تو این مدار ولتاژ PORTB.0 رو 4.55 نشان میده درحالیکه درکد سی codevision این پورت رو ورودی و 0x00 گذاشتم . باید 0 باشه .علتش چیه؟ چیکارش کنم؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ولتاژ پورت میکرو
Collapse
X
-
پاسخ : ولتاژ پورت میکرو
با سلام
شاید مقاومت پول پ رو روشن کردی
به هاحتمال زیاد همینه که:
1. از چه کاامپایلری استفاده میکنی
2.مطمئنی که برنامه رو درست نوشتی
3.این بار مقومت پول داون رو روشن کن ببین چی میشه
5.اگه نشدکلا پورت رو از مدار خارج کن(نه ورودی نه خروجی)
اگه حوصله ی این چیزا رو نداری برنامه رو به همراه شبیه ساز پروتئوس قرار بده خودم چک میکنم!!!
دیدگاه
-
اکد
کد:/***************************************************** This program was produced by the CodeWizardAVR V2.05.3 Standard Automatic Program Generator © Copyright 1998-2011 Pavel Haiduc, HP InfoTech s.r.l. http://www.hpinfotech.com Project : Version : Date : 01/18/2016 Author : Sima Company : Comments: Chip type : ATmega32 Program type : Application AVR Core Clock frequency: 8.000000 MHz Memory model : Small External RAM size : 0 Data Stack size : 512 *****************************************************/ #include <mega32.h> #include <delay.h> int A[6]={0XC0 ,0XF9 ,0XA4 , 0XB0 ,0X99 ,0X92} ; int t,v; interrupt [ANA_COMP] void ana_comp_isr(void) { t=TCNT0 ; v= t*2; TCCR0=0x00; PORTC=A[v]; delay_us(30); } void main(void) { DDRB=0x00 ; PORTB=0x00 ; PORTC=0X00; DDRC=0XFF ; while (1) { TCCR0=0x03; TCNT0=0x8A; OCR0=0x00; // Timer(s)/Counter(s) Interrupt(s) initialization TIMSK=0x00; // Analog Comparator initialization // Analog Comparator: On // Interrupt on Output Toggle // Analog Comparator Input Capture by Timer/Counter 1: Off ACSR=0x08; SFIOR=0x00; // Global enable interrupts #asm("sei") } }
دیدگاه
-
چرا پیکر بندی ها داخل while هستن؟ اینا باید یگبار اجرا بشند
کد:TCCR0=0x03; TCNT0=0x8A; OCR0=0x00; // Timer(s)/Counter(s) Interrupt(s) initialization TIMSK=0x00; // Analog Comparator initialization // Analog Comparator: On // Interrupt on Output Toggle // Analog Comparator Input Capture by Timer/Counter 1: Off ACSR=0x08; SFIOR=0x00; // Global enable interrupts #asm("sei")
دیدگاه
-
فکر میکنم مشکل این بود که ولت متر رو همزمان با ترانزیستور قرار داده بودی و در حالت روشن مقداری از ولتاو از تریق ترانزیستور وارد این پایه میشد
و اگر در حین برسی با ولت متر ترانزیستور رو برمیداشتی یا ارتباطش رو قطع میکردی پایه به صورت ورودی پول پ و ورودی پول داون مشکلی نداشت
دیدگاه
دیدگاه