اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل ADC با رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل ADC با رله

سلام دوستان

من با میکرو ولتمتر ساختم با کمک تقسیم ولتاژ با مقاومت که 24 ولت را اندازه می گیرد و اگر عدد که من می خوام مثلا به 5 ولت رسید رله را فعال کند اما

رله تق تق نق تق قق ننق ق ن ق :mrgreen: صدا می ده چجوری حل میشه

پاسخ : مشکل ADC با رله

سلام
    الان شما مشکل برنامه داری یا مداری؟
    امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

مدارات راه انداز رله که به وفور توی انجمن هست...
      برنامه رو هم باید بزارید تا دوستان کمک کنند...
      تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

با سلام
        در کار با adc باید دقت کرد که سیگنال نوسان داره، پس اگه شما بگی اگر از فلان مقدار بیش تر شد این کار رو بکن، و اگه کمتر شد کار دیگه، نوسان حول نقطه مورد نظر باعث اجرای مکرر دستورات در بازه کوتاه میشه، بهتر هست که روی مقدار میانگین چند نمونه بحث شه و یا یک استانه ای تعریف بشه تا از این مشکل جلوگیری شه، شاید مشکل شما ناشی از همین موضوع باشه، یعنی نوسان سیگنال حول 5 ولت و قطع و وصل شدن زیاد رله و تولید صدا
        The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

بله
          فرمایش دوستمون درسته
          هنگامیکه رله روشن میشود جریان لحظه ای قابل توجهی از تغذیه کشیده میشه که باعث نوسان در ولتاژ رفرنس و سیگنال خوانده شده داره که با راه هایی میشه این رو حل کرد (یعنی بهبود داد)
          به شخصه تو مدار هام تا جایی که امکان داره نزدیک رله نمیشم بجاش از المانهای دیگه استفاده میکنم که نویز و افت ولتاژو ..... نداشته باشم ...
          اگر هم ضرورتی در پس استفاده از رله باشه سعی میکنم که تغذیه شو جدا بدم ....
          یا علی.
          تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
          علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X