اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ریست کلی میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ریست کلی میکرو

سلامو کی می دونه چطوری میشه میکرو رو ریست اساسی کرد طوری که فیوز بیتها و حتی سکیوریتی بیتهاش پاک بشن و دوباره قابل
    استفاده بشهو من دیدم که می کنن یه ولتاژ بالا بهش میدن ولی جزئیاتشو نمی دونم اگه کسی کمک کنه ممنون میشم در ضمن چرا این میکروهای من قاطی میکنن مگه واسه کلاک خارجی نباید هر 4تا تیک رو بزنیم ؟ خوب من میزنم از دفعه بعدش میگه میکرو خرابه لطفا" کمک کنین ممنون

پاسخ : ریست کلی میکرو

سلام ..............

می تونید از تایمر Watchdog استفاده کنید .

بر حسب مدت زمانی که برای این تایمر تنظیم می کنید ، در صورتتی که شمارش pc متوقف بشه ، یا به عبارتی هنگ کنه این تایمر میکرو رو ریست می کنه.

موفق باشید.
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

آخه مشکل اینجاس که هیچ برنامه ای دیگه نمیشناسدش هیچی.

دیدگاه

معمولا وقتی لاک بیت ها فعال میشن دیگه نمیشه میکرو رو پروگرم کرد. اما توسط پروگرامر های High Voltage این کارو انجام میدن. یه چیز شبیه یه شوک.

دیدگاه

دوست عزیز این کار غیر ممکنه اصلا خودتو ازیت نکن اگه با یه نوسان ولتاژ یا ولتاژ بالاتر از 5 (که شایعه شده) میشد فیوز ها رو ریست کرد 2 روز بعدش یا atmel تولیدشو متوقف میکرد یا اصلاحش میکرد من خودم بارها انواع ازمایشات رو روش انجام دادم

Qt - A cross-platform application and UI framework

با کامپایلرهای قدرتمند GCC در Linux و MinGw در Windows

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinamini
            سلامو کی می دونه چطوری میشه میکرو رو ریست اساسی کرد طوری که فیوز بیتها و حتی سکیوریتی بیتهاش پاک بشن و دوباره قابل
            استفاده بشهو من دیدم که می کنن یه ولتاژ بالا بهش میدن ولی جزئیاتشو نمی دونم اگه کسی کمک کنه ممنون میشم در ضمن چرا این میکروهای من قاطی میکنن مگه واسه کلاک خارجی نباید هر 4تا تیک رو بزنیم ؟ خوب من میزنم از دفعه بعدش میگه میکرو خرابه لطفا" کمک کنین ممنون
            سلام فکر کنم اگر میکروتون مشکل نداشته باشه شما با یک پروگرمر JTAG مشکلتون حل خواهد شد، در ضمن این صفحه رو ببینید فکر کنم مفید باشه:
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=16546.msg77053#msg77053

نوشته اصلی توسط حامد جعفری
            معمولا وقتی لاک بیت ها فعال میشن دیگه نمیشه میکرو رو پروگرم کرد. اما توسط پروگرامر های High Voltage این کارو انجام میدن. یه چیز شبیه یه شوک.
            من هم همچین چیزی رو بعید می دونم چون همین جوری که دوستمون sallysat گفتن اونوقت باید Atmel کارخونه رو تعطیل کنه! و تازه تو اون شک میکرو سالم میمونه!!!! :eek:
            جناب جعفری شما مطلبی در این مورد دارید؟ میشه توضیح بیشتری بدید؟ تاحالا این کار رو خودتون انجام دادید؟ ممنون میشم اگر توضیحتون رو کامل کنید.
            سعی نکن انسان موفقی باشی بلکه سعی کن انسان ارزشمندی باشی. آلبرت انیشتین

دیدگاه

آخه میدونین چیه من چند بار دیدم که این کارو کردن همین دیروزم یکی گرفت زود درستش کرد 1000 تومنم گرفت کردنشو که میکنن و ممکنه اگه ندیده بودم نمی گفتم ولی نمی دونم چطوری میکنن. فقط کافیه میکرو سالم باشه هر جوریم گیر داشته باشه حل میشه بازم از همه ممنون حالا من این میکرومو چیکار کنم باز 1000 بدم ردیف کنن؟

دیدگاه

سلام

فکر کنم این نوع پروگرام کردن ، پروگرام کردن در حالت پارالل باشه. AVR 3 حالت پروگرام داره spi , jtag , Parallel

در حالت پارالل دیگه به پایه ی ریست و فیوز بیت spien , jtagen نیست
                ِِDie for Life, Not Live to Die
                Freedom Fighter
                " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

سلام آقا من فکر نکنم بصورت موازی باشه چون در اینصورت نمی تونه فیوز بیت ها رو بالا بیاره اگر قبلا اون رو اشتباه Prog کرده باشن نمیدونم شایدهم!
                  از دوستان اگر کسی اطلاعی در رابطه به این شک داره لطفا بگه! یا اگر کسی می تونه یک توضیح کامل در مورد روش های مختلف و نقطه ضعف های هر روش بگه که خدا خیرش دهد!
                  سعی نکن انسان موفقی باشی بلکه سعی کن انسان ارزشمندی باشی. آلبرت انیشتین

دیدگاه

:wow:
                    بالاخره درست شد به دوستان میگم شاید یه بنده خدا هم مث من بشه بتونه درستش کنه. من فیوزهای کلاک رو رو 1111 گذاشتم که کلاک خارجی بدم و بعدش قاطی کرد. با یه 555 یه موج مربعی با فرکانس 100 کیلو دادم به پایه XTAL1 و با برنامه AVRISP از قسمت تنظیمات سرعت ISP رو روی slowest گذاشتم بعد میکرو رو شناخت فوری ریست کردم و اون فیوز بیت رو پاک کردم
                    فقط یه سوالی دارم آخه من که میخوام با کریستال 12 مگا برنامه بزنم با چه تنظیمی باید باشه مگه نباید 4 تا یک باشه؟ یعنی بدون تیک؟

دیدگاه

سلام ..................

کریستال خرجیتون رو بذارید روی پایه های XTAL1 وXTAL2 (روی پروگرمر) و مقدار تنظیم شده ی فیوزبیت های جدید رو Read کنید و بعد از اون حالات تنظیم شده رو تائید کنید . با این کار میکروتون به صورت مستقیم با کریستال خارجی تطبیق یافته . من خودم همیشه از همین روش استفاده می کنم . یعنی کامل جواب داده . موفق باشید .
                      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinamini
                        :wow:
                        بالاخره درست شد به دوستان میگم شاید یه بنده خدا هم مث من بشه بتونه درستش کنه. من فیوزهای کلاک رو رو 1111 گذاشتم که کلاک خارجی بدم و بعدش قاطی کرد. با یه 555 یه موج مربعی با فرکانس 100 کیلو دادم به پایه XTAL1 و با برنامه AVRISP از قسمت تنظیمات سرعت ISP رو روی slowest گذاشتم بعد میکرو رو شناخت فوری ریست کردم و اون فیوز بیت رو پاک کردم
                        فقط یه سوالی دارم آخه من که میخوام با کریستال 12 مگا برنامه بزنم با چه تنظیمی باید باشه مگه نباید 4 تا یک باشه؟ یعنی بدون تیک؟
                        باید چهار فیوز بیت مربوطه رو بدون تیک بذارید تا به کریستال خارجی تبدیل بشه
                        Freedom Fighter

دیدگاه

خوب دوست عزیز من اینو از همون اول میگفتی که فیوز بیت های clock رو روی کلاک خارجی تنظیم کردی و پرو گرمرت میکرو رو نمیشناسه یعنی با این حرفت که کسی با 1000 تومن فیوز بیت های قفل امنیت نرم افزار رو به حالت اولیه برمیگردونه ابرو واسه atmel نذاشتی بهتره یه email بزنی به atmel و کتبا معزرت خواهی کنی. :agree:

دیدگاه

ولی دوستان من هنوزم میگم که اون حالتی که ایشون میگن پروگرام میکنن ، مد پارالل پروگرام کردنه. نه اینکه به آی سی شوک بدن :eek:
                            این بچه بازیا مال دبستانی هاست
                            Freedom Fighter

دیدگاه

دوست عزیزم چیاکو خان حرف شما وقتی درسته که فیوز بیت سریال پروگرمینگ (spi) که در حالت اولیه 1 است 0 بشه یا اینکه توی میکروهایی که ریست میتونه به عنوان IO عمل کنه ریست رو به حالت IO پین تغییر بدیم که در این دو صورت با این پروگرمرها پروگرم نمیشه ولی میتونی با پروگرمر پارالل پروگرم کنی :rolleyes:
                              ولی در مورد فیوز بیت های lock دیگه اگه 0 بشن که در حالت اولیه 1 هستند دیگه میکرو با هیچ روشی پروگرم نخواهد شد
                              من مدافع حقوق بشر نیستم ولی شما با این حرفت داری به عقل و شعور سازندگان این میکرو توهین میکنی :eek:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X