک هست و دارای تلفن هست باید با صاحب این منزل هماهنگ کنی تا از تلفنشون استفاده کنی و...............
!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!! نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم
با توجه به اینکه تاپیک داره به سمت غیر الکترونیک پیش میره بهترین کار اینه که یه گودال با انداز موتور ایجاد کنی و با میلگرد و کمی بتن رقیق یه سازه بتن مسلح دوره موتور ایجاد کنی. چون حتی اگر در صورت سرقت آزیر هم به صدا در بیاد مگه با F-22 خودتو به محل برسونی (بر اساس تصویری که از محل گذاشتی) قاعدتا در محل هم کسی نیست که صدای آژیر رو بشنوه
درود به همه دوستان تنها راهی که من دارم استفاده از بیسیم هست و اینکه ماژول های برد بلند زیگبی خیلی گرون هستن و همچنین گذاشتن آنتن های یاگی... هم برای هر ماژول دیگه ای میسر نیست یعنی اینکه انتنش امنیتی نداره چون بیرون از محفظه هست به نظر خودم تنها راهش استفاده از AM هست یا FM ولی نمیدونم چجوری اگه کیت فرستنده یا مداری چیزی دارید البته عملا کار کنه بزاید تا همه استفاده کنن بالاخره این یه مشکل کلی هست جایی که نه تلفن داریم و نه جی اس ام چه راه ارتباطی باید استفاده کرد
اللهم عجل لولیک الفرج
تعجیل در فرج آقا امام زمان(روحی و ارواح العالمین لتراب مقدم الفداه) صلوات
دیدگاه