اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد کار با مموری کارت (sd/mmc/...) و دیتا بیس در codevision

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد کار با مموری کارت (sd/mmc/...) و دیتا بیس در codevision

با سلام به همه دوستان
    لطفا اگر سوالم مسخره یا غیر منطقیه بهم نخندید :redface: چون من تازه کار با میکرو AVR رو شروع کردم و می خوام بدونم اصلا پروژه ای که مد نظرمه باهاش قابل اجرا هست یا نه ؟ :eek:
    یک سوال در مورد کار با مموری کارت (mmc/sd/...) داشتم . جستجو هم کردم اما جوابی که می خواستم به دست نیاوردم .
    فرض کنید یه سری اطلاعات را از پورتهای ورودی بدست آوردیم یا در حال به دست آوردنش هستیم و کلا یه سری اطلاعات داریم. از طرفی فرض کنید یک فایل دیتا بیس از نوع اکسس یا هر دیتا نبس دیگه ای که امکان استفاده از اون توی codevision باشه هم روی مموری متصل به میکرو وجود داره (مثلا با کامپیوتر از قبل روی اون ساختیم و آماده گذاشتیم) . آیا میشه با codevision اون دیتا بیس روی مموری رو باز کرد و اطلاعاتی که بدست آوردیمو توی رکوردهاش ذخیره کرد ؟ نیازی به خوندن رکوردها و یا ویرایش اونها هم اصلا نیست ، فقط می خوام دیتا بیس (اکسس ، فاکس پرو یا هر نوع دیگه که امکانش هست) باز بشه و اطلاعاتی که بدست میاد رکورد به رکورد توی ستونهاش ذخیره بشه .
    در صورتی که امکان این کار به هیچ وجه وجود نداره ، آیا امکانش هست که بتونم یک فایل text روی مموری ایجاد کنم (یا فایل text از قبل روی مموری ایجاد شده باشه) و اونو باز کنم و اطلاعات مورد نظرمو توی اون text با فرمت خاص مد نظر خودم ذخیره کنم ؟ (که بعدا اونا رو روی کامپیوتر با نرم افزار خودم به فرمت دلخواه دیتا بیسم در بیارم)
    ممنون میشم که هر کدوم از دوستان که توی این زمینه کار کرده و اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه و در صورت مثبت بودن پاسخ هر کدوم از حالتهای بالا کدش یا نمونه برنامش رو هم بهم بده . :job:

پاسخ : سوال در مورد کار با مموری کارت (sd/mmc/...) و دیتا بیس در codevision

فایل txt یا کلاً هر نوع فایل متنی دیگه مثل DAT و ... رو میتونید براحتی ایجاد و ویرایش بکنید ولی باید بصورت FAT باشه که کامپیوتر هم بتونه از روی مموری بخونه !
    در مورد فایل های اکسس هم شما باید ساختار فایل های اکسس رو بشناسید و بدونید فیلد ها و رکوردها چطوری توش نوشته می شند بعدش میتونید با توجه
    به این ساختار و پروتکل اونا توابع خواندن و نوشتن در فایل های اکسس رو در میکرو کنترلر پیاده کنید !

یه سری دستگاه ها هستند به نام Data Logger که کارشون جمع آوری یک سری اطلاعات و ثبت اونا در حافظه دستگاه و منتقل کردنشون به کامپیوتر هستش
    بعضی از این دستگاه ها که ممکنه حافظه های بزرگی مانند هارد دیسک هم داشته باشند اطلاعات جمع آوری شده خودشون رو تو فرمت های رایج مایکروسافت
    آفیس مانند Access و Excel ذخیره می کنند و بعضی ها هم اطلاعات شون رو در فرمت های اختصاصی خودشون ذخیره می کنند که فقط با نرم افزارهای سمت
    کامپیوتر خود دستگاه قابل خواندن هستش !

کلاً باید بهتون بگم که بله میشه این کار و انجام داد و غیر ممکن نیستش !
    از ماست که بر ماست !

دیدگاه

سلام به شما دوست عزیز که به من جواب دادید :wow:
      اتفاقا می خواستم خیلی تخصصی صحبت نکنم وگرنه کاری که من می خوام بکنم چیزی شبیه همین data logger یا event recorder هستش.
      اگه لطف کنید یه نمونه کد هم به من بدید که چطور این کار رو بکنم خیلی ممنون میشم . اگه access هم باشه که دیگه خیلی بهتر
      مرسی

دیدگاه

یعنی هیچکس نمی تونه به من توی این زمینه کمک کنه ؟

دیدگاه

من خودم بشخصه نمونه کدی ندارم
          ولی اگه تو انجمن سرچ کنید تو چند تاپیک بچه ها در مورد ارتباط دهی AVR و MMC با فرمت FAT بحث کرده اند !
          از ماست که بر ماست !

دیدگاه

بله توی انجمن دیدم که در مورد این موضوع صحبت شده اما توی هیچکدوم از بحثها در مورد کار با فایل - باز کردن و نوشتن توی اون و ... که من نیاز دارم بحثی نشده . مخصوصا اینکه توی اون گفتگوها همش با bascom کار شده ولی من می خوام با codevision کار کنم .

دیدگاه

آقا تورو خدا یکی منو راهنمایی کنه :cry2:

دیدگاه

سلام دوست من.

همون طور که دوستمون گفتن شما باید از یاختار فایل اکسس اطلاع کامل داشته باشی که مثلا رکورد ها ، تیبل ها ، چجوری ذخیره میشوند.

من با vb توی خود کامپیوتر تونستم تیبل اضافه کنم و رکورد بسازم با کد های Vb در اولین فرصت بهت میگم چطوری شاید تونستی تبدیل کنی و کدویژن که 100 امکان داره آخه الگوریتم هست دیگه اینو بدون که باید روی فایل به صورت binary کار کنی oo:
                به نام خدا

دیدم آن چشمه ی هستی که جهانش خوانند

_-_-_-_-_-_-_-_-
                آنقدر آب کزان دست توان شست نداشت به به به به

دیدگاه

سلام

دوست عزیز من خودم با bascom با فایل سیستم fat کار کردم و لینکش هم در زیر خدمت شما

چرا از باسکام استفاده نمیکنی؟ . برای FAT از کتابخانه ی کد ویژن خیلی بهتر عمل می کنه
                  لینک باسکام: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=15492.45;topicseen

اینم یک کتابخانه که یکی از بچه ها برای کدویژن گذاشته بود
                  لینک کد ویژن: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=5132.msg35185

ِِDie for Life, Not Live to Die
                  Freedom Fighter
                  " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X