اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استاید این میکرو چشه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استاید این میکرو چشه؟

سلام اساتید

یه میکروی خوبی داشتم :applause:
    خوب نگهش نداشتم :applause:
    :wow: :wow: :wow:
    نمیدونم چی شد که سوخت....
    :sad: :sad: :sad:

اینم از اروری که موقع پروگرم کردن میده :cry2:

اینم شماتیکش

اینم برنامش:
    کد:
    $regfile = "M16def.dat"
    $crystal = 1000000
    Const Sil = 0
    Const Sol1 = 1
    Const Sol1_ = 2
    Const La1 = 3
    Const La1_ = 4
    Const Si1 = 5
    Const Do2 = 6
    Const Do2_ = 7
    Const Re2 = 8
    Const Re2_ = 9
    Const Mi2 = 10
    Const Fa2 = 11
    Const Fa2_ = 12
    Const Sol2 = 13
    Const Sol2_ = 14
    Const La2 = 15
    Const La2_ = 16
    Const Si2 = 17
    Const Do3 = 18
    Const Do3_ = 19
    Const Re3 = 20
    Const Re3_ = 21
    Const D1 = 1
    Const D2 = 2
    Const D3 = 3
    Const D4 = 4
    Const D6 = 6
    Const D7 = 7
    Const D8 = 8
    Const D16 = 16
    Const D32 = 32
    Const End_of_table = 255
    Dim Note_f As Bit
    Dim Duration As Byte
    Dim I As Word
    Dim J As Byte
    Dim Table_value As Byte
    Dim Ocr1a_temp As Word
    Speaker Alias Portb.0
    Note_f = 0
    I = 0
    Config Pinb.0 = Output
    Config Timer0 = Timer , Prescale = 1024 , Clear Timer = 1
    Config Timer1 = Timer , Prescale = 1 , Clear Timer = 1
    Ocr0 = &H40
    On Oc0 Timer0_compare_isr
    On Oc1a Timer1_comparea_isr
    Enable Oc0
    Enable Oc1a
    Enable Interrupts
    Loop1:
    Table_value = Lookup(i , Note_table)
    If Table_value = End_of_table Then
    I = 0
    Goto Loop1
    End If
    If Table_value = Sil Then Goto Silent_play
    I = I + 1
    Disable Interrupts
    Note_f = 1
    Duration = Lookup(i , Note_table)
    I = I - 1
    J = Lookup(i , Note_table)
    J = J - 1
    Timer1 = 0
    Ocr1a_temp = Lookup(j , Ocr1a_value_table)
    Ocr1a = Ocr1a_temp
    Enable Interrupts
    Do
    Loop Until Duration = 0
    I = I + 2
    Goto Loop1

Silent_play:
    Note_f = 0
    I = I + 1
    Duration = Lookup(i , Note_table)
    Do
    Loop Until Duration = 0
    I = I + 1
    Goto Loop1
    Timer0_compare_isr:
    If Duration > 0 Then Duration = Duration - 1
    Return
    Timer1_comparea_isr:
    If Note_f = 1 Then Toggle Speaker
    Return
    Note_table:
    Data Re2 , D4 , La2 , D1 , Sil , D1 , La2 , D1 , Sil , D1 , La2 , D4 , Re2 , D3
    Data Sil , D1 , Re2 , D4 , La2 , D1 , Sil , D1 , La2 , D1 , Sil , D1 , La2 , D4
    Data Re2 , D4 , La2 , D4 , La2_ , D2 , Do3 , D2 , La2 , D8 , Re3 , D2 , Do3 , D1
    Data Sil , D1 , Do3 , D1 , Sil , D1 , La2_ , D1 , Sil , D1 , La2_ , D1 , Sil , D1
    Data La2 , D1 , Sil , D1 , La2 , D1 , Sil , D1 , Sol2 , D2 , Fa2 , D4 , Sol2 , D2
    Data Do3 , D2 , La2 , D8 , Re2 , D2 , Do2 , D2 , Re2 , D2 , Re2_ , D2 , Fa2 , D2
    Data Re2_ , D2 , Fa2 , D2 , Sol2 , D2 , La2 , D2 , Do3 , D2 , La2_ , D2 , La2 , D2
    Data Sol2 , D2 , Fa2 , D2 , Re2_ , D2 , Re2 , D2 , Do2 , D4 , Sol2 , D1 , Sil , D1
    Data Sol2 , D1 , Sil , D1 , Sol2 , D4 , La2 , D4 , La2_ , D4 , La2 , D2 , Sol2 , D2
    Data Fa2 , D4 , Sol2 , D4 , La2 , D4 , Sol2 , D2 , Fa2 , D2 , Re2_ , D4 , Fa2 , D4
    Data Sol2 , D4 , Fa2 , D2 , Re2_ , D2 , Re2 , D8 , La2_ , D2 , La2 , D1 , Sil , D1
    Data La2 , D1 , , Sil , D1 , Sol2 , D1 , Sil , D1 , Sol2 , D1 , Sil , D1 , Fa2 , D1
    Data Sil , D1 , Fa2 , D1 , Sil , D1 , Re2_ , D2 , La2 , D2 , Sol2 , D1 , Sil , D1
    Data Sol2 , D1 , Sil , D1 , Fa2 , D1 , Sil , D1 , Fa2 , D1 , Sil , D1 , Re2_ , D1
    Data Sil , D1 , Re2_ , D1 , Sil , D1 , Re2 , D2 , Fa2 , D2 , Sil , D2 , Fa2 , D2
    Data Sol2 , D2 , La2 , D8 , Re2 , D4 , La2 , D1 , Sil , D1 , La2 , D1 , Sil , D1
    Data La2 , D4 , Re2 , D3 , Sil , D1 , Re2 , D4 , La2 , D1 , Sil , D1 , La2 , D1
    Data Sil , D1 , La2 , D4 , Re2 , D4 , La2 , D4 , La2_ , D2 , Do3 , D2 , La2 , D8
    Data Re3 , D2 , Do3 , D1 , Sil , D1 , Do3 , D1 , Sil , D1 , La2_ , D1 , Sil , D1
    Data La2_ , D1 , Sil , D1 , La2 , D1 , Sil , D1 , La2 , D1 , Sil , D1 , Sol2 , D2
    Data Fa2 , D4 , Sol2 , D2 , Do3 , D2 , La2 , D8 , Re2 , D2 , Do2 , D2 , Re2 , D2
    Data Re2_ , D2 , Fa2 , D2 , Re2_ , D2 , Fa2 , D2 , Sol2 , D2 , La2 , D2 , Do3 , D2
    Data La2_ , D2 , La2 , D2 , Sol2 , D2 , Fa2 , D2 , Re2_ , D2 , Re2 , D2 , Do2 , D4
    Data Sol2 , D1 , Sil , D1 , Sol2 , D1 , Sil , D1 , Sol2 , D4 , La2 , D4 , La2_ , D4
    Data La2 , D2 , Sol2 , D2 , Fa2 , D4 , Sol2 , D4 , La2 , D4 , Sol2 , D2 , Fa2 , D2
    Data Re2_ , D4 , Fa2 , D4 , Sol2 , D4 , Fa2 , D2 , Re2_ , D2 , Re2 , D8 , La2_ , D2
    Data La2 , D1 , Sil , D1 , La2 , D1 , Sil , D1 , Sol2 , D1 , Sil , D1 , Sol2 , D1
    Data Sil , D1 , Fa2 , D1 , Sil , D1 , Fa2 , D1 , Sil , D1 , Re2_ , D2 , La2 , D2
    Data Sol2 , D1 , Sil , D1 , Sol2 , D1 , Sil , D1 , Fa2 , D1 , Sil , D1 , Fa2 , D1
    Data Sil , D1 , Re2_ , D1 , Sil , D1 , Re2_ , D1 , Sil , D1 , Re2 , D2 , Re2 , D4
    Data Re2_ , D2 , Fa2 , D2 , Re2 , D6 , Sil , D2 , Re2 , D8 , La2 , D8 , Re2 , D8
    Data La2 , D7 , Sil , D1 , La2 , D6 , La2_ , D2 , Do3 , D6 , La2_ , D2 , La2 , D8
    Data Sil , D8 , Re3 , D8 , Do3 , D8 , La2_ , D8 , La2 , D8 , Sol2 , D6 , Fa2 , D2
    Data Sol2 , D6 , Do3 , D2 , La2 , D8 , Sil , D8 , Re2 , D8 , La2_ , D8 , La2 , D8
    Data Sol2 , D8 , Fa2 , D6 , Re2_ , D2 , Re2 , D6 , Re2_ , D2 , Do2 , D8 , Sil , D8
    Data Fa2 , D8 , Re2_ , D8 , Re2 , D6 , Sol2 , D2 , Fa2 , D8 , Re2_ , D6 , Re2 , D2
    Data Do2 , D6 , Re2_ , D2 , Re2 , D4 , La1 , D4 , La1_ , D4 , Do2 , D4 , Re2 , D4
    Data Sol1 , D4 , Do2 , D4 , Sol1 , D4 , La1_ , D4 , Re2 , D4 , La1 , D4 , Re2 , D4
    Data Sol1 , D4 , Re2 , D4 , La1 , D4 , Re2 , D4 , La1_ , D4 , Re2 , D4 , Do2 , D4
    Data Re2 , D4 , Re3 , D32 , Do3 , D6 , Re3_ , D2 , Re3 , D6 , Do3 , D2 , La2_ , D6
    Data Re3 , D2 , Do3 , D6 , La2_ , D2 , La2 , D6 , Do3 , D2 , La2_ , D6 , La2 , D2
    Data Sol2 , D8 , Sil , D8 , Sol1 , D6 , La1 , D2 , La1_ , D6 , Do2 , D2 , Re2 , D6
    Data Re2_ , D2 , Do2 , D6 , Re2 , D2 , Re2_ , D6 , Do2 , D2 , Re2 , D6 , Re2_ , D2
    Data Re2 , D8 , Sil , D8 , Do3 , D8 , Si2 , D6 , Re3 , D2 , Do3 , D16 , La2_ , D6
    Data La2 , D2 , Sol2 , D6 , La2_ , D2 , La2 , D16 , Do3 , D8 , Si2 , D6 , Re3 , D2
    Data Do3 , D16 , La2_ , D6 , La2 , D2 , Sol2 , D6 , La2_ , D2 , La2 , D16 , Fa2 , D6
    Data Re2_ , D2 , Fa2 , D6 , Sol2 , D2 , La2 , D16 , La2_ , D6 , La2 , D2 , Sol2 , D6
    Data Fa2 , D2 , La2 , D6 , Sol2 , D2 , Fa2 , D6 , Re2_ , D2 , Sol2 , D6 , Fa2 , D2
    Data Re2_ , D6 , Fa2 , D2 , Sol2 , D16 , La2 , D6 , Sol2 , D2 , Fa2 , D6 , Re2_ , D2
    Data Sol2 , D6 , Fa2 , D2 , Re2_ , D6 , Re2 , D2 , Fa2 , D6 , Re2_ , D2 , Sol2 , D6
    Data Re2_ , D2 , Re2 , D8 , Sil , D8
    Data End_of_table
    Ocr1a_value_table:
    Data 1516% , 1431% , 1350% , 1275% , 1203% , 1135% , 1072% , 1011% , 955% , 901%
    Data 850% , 803% , 757% , 715% , 675% , 637% , 601% , 567% , 535% , 505% , 477%
    میشه دوباره زندش کرد؟
    :cry2: :cry2: :sad: :cry:
    حیدر قجا دونیا یالان دونیا دور...

پاسخ : استاید این میکرو چشه؟

سلام
    وقت بخیر
    فیوز بیت ها تغییر ندادید؟

دیدگاه

سلام داداش من اصن از اولم به این فیوزبیت میوزپیتا دس نزدم

دیدگاه

خط اول اینو اینجور بنویسید درست میشه احتمالا:
        کد:
        $regfile="m16def.dat"

ثبت نام دروه آموزشی ساخت ربات پرنده جدید با هزینه وسایل کمتر از 200 هزار تومان شروع شد.ظرفیت باقی مانده ۵ نفر.جهت دریافت فرم ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به ادرس زیر مراجعه کنید.(درصورتی که عضو انجمن هم نیستید میتوانید مطلب این قسمت را مشاهده کنید.)http://forums.****.ir/showthread.php?tid=86&pid=164#pid164

دیدگاه

http://www.tuningtalk.com/forum/images/smilies/minzdr.gif
          مرده این میکرو

دیدگاه

نه داداش محمد
            از اون نیست

اون برنامه ام آخرین برنامه ایه که تو میکرو ریختم

احیانا اسپیکر نمیتونه باعث سوختنش شده باشه؟

دیدگاه

اره میتونه این هم باشه
              شما پایه مثبت و منفی نسبت به هم بوق چک کنید اگر بوق زد صد در صد سوخته

دیدگاه

اگر همانطور که فرمودید بخاطر فیوز بیت ها میکرو از کار نیافتانده و فقط پس از پروگرام میکرو این مشکل بوجود آمده است؛ احتمالا مشکل مربوط به طراحی پروگرامر شما است. من حدس میزنم که پروگرامر شما که ظاهر STK500 است از نوعی است که به آن زیف سوکت را به روش غلطی خورانده اند و در نتیجه برخی پین های میکرو توسط زیف سوکت به هم اتصال کوتاه شده اند؛ به تصویر زیر نگاه کنید :

در نتیجه به محض پروگرامر شدن میکرو و با توجه به اینکه در این دسته از پروگرامرها تغذیه بصورت دائم بر روی زیف وجود دارد (که کاملا اشتباه است) به محض درج مجدد میکرو بر روی زیف سوکت میکرو روشن میشود و عملا بواسطه تداخل سیگنالی ناشی از اتصال کوتاه شدن پین ها پروگرامر قادر به شناسایی میکرو نیست.

بهتر است تصویر از کف برد پروگرامر خود در اینجا قرار دهید تا بتوان دقیق تر موضوع را بررسی کرد. راه حل این مشکل :

1- از کابل ISP استفاده کنید و میکرو را بر روی زیف پروگرام نکنید.
                2- اگر کف برد را قرار دهید میتوان با بررسی بیشتر راهنمایی کرد تا از سایر خطوط میکرو استفاده کنید که امکان تداخل از بین رفته و یا کاهش پیدا کند.
                3- در نهایت همانطور که هر گردی گردو نیست. هر پروگرامر زیف داری هم پروگرامر استاندارد نیست و بهتر است از پروگرامرهایی با زیف استاندارد استفاده کنید؛ مثل پروگرامر سانا.

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

داداش دست طلا

من خیلی با زیف این پروگرم کردم حدود یه سال خیلی میکروم پروگرم کردم
                  پروگرامرم stk500 نوآوارنه

اینم عکسش

حالا میفرمایید اگه با isp پروگرام کنم حله؟

دیدگاه

شما یه کار کن...به پروگرمر هم کار نگیر
                    میکرو رو روی بردبورد نصب کن...پایه هایی که واسه پروگرم کردن لازم هست رو از پین هدر (یا باکس هدر.بعضی پروگرمر ها هردوش رو دارن) به بردبورد ببر و به پین مربوط به میکرو وصلش کن...
                    اینجوری امتحان کن اگه بازم جواب نداد و فیوزبیت ها رو هم دستکاری نکردی احتمالا خیلی زیاد میکرو مشکل داره...
                    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

یه استادی چن پست بالاتر گف اگه بین تغزیه اتصال کوتاه شده باشه سوخته ولی اتصالی نکرده پ نسوخته!
                      درسته

رفقا یه راهنمایی بکنید درباره ی isp

تاحالا ازش استفاده نکردم میترسم میکرو به باد بره

دیدگاه

آقا گفتم ک چکار کن...روی بردبورد تست کن...
                        تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

اطلاعات خوب شما باعث دادن راهنمایی کاملتر میشود و خوشبختانه تصویر ارسالی شما کمک خیلی خوبی بود. باید عرض کنم که ظاهر این مدل پروگرامر در واقع نسخه کلون شده STK500 است. و شرکت نوآوران نسخه های متعددی را از آن تولید کرده که تعداد زیاد این نسخه های مثلا همین مدل شما که 7.10 است نشان از مشکلات مدلهای قبلی بوده که در نسخه های جدیدتر برطرف میشده است.

از طرفی هم سایت نوآوران مدتی است که بالا نمی آید و دلیل آنهم مشخص نیست حتی تلفن هایشان نیز جواب نمیدهد. باید عرض کنم که طبق توضیحات قبلی سایت این نسخه 7.10 دارای خطا در مدار چاپی است و شما باید اتصال پایه 15 زیف سوکت را توسط کاتر قطع کنید.

احتمالا مشکل شما نیز با این روش حل شود. آخرین مدلی که من دیده بودم نسخه 7.2 بود ظاهر برای شما قدیمی تر است و بدلیل اینکه بنده تصویر روی برد نسخه شما را ندارم؛ در صورتیکه قطع پایه 15 مشکل شما را حل نکرد؛ تصویر روی برد را نیز قرار دهید تا بنده با توجه به محل درج میکروها مختلف؛ مدار را دقیقتر تحلیل کنم و در صورت امکان راه حل آنرا پیدا کنم.

آخرین گزینه نیز روش ISP است که امیدوارم با همین مورد بالا مسئله برطرف شود و در صوتیکه نشد؛ حتما راهنمایی خواهم کرد.

موفق باشید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani
                            آقا گفتم ک چکار کن...روی بردبورد تست کن...
                            داداش شرمنده نگرفتم چی گفتی

نوشته اصلی توسط lachini
                            اطلاعات خوب شما باعث دادن راهنمایی کاملتر میشود و خوشبختانه تصویر ارسالی شما کمک خیلی خوبی بود. باید عرض کنم که ظاهر این مدل پروگرامر در واقع نسخه کلون شده STK500 است. و شرکت نوآوران نسخه های متعددی را از آن تولید کرده که تعداد زیاد این نسخه های مثلا همین مدل شما که 7.10 است نشان از مشکلات مدلهای قبلی بوده که در نسخه های جدیدتر برطرف میشده است.

از طرفی هم سایت نوآوران مدتی است که بالا نمی آید و دلیل آنهم مشخص نیست حتی تلفن هایشان نیز جواب نمیدهد. باید عرض کنم که طبق توضیحات قبلی سایت این نسخه 7.10 دارای خطا در مدار چاپی است و شما باید اتصال پایه 15 زیف سوکت را توسط کاتر قطع کنید.

احتمالا مشکل شما نیز با این روش حل شود. آخرین مدلی که من دیده بودم نسخه 7.2 بود ظاهر برای شما قدیمی تر است و بدلیل اینکه بنده تصویر روی برد نسخه شما را ندارم؛ در صورتیکه قطع پایه 15 مشکل شما را حل نکرد؛ تصویر روی برد را نیز قرار دهید تا بنده با توجه به محل درج میکروها مختلف؛ مدار را دقیقتر تحلیل کنم و در صورت امکان راه حل آنرا پیدا کنم.

آخرین گزینه نیز روش ISP است که امیدوارم با همین مورد بالا مسئله برطرف شود و در صوتیکه نشد؛ حتما راهنمایی خواهم کرد.

موفق باشید!
                            داداش این عکس روش

راه دیگه ای نداره ینی نمیشه پایه را فنا نکنی؟

دیدگاه

به تصویر زیر دقت کنید :

همانطور که در تصویر مشخص شده باید ابتدا پایه 15 زیف سوکت را از محلی که با فلش قرمز نشان داده شده است قطع کنید. مجددا پروگرامر را تست کنید.

اما در تصویر بنده حروفی را بر روی پایه های زیف سوکت مشخص کردم که در واقع به معنای زیر هستند :

کد:
                              x : xtal
                              o : mosi
                              i : miso
                              c : sck
                              v : vcc
                              g : gnd
                              با این توضیحات حتما متوجه شده اید که این پروگرامر ده ها پایه از خطوط مگا هشت را توسط زیف سوکت اتصال کوتاه کرده است! و عملا باعث تداخل سیگنالی شدید خواهد شد و به احتمال زیاد مشکل شما نیز مربوط به همین اتصالات غلط است!
                              پایه ریست میکرو به پایه های PD4 و PB0 اتصال کوتاه شده است.(سه پایه)
                              پایه VCCبه PB1 و PC0 وصل شده است.(سه پایه)
                              پایه MOSI یا همان PB3 به پایه های PD1 و AVCC متصل شده است! (سه پایه)
                              پایه MISO یا همان PB4 به پایه های PD2 و AREF متصل شده است! (سه پایه)
                              پایه SCK یا همان PB5 به پایه های PD3 و GND متصل شده است! (سه پایه)

به عبارت بهتر خطوط برنامه ریزی به 15 پایه میکرو مگاهشت اتصال کوتاه شده اند که برخی از آنها واقعا شاهکار طراحی هستند. بخصوص اتصال SCK به GND!

همانطور که قبلا عرض شد بهتر است از زیف سوکت برای مگاهشت استفاده نکنید. هرچند که این پروگرامر، به لحاظ نرم افزاری نیز دارای نواقصی است و استفاده از آن حتی در حالت ISP هم بدون دردسر نخواهد بود.

باز هم تاکید میکنم که دوستانی که قصد تهیه پروگرامر دارند هیچگاه از طرح های ارزان قیمت زیف سوکت دار استفاده نکنند، و ساده ترین راه تشخیص این نوع از پروگرامرهای بی کیفیت از نوع استاندارد آن؛ توجه به نحوه درج میکرو در زیف سوکت است. اگر پروگرامر از نوع بی گیفیت باشد مانند مورد بالا محل درج هر میکرو بسته به نوع و تعداد پایه های میکرو متفاوت است و حتی مثل مورد فوق شما باید تعدادی جامپر را نیز تنظیم کنید.
                              اما در یک پروگرامر با زیف سوکت استاندارد و با طراحی درست؛ تمامی میکروها بدون هیچگونه استثنایی از پین یک زیف سوکت درج میشوند. و شما نیاز به تنظیم هیچگونه جامپر و یا دیپ سوئیچی نخواهید بود. برای مثال پروگرامر سانا نیز دارای این ویژگی منحصر بفرد است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X