اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل عجیب با sim900

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل عجیب با sim900

اساتید یک سئوال دارم:
    حالت1:برای ارتباط دادن سیم900 با کامپیوتر توسط مبدل ttl و ارتباط سیم 900 با میکرو کنترلر : ایا باید rxd میکرو به txd سیم900 وصل و txd میکرو به rxd سیم900 ایا متصل باید بشه و همچنین برای مبدل؟
    حالت2:یا باید rxd میکرو به rxd سیم900 وصل و txd میکرو به txd سیم900 ایا باید متصل بشود؟
    کدام حالت درست است 1 یا 2 ؟
    سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
      اساتید یک سئوال دارم:
      حالت1:برای ارتباط دادن سیم900 با کامپیوتر توسط مبدل ttl و ارتباط سیم 900 با میکرو کنترلر : ایا باید rxd میکرو به txd سیم900 وصل و txd میکرو به rxd سیم900 ایا متصل باید بشه و همچنین برای مبدل؟
      حالت2:یا باید rxd میکرو به rxd سیم900 وصل و txd میکرو به txd سیم900 ایا باید متصل بشود؟
      کدام حالت درست است 1 یا 2 ؟
      سپاس
      هنوز شاگردیم داداش (یعنی مثلا با من بودی )
      همیشه rx ها به tx ها باید متصل بشن (البته برای ارتباط های معمولی مثل ارتباط برقرار کردن میکرو با ماژول sim900 و همینطور بین میکرو یا ماژول به کامپیوتر)
      کارهای غیر معمول مثل جاسوسی کردن روی اطلاعات رد و بدل بین چند دستگاه هست که در اینجا ما کاری بهش نداریم
      ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
      شهید دکتر مصطفی چمران
      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
      ; C is not for children

دیدگاه

گاهی اوقات بعضی از این فروشگاه های انلاین جنس معیوب به ادم می دهند که کار نمی کند و خراب هستند : چند بار برام این حالت پیش امده !! برای همین گفتم: شاید بی دقتی کرده باشند و جنس معیوب داده باشند !! از این لحاظ گفتم.
        ==================
        فرق sim900 با sim900a در چی هست دوست عزیز؟
        ==================
        شماره پشتیبانی اش را از کجا بگیرم؟
        سپاس
        شماره پشتیبانی توی صفحه خرید از eca سمت چپ قرار داره
        http://eshop.eca.ir/

یکسری قطعات زیادی حساسن مثل ماژول های RF که سری SIM ها هم جزئشونن و حتی نباید بهشون دست بدون محافظ های آنتی استاتیک بخوره
        اما وقتی شما سفارش بدین تقریبا تمام فروشگاه های ایرانی اون رو بدون پاکت آنتی استاتیک براتون میفرستن و اگر شانستون این بی دقتی مشکل ایجاد کنه بعد از چندین روز یا چندین ماه ممکنه این عیب خودش رو نشون بده

ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
        شهید دکتر مصطفی چمران
        ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
          هنوز شاگردیم داداش (یعنی مثلا با من بودی )
          همیشه rx ها به tx ها باید متصل بشن (البته برای ارتباط های معمولی مثل ارتباط برقرار کردن میکرو با ماژول sim900 و همینطور بین میکرو یا ماژول به کامپیوتر)
          کارهای غیر معمول مثل جاسوسی کردن روی اطلاعات رد و بدل بین چند دستگاه هست که در اینجا ما کاری بهش نداریم
          ممنون دوست عزیز: خوشبختانه تونستم ماژول را توسط مبدل به کامپیوتر وصل کنم و تست کنم: دستورات را که به درستی می فرستد ولی مشکل اش همچنان برقرار هست!! طبق تحقیقاتی که کردم فهمیدم روشن شدن همزمان 3 تا چراغ یعنی خاموش شدن ماژول یا برد ! مثلا زمانیکه دکمه را 3 ثانیه فشار میدهم تا ماژول فعال بشه چند ثانیه چراغ net چشمک میزند و در جا بعد چند ثانیه خاموش میشه ماژول و باید خودم را جر بدم تا بتونم شانسی راه اندازی اش کنم !! من ماندم این مشکل برای چی هست!!؟
          من ای سی sim900 هم دست نزدم که بخواد اینطوری بشه !! هر چی بود خودشان دست زدند و خراب کردند و دادند تحویل ما !!
          ان شماره ها هم شماره پیگیری سفارشات هست ! نه پشتیبانی!
          سپاس

دیدگاه

آقا وقتی 3 تا چراغ روشن بشن یعنی مشکل تغذیه داری.

بازم میگم منبع مطمئن طراحی کن یا اونی که تو دیتاشیت گفته عالیه.
            چگونگی چشمک زدن هم را گفته میتونی اشکال زدائی کنی.
            دوست عزیز اگه مفید بود روی تشکر بزن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david24
              آقا وقتی 3 تا چراغ روشن بشن یعنی مشکل تغذیه داری.
              بازم میگم منبع مطمئن طراحی کن یا اونی که تو دیتاشیت گفته عالیه.
              چگونگی چشمک زدن هم را گفته میتونی اشکال زدائی کنی.
              ممنون دوست عزیز: دیتاشیت را دیدم ولی چیزی پیدا نکردم!صفحه چند هست؟
              من از ماژول زیر استفاده می کنم که مخصوص سیم 900 هست!! یعنی ماژول مشکل داره؟ اداپتور 12 ولت 3 امپر هست!!!
              من زمانیکه روی 4.2 ولت تنظیم می کنم ولتاژ خروجی همین ماژول را» روی سون سگمنت همین عدد را نشان می دهد ولی زمانیکه خروجی با مولتی متر اندازه می گیرم 4.4 ولت را نشان می دهد!! به نظرم مشکل داره ماژول!!
              http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%A7%DA%98/2348-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-dc-dc-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1.html
              این مدار ایا مناسب هست؟

سپاس

دیدگاه

دوستان:
                برد راه انداز سیم 900 یعنی زمانیکه پایه vbat و gnd برد به ولتاژ 4.3 ولت وصل هست! کلا چند میلی جریان می کشد؟(در اینجا فقط برد راه انداز: برای تست 3 چراغ رو برد )
                چون میخوام به ترانس 1 امپر برد را متصل کنم!
                ================================================== ======
                در کل چه زمانی مدار 2 امپر می کشد؟
                سپاس

دیدگاه

دوستان:
                  برد راه انداز سیم 900 یعنی زمانیکه پایه vbat و gnd برد به ولتاژ 4.3 ولت وصل هست! کلا چند میلی جریان می کشد؟(در اینجا فقط برد راه انداز: برای تست 3 چراغ رو برد )
                  چون میخوام به ترانس 1 امپر برد را متصل کنم!
                  ================================================== ======
                  در کل چه زمانی مدار 2 امپر می کشد؟
                  سپاس
                  چند بار متنت رو خوندم تا متوجه بشم چی میگی آخرشم فقط قسمت آخر رو فهمیدم !
                  به آخر دیتاشیت سخت افزارش اگر رجوع کنی توضیح داده که هر بخش چقدر جریان میکشه و وقتی که مثلا gprs رو استفاده نکنی ، استفاده بکنی و تو حالت 2g باشی و... رو کامل گفته
                  در مجموع همیشه توی بردهای آزمایشیت که میخوای تست های مختلف رو بگیری سعی کن از هر قطعه بهترین رو اصلیترین نوعش رو بگیری و برای تغذیه هم دست و دل باز باش و یه تغذیه بالای 4 براش بزار و بعد که قلقاش دستت اومد مدارای ارزون با قطعات مناسب (نمیخواد عالی باشه همین که خوب باشه کفایت میکنه) و تغذیه چند درصد قوی تر از حد لازمت براش بزار و تستش کن اونوقت اگر مشکل داشت متوجه میشی که چه چیزهایی رو تغییر دادی و مشکل از چی بروز کرده اونوقت عیب رو رفع کن و یه محصول خوب بده دست مشتریات
                  شهید دکتر مصطفی چمران
                  ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
                    چند بار متنت رو خوندم تا متوجه بشم چی میگی آخرشم فقط قسمت آخر رو فهمیدم !
                    به آخر دیتاشیت سخت افزارش اگر رجوع کنی توضیح داده که هر بخش چقدر جریان میکشه و وقتی که مثلا gprs رو استفاده نکنی ، استفاده بکنی و تو حالت 2g باشی و... رو کامل گفته
                    در مجموع همیشه توی بردهای آزمایشیت که میخوای تست های مختلف رو بگیری سعی کن از هر قطعه بهترین رو اصلیترین نوعش رو بگیری و برای تغذیه هم دست و دل باز باش و یه تغذیه بالای 4 براش بزار و بعد که قلقاش دستت اومد مدارای ارزون با قطعات مناسب (نمیخواد عالی باشه همین که خوب باشه کفایت میکنه) و تغذیه چند درصد قوی تر از حد لازمت براش بزار و تستش کن اونوقت اگر مشکل داشت متوجه میشی که چه چیزهایی رو تغییر دادی و مشکل از چی بروز کرده اونوقت عیب رو رفع کن و یه محصول خوب بده دست مشتریات
                    ممنون دوست عزیز: کجای حرف من گنگ بود !!
                    در کل من همه قطعات را از eca گرفتم: این شرکت اصلا خیلی بی مسئولیت هست نه جواب ادم را میدند و پشتیبانی شان صفر هست !! توی این انجمن که سئوال می کنم هیچ کس غیر شما انگار با سیم 900 کار نکرده است !!
                    خلاصه من با منبع های تغذیه زیادی تست کردم احتمال بسیار زیاد برد راه انداز سیم 900 خراب هست !! که 75 تومن ضرر کردیم !! کاش خودم برد اش را می زدم! فقط 25 تومن پول سیم 900 بود !
                    سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X