اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با ماژول شبکه IIM7000

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار با ماژول شبکه IIM7000

سلام به همه دوستان
    من این ماژول رو از جوان الکترونیک خریدم و مدارش رو بستم ولی وقتی کابل شبکه رو بهش وصل میکنم ، شبکه رو میشناسه ولی وقتی در برنامه بیسکام میخوام از دستور Config TCPIP استفاده کنم برنامه هنگ میکنه . نمیدونم از ماژوله یا باگ بیسکام ، دوستان اگه میتونن کمک کنن
    توجه داشته باشین که این ماژول با W3100 ساخته شده و بیسکام کاملا اون رو پشتیبانی میکنه

Config Tcpip = Int0 , Mac = 12.128.12.34.56.78 , Ip = 192.168.0.8 , Submask = 255.255.255.0 , Gateway = 192.168.0.1 , Localport = 5000 , Tx = $55 , Rx = $55 ,

پاسخ : کار با ماژول شبکه IIM7000

سلام،
    من از این ماژول استفاده نکرده ام اما این نکات رو در طراحی مدار چاپی تون رعایت کرده اید؟ ftp://ftp.efo.ru/pub/wiznet/RTL8201BL_layoutguide.pdf
    There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

ترانس شبکه را از کجا گرفتی؟ 10 است یا 100؟

ماژول چند قیمت بود؟

چرا از ماژولی با W5100 استفاده نمی کنی که physical layer در داخل خود ای سی است؟

دیدگاه

سلام
        این ترانس شبکه مدل 16PT8515-4 است که روی کارت شبکه ها موجود می باشد و سرعت آن 100 می باشد ( همان قطعه ای که کنار انگشتم است )
        آیا شما با ای آی سی W5100 کار کردی و جواب گرفتی ؟
        قیمتش چنده و آیا مدار جانبی پیچیده ای داره ؟
        این ماا¾ژول که من استفاده کردم ، برنامه بیسکام کلیه فرامین اون رو پشتیبانی میکنه فقط نمی دونم چرا وقتی به دستور Config Tcpip میرسه میکرو هنگ میکنه ( شاید از باگ بیسکام باشه !!!) :angry:

دیدگاه

http://www.ewiznet.com
          قیمت داده شده در فروش انلاین سایت 5 دلار است

با توجه به اینکه W5100 ای سی جدید تر است و دارای ای سی RTL8019 در داخل خود است دیگر نیازی به مدلهای قدیمی و کیت های گران قیمت نیست.

=============

من کار نکردم.

دیدگاه

سلام کسی شماتیک این ماژول رو نیدونه؟ایسی physical layer روی این ماژول چیه؟شاید بتونیم خودمون یه کیشو بزنیم به صرفه تره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X