اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص درصد شارژ باطری با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخیص درصد شارژ باطری با میکرو

سلام خسته نباشید من یک مدار دزدگیر دارم که با میکرو atmega 16 کار میکنه,میخواستم درصد شارژ باطریو بدونم تا برایه شارژه مجددش اقدام کنم
    اگه نحوه برنامه نویسی واتصال باطری به میکرو رو برام توضیح بدین خیلی ممنون میشم
    با سپاس

پاسخ : تشخیص درصد شارژ باطری با میکرو

خب بگو یه پروژه آماده لازمش دارم دیگه :icon_razz:روش کلیشو اینطوری میتونی کار کنیش که با یه رله میکانیکی یا مجتمع میتونی تغذیه باطریتو یه لحظه قطع کرده و ولتاژ باطریو با یه پایه میکرو بعد از تبدیل به 5 ولت با adcبخونیش و بعدم الباقی داستان که کلهم سادست.

دیدگاه

سلام
      بیشترین مقدار ولتاژ دو سر باتری رو با یه تقسیم مقاومتی ولتاژ میرسونی به نزدیکی های پنج ولت یا یکم کمتر و وصل میکنی به ADCمیکرو ,میکرو ولتاژ ورودی انالوگ رو تبدیل میکنه به دیجیتال و یه عددی میده بهت که با توجه به نسبت خود ADCو نسبت تقسیم مقاومتی ,میتونی ولتاژ دوسر باتری رو به دست بیاری برا اینکه به چشم هم بیاد میتونی رو LCDنمایش بدی و با چند خط برنامه یه شارژر اتومات براش درست کنی.برنامه رو بنویس اگه جایی ایراد داشتی یا جایی نیاز به تکمیل بود ,باز در خدمتیم
      یا علی

دیدگاه

اگه به بازاز چین دسترسی داری سریAVR HVB بخر :nerd:

برای مثال: محدوده تغذیه و(adc) آی سی atmega16 HVB
        4V-25V هست و به صورت کلی برای کنترلرهای باطری ها طراحی شده ولی هزاران متاسفانه در ایران موجود نیست :cry2:

چون محدوده تغذیه اشون ۴ تا ۲۵ ولت پس ADC رو هم بین ۴ تا ۲۵ ولت اندازه میگیره
        که مطمئنا باتری شما یا ۱۲ یا ۲۴ ولتی است

از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
        --------------------------------------------------------
        تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
        اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
          اگه به بازاز چین دسترسی داری سریAVR HVB بخر :nerd:

برای مثال: محدوده تغذیه و(adc) آی سی atmega16 HVB
          4V-25V هست و به صورت کلی برای کنترلرهای باطری ها طراحی شده ولی هزاران متاسفانه در ایران موجود نیست :cry2:

چون محدوده تغذیه اشون ۴ تا ۲۵ ولت پس ADC رو هم بین ۴ تا ۲۵ ولت اندازه میگیره
          که مطمئنا باتری شما یا ۱۲ یا ۲۴ ولتی است
          من امسال تیر ماه میکروهای سری HVB رو توی پاساژ توکل دیدم.
          رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil
            باتری وقتی خراب میشه مقاومت داخلیش میره بالا و اگر زیر بار نباشه الکی باتری رو فول نشون میده
            باید یه مقدار جریان باتری کشیده بشه و بعد ولتاژ اندازه گیری بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil
              اگه بشه چی میشه بپرس ببین قیمتشون چنده
              دیگه لازم نیست ولتاژ بیاریم پایین با کلی دردسر
              تروخدا بپرس ها لازم دارم :applause: :applause:
              از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
              تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
              اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X