اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش دادن مقدار جریان -آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کاهش دادن مقدار جریان -آمپر

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
    درود
    شما میتوانید یک آمپرمتر ac با ورودی پاور سری کرده و از رابطه توان P=U*I مقدار توان مصرفی را بفهمید ....
    ولی توصیه من به شما این است که برای DVR وتک تک دوربینها از تغذیه جدا استفاده بکنید ...چون اگر تک پاور اصلی به هر دلیلی از کار بیافتد کل سیستم از کار افتاده و احتمال آسیب و خسارت بالا میرود !!!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

درود
    به قول معروف جریان کشیدنی میباشد و هر مصرف کننده به اندازه توان خود جریان میکشد ...
    اگر اینطوری بود که شما فرموده اید با وصل هر مصرف کننده به شبکه برق که جریان خیلی بالایی میتواند ارائه بکند تمام وسایل سوخته بودند ....
    پس چرا من یک چشمک زن ساده با 555 رو به برق اداپتور یک آمپر وصل میکنم نمیسوزه اما وقتی به این منبع تغذیه وصل میکنم میسوزه؟؟؟
    آمپر هم گرفتم دیدم بین 3 تا 4 آمپر در لحظه اول وبعدش جریان میاد پایین
    یعنی منبع تغذیه مشکل داره؟؟؟؟
    این مشکل رو تجربه کردم
    یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
    بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziar ashouri نمایش پست ها
      این تایپیک رو دیدم یاد منبع تغذیه خودم افتادم
      من یه منبع تغذیه 12 ولت 25 آمپر دارم که سویچینگ هست و برای ال ای دی ها استفاده میشده (از جلوی بانک برداشتم )
      من اینو به هر چی میزنم حداقل 4 آمپر رو تزریق میکنه امتحان هم کردم دیدم که واقعا هم همینطوره و خیلی از مدار های منو سوزونده
      اینو من چیکار کنم
      بدون افت ولتاژ میشه مقدار جریانش رو کم کرد؟
      بعضی از منابع تغذیه (مخصوصا تغذیه ال ای دی های پاور) منبع جریان هستن نه منبع ولتاژ یعنی ولتاژ رو بالا میبرن تا یه جریان خاصی از مدار کشیده بشه
      یا منبع شما هم همینطوریه یا اگه منبع ولتاژ هست احتمالا خراب شده

در منبع ولتاژ ۱۲ ولت سالم حتی هزار امپر هم باشه شما چهار تا ال ای دی معمولی سری شده بهش بزنی هیچ مشکلی پیش نمیاد .. ده بیست میلی امپر کشیده میشه فقط
      زندگی پر ز وجود است ولی ..
      ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست ها
        بعضی از منابع تغذیه (مخصوصا تغذیه ال ای دی های پاور) منبع جریان هستن نه منبع ولتاژ یعنی ولتاژ رو بالا میبرن تا یه جریان خاصی از مدار کشیده بشه
        یا منبع شما هم همینطوریه یا اگه منبع ولتاژ هست احتمالا خراب شده

در منبع ولتاژ ۱۲ ولت سالم حتی هزار امپر هم باشه شما چهار تا ال ای دی معمولی سری شده بهش بزنی هیچ مشکلی پیش نمیاد .. ده بیست میلی امپر کشیده میشه فقط
        پس بگو چرا انداخته بودنش دور
        این مشکل رو تجربه کردم
        یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
        بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم

دیدگاه

با سلام،
          کسانی که میگن آمپر کشیدنی هستش!!! یا تا حالا عملی کار نکردن و در حد تئوری بلدن و از روی جزوه میخونن! و یا قصد دیگری غیر آموزش دارن!
          با راهنمایی اساتید محترم این تاپیک، بنده با اینکه شک داشتم اما با توجه به حرفهای این اساتید زدم برد DVR رو داغون کردم!
          ولتاژ مورد نیاز تغذیه برد 12 بود که درست بود، اما فکر کنم بخاطر آمپر زیاد پاور کامپیوتر، IC209 تغذیه برد اتصالی کرد و آتیش گرفت!!!
          لطفا اساتید پاسخ بدن!؟

دیدگاه

حالا شما زدین زدین یه چیزی سوزوندین دلیل نمیسه قصد بقیه چیز دیگه ای باشه
            امپر کشیدنی هست .. با پاور کامیوتر، هم میشه چهار تا ال ای دی روشن کرد که بیشتر از ده بیست میلی امپر نمیکشه هم المنت چند صد وات راه انداخت هم موتور دیسی سی چهل وات بکار انداخت
            وسیله یا قطعه اگر برای دوازده ولت ساخته شده باشه بر حسب نیازش امپر میکشه ربطی به عصبانیت و نیت و این حرفا نداره
            خرابی پاور ..اشتباه وصل کردن سیم ها، خرابی خود دی وی آر، اتصالی و دهها دلیل دیگه ... ببینید کجا اشتباه کردید
            ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست ها
              حالا شما زدین زدین یه چیزی سوزوندین دلیل نمیسه قصد بقیه چیز دیگه ای باشه
              امپر کشیدنی هست .. با پاور کامیوتر، هم میشه چهار تا ال ای دی روشن کرد که بیشتر از ده بیست میلی امپر نمیکشه هم المنت چند صد وات راه انداخت هم موتور دیسی سی چهل وات بکار انداخت
              وسیله یا قطعه اگر برای دوازده ولت ساخته شده باشه بر حسب نیازش امپر میکشه ربطی به عصبانیت و نیت و این حرفا نداره
              خرابی پاور ..اشتباه وصل کردن سیم ها، خرابی خود دی وی آر، اتصالی و دهها دلیل دیگه ... ببینید کجا اشتباه کردید
              هیچکدوم مشکلی نداشتن دوست عزیز!
              منظورم اینه که کسانی که تخصص ندارن، لطفا جواب ندن! و اجازه بدن حرفه ای ها و با تجربه ها جواب بدن...
              جدیدترین ویرایش توسط Black.Editor; ۱۰:۳۲ ۱۳۹۷/۰۴/۰۲.

دیدگاه

دوست من این که میگن آمپر کشیدنی هست هم از نظر تئوری اینه و هم از نظر عملی همه ما چه بدونیم چه ندونیم داریم ازین قاعده استفاده میکنیم چه در ولتاژ متناوب چه مستقیم (در منابع ولتاژ)
                جریان برق شهر عملا چند صد آمپره(توسط سیم ها یا فیوز محدود میشه) ولی میشه باهاش هویه 40 وات یا شارژر 2 وات رو استفاده کرد یا باطری ماشین که هم میتونه چند صد آمپر جریان استارتر رو تامین کنه هم روشنایی 50-60 وات داخل ماشین هم شارژر موبایل

اگه دستگاهتون سوخته مطمئن باشید یکی از وسایلتون یا نحوه وصل کردنتون مشکل داره ولی مشکل از بالا بودن آمپر پاور نیست .. من خودم با پاور خیلی وسایل راه انداختم چه کم مصرف چه پر مصرف .. اصلا خود کامپیوتر هم همه توان پاور رو همیشه استفاده نمیکنه .. سیستم اگه بیکار باشه حدود 100 وات انرژی مصرف میکنه بسته به نحوه استفاده و دستگاه های جانبی در حداکثر بار پردازش تا چند صد وات مصرف میکنه
                فکر نکنین مثلا اگه یه پاور کامپیوتر 20 آمپر در شاخه 12 ولت میتونه جریان بده ، اون 20 آمپر رو همشو هل میده تو خروجی .. یه خازن در خروجی هست که اگه ولتاژش کم بشه (مصرف بشه) سیستم پاور متوجه میشه و بکار میوفته تا اون افت ولتاژ رو جبران کنه، وقتی به حد مثلا 12 ولت رسید دیگه فلکه برقو میبنده و منتظر میمونه تا دوباره یه مصرف کننده وصل بشه و جریان بکشه و افت ولتاژ بوجود بیاد و ....
                البته افت ولتاژ که میگم خیلی خیلی کم هست و این کنترل ولتاژ و تزریق جریان 40-50 هزار بار در ثانیه تکرار میشه و با کمک خازن یا فیلتر های خروجی ولتاژ تثبیت شده در خروجی داریم (با ریپل مشخص) این کم و زیاد شدن اونقدر کمه که ما احساس نمیکنیم

دیدگاه

منم زیاد وارد نیستم ولی همیشه فکر می کردم جریان زیاد آسیب می زنه به مدار ، ولی وقتی با یه پل دیود و یه مقاومت میشه با برق شهری یه led کوچیکو روشن کرد دیگه مشخصه جریان کشیدنیه ، البته نظرمو گفتم دوستان قطعا از من مبتدی ، خیلی باتجربه تر هستند و استاد بنده هستن ، به نظرم مدار ۱۲ ولت رگوله نبوده و افت و خیز داشته ولتاژ

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

یه سوال داشتم دوست عزیز ، من در حال یاد گیری هستم ، می خواستم بدونم اینجا نباید یه مدار جهت رگولاسیون قرار بگیره؟ اصولا رگولاسیون اگه اینجا کاربرد نداره پس کاربردش کجاست؟
                  من مبتدی هستم لطفا راهنمایی بفرمایید
                  ممنونم

دیدگاه

با سلام و عرض خسته نباشید.من یه سری اس ام دی رو بطورت سری بهم وصل کردم ولی وقتی ب ترانس ۱۲ ولت ۵ امپر وصل میکنم بصورت چشمک زن کار میکنه و با دوتا اداپتور ک تقسیم میکنم بعد چند دقیقه کار خاموش و روشن میشه.البته میدونم ک خیلی حرارت اس ام دی بالا میره.با ترانس ۲ امپر امتحان کردم نور کم میشه ولی دیگه مشکل نداره .
                    ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hami120012 نمایش پست ها
                      با سلام و عرض خسته نباشید.من یه سری اس ام دی رو بطورت سری بهم وصل کردم ولی وقتی ب ترانس ۱۲ ولت ۵ امپر وصل میکنم بصورت چشمک زن کار میکنه و با دوتا اداپتور ک تقسیم میکنم بعد چند دقیقه کار خاموش و روشن میشه.البته میدونم ک خیلی حرارت اس ام دی بالا میره.با ترانس ۲ امپر امتحان کردم نور کم میشه ولی دیگه مشکل نداره .
                      ممنون میشم راهنمایی کنید
                      سلام
                      لطفا تو بخش مربوط به ال ای دی ها مطرح بفرمایید و بنویسید که چنتا با هم سری شده و چه مقاومتی استفاده کردید .. چیپ شون چیه(اگه نمیدونید، اندازه رو به میلیمتر بنویسید)
                      ضمنا ترانس برای ال ای دی مناسب نبست چون ولتاژش بسته ب ولتاژ ورودی تغییر میکنه .. اداپتور با ولتاژ ثابت استفاده کنید

انجمن نورپردازی

دیدگاه

سلام
                        آیا راهی هستش که جریان مصرفی یه دستگاه رو مثلا تا 40% کاهش داد؟
                        مثلا دستگاه 12 ولت 100 آمپر ، 60آمپر بکشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ShahinHakimzadeh نمایش پست ها
                          سلام
                          آیا راهی هستش که جریان مصرفی یه دستگاه رو مثلا تا 40% کاهش داد؟
                          مثلا دستگاه 12 ولت 100 آمپر ، 60آمپر بکشه؟
                          دستگاه مد نظرتون چی است؟؟؟

دیدگاه

هر دستگاهی فرق نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
                              دستگاه مد نظرتون چی است؟؟؟
                              فرقی نداره هر دستگاهی

دیدگاه

راه حلی که همه حالت ها رو در نظر بگیره پیچیدگی و هزینه بیشتری داره باید دید مصرف کننده چبه تا بهترین راه حل ارائه بشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X