اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرامر usb و مشکلش

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرامر usb و مشکلش

سلام من جدید از پروگرامر usb استفاده می کنم که در pc به صورت usbasp شناخته شده و بوسیله نرم افزار ها (sinaprog,,,,progisp ) میکرو را شناسایی می کند اما دو یا سه بار برنامه را پروگرم کرد اما وقتی دوباره اومدم برنامه را بریزم ارور داد:
    avrdude: warning: cannot set sck period. please check for usbasp firmware update.
    الان شناسایی قطعه را انحام می دهد و فیوز بیت ها به درستی تنظیم شده وولی پروگرام نمی کند ......
    راستی با ویندوز 8 کار می کنم .....

پاسخ : پروگرامر usb و مشکلش

شما بیا درایوری که نصب کردی ، پاک کن دوباره نصب کن ، شاید حل شه.امتحان کنید. البته تو نت هم درایورش هست.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sah71 نمایش پست ها
      سلام من جدید از پروگرامر usb استفاده می کنم که در pc به صورت usbasp شناخته شده و بوسیله نرم افزار ها (sinaprog,,,,progisp ) میکرو را شناسایی می کند اما دو یا سه بار برنامه را پروگرم کرد اما وقتی دوباره اومدم برنامه را بریزم ارور داد:
      avrdude: warning: cannot set sck period. please check for usbasp firmware update.
      الان شناسایی قطعه را انحام می دهد و فیوز بیت ها به درستی تنظیم شده وولی پروگرام نمی کند ......
      سلام،
      همانطور که از متن پیام هشدار پیداست. اشکال از قدیمی بودن برنامه موجود درون میکروی پروگرامر هست. و البته این صرفا یک هشدار است و نباید تاثیری بر روند پروگرام داشته باشد. و احتمالا مشکل از جای دیگریست. و این پروگرامر در تمامی ویندوزها منجمله هشت کار میکند.

اما علت هشدار فوق و روش بر طرف نمودن آن:
      در نسخه های جدیدتر پروگرامر شما میتوانید بصورت نرم افزاری سرعت پروگرامر را تعیین کنید. اما در نسخه های قدیمی این امکان وجود نداشت و توسط جامپر سرعت در دو مد بالا و پایین تنظیم میشد.
      حالا یا باید توسط پروگرامر دیگری پروگرامر خود را مجدد برنامه ریزی کرده و آپدیت کنید و یا اینکه آپشن تعیین سرعت را در نرم افزار خود حذف کنید. این آپشن با حرف B در خط فرمان تعریف میشود. البته اگر در بسکام کار میکنید میتوانید سرعت را بر روی auto تنظیم کنید. خودبخود آپشن حذف میشود.

نکته آخر :
      اگر تصویر پروگرامر را ارسال کنید بهتر میتوانم در خصوص موارد بالا راهنمایی کنم.
      جدیدترین ویرایش توسط lachini; ۱۸:۰۳ ۱۳۹۵/۰۸/۰۸.

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sah71 نمایش پست ها
        با سلام و درود
        دستگاه برنامه ریز(Programmer) مورد استفاده شما از نوع USBasp می باشد که نقشه ها و برنامه های مورد نیاز برای ساخت آن از این سایت در دسترس است:
        USBasp - USB programmer for Atmel AVR controllers - fischl.de

بنده موقعی می خواهم با برنامه ریز USBasp برنامه را به وسیله گزینه ی Upload Using Programmer که درنرم افزار Arduino قرار دارد درون میکروکنترلر بریزم با چنین هشداری از سمت نرم افزار مواجه می شوم اما میکروکنترلر به درستی برنامه ریزی می شود و قابل استفاده است.
        بررسی نمایید که در هنگام برنامه ریزی میکروکنترلر؛ مقدارآن FuseBit که SPINE نام دارد 1 نبوده باشد زیرا در اینصورت میکروکنترلر غیر فعال می شود و باید از مدارات FuseBit Doctor استفاده نمایید تا میکروکنترلر دوباره قابل برنامه ریزی گردد.
        جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۹:۲۶ ۱۳۹۵/۰۸/۰۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
          با سلام و درود
          دستگاه برنامه ریز(Programmer) مورد استفاده شما از نوع USBasp می باشد که نقشه ها و برنامه های مورد نیاز برای ساخت آن از این سایت در دسترس است:
          USBasp - USB programmer for Atmel AVR controllers - fischl.de

بنده موقعی می خواهم با برنامه ریز USBasp برنامه را به وسیله گزینه ی Upload Using Programmer که درنرم افزار Arduino قرار دارد درون میکروکنترلر بریزم با چنین هشداری از سمت نرم افزار مواجه می شوم اما میکروکنترلر به درستی برنامه ریزی می شود و قابل استفاده است.
          بررسی نمایید که در هنگام برنامه ریزی میکروکنترلر؛ مقدارآن FuseBit که SPINE نام دارد 1 نبوده باشد زیرا در اینصورت میکروکنترلر غیر فعال می شود و باید از مدارات FuseBit Doctor استفاده نمایید تا میکروکنترلر دوباره قابل برنامه ریزی گردد.
          این هشدار هیچ ارتباطی با موضوعی که مطرح کردید و فیوزبیت spien و استفاده از دکتر فیوزبیت ندارد.

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lachini نمایش پست ها
            این هشدار هیچ ارتباطی با موضوعی که مطرح کردید و فیوزبیت spien و استفاده از دکتر فیوزبیت ندارد.
            با سلام و درود
            بله صحیح می فرمایید.

در واقع خواستم اینطور به ایشان بگویم که حتی در صورت وجود این هشدار نباید در برنامه ریزی شدن میکروکنترلر مشکلی پیش بیاید.
            در بخش دوم نیز اینطور احتمال دادم که برنامه ریزی نشدن میکروکنترلر از ناشی از 1 شدن مقدار SPINE باشد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X