اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش فایل با کلید خاص

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پخش فایل با کلید خاص

باسلام
    در مورد پخش فایل صوتی و mp3 player داخل سایت اطلاعاتی بود اما کسی میدونه چطور میشه یک فایل خاص رو فراخوانی کرد؟
    عکس پایین در مورد ساخت نوت موسیقی با avr بود و فقط برای اون کلید ها گداشتم که بگم منم اون 8 تا کلید رو میخوام اما چیزی که من نیاز دارم اینه که مثلا ما هشتا تا کلید داشته باشیم با 8 تا فایل صوتی داخل کارت حافظه حالا وقتی کلید 3 زده میشه فقط فایل شماره 3 پخش بشه و بعد از تموم شدن فایل شماره 3 اتومات stop شه و نره روی فایل بعدی یا وقتی کلید 5 زده میشه فقط فایل شماره 5 پخش بشه.
    کسی پروژه مشابه این رو دیده یا اطلاعاتی در موردش داره؟
    باتشکر

پاسخ : پخش فایل با کلید خاص

برای این کار فکر نکنم AVR به تنهایی از عهده آن بر بیاد پس باید رفت سر وقت ماژول ها که ماژول VS1003 یکی از ماژول های معروف پخش صدا است.
    STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

درود بر شما پیشنهاد میکنم از تراشه های سری ISD استفاده کنی که قابلیت آدرس دهی رو دارند البته مدت زمان محدودی دارند و بستگی به این داره که حجم و زمان فایلهای شما چه مقداری باشه شاید به کار شما نیاد ولی یه جستجو بکنید در مورد isd voice record ic
      خاک شو پیش ازآنکه خاک شوی

"If you want to go fast, go alone.
      If you want to go far, go together"

دیدگاه

باسلام
        مهندس جان با این ماژول قیمت خیلی بالا میره برای خیلی مهمه تا نهایتا 25 تومن این کار انجام بشه و بیشترش دیگه اصلا برام به صرفه نیست.
        یه نگاهی به این لینک http://avrprog.pbworks.com/w/page/9345379/AvrSound بندازین، اینجا با میکرو avr صدا پخش میکنه اما اون دکمه ها رو نداره و من نمیدونم چطور باید آدرس فایلی که داخل کارت حافظه دارم رو به میکرو بدم که وقتی کلید خاصی رو میزنم اون فایل رو پخش کنه.
        متاسفانه هرچی گشتم جایی توضیحی در مورد نحوه نوشتن برنامه برای اینکار نبود.
        اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
        باتشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X