اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلوروان با ابعاد 24در112 پیسکل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تابلوروان با ابعاد 24در112 پیسکل

با سلام به همه دوستان عزیز

مدتی بود دنبال یه نقشه خوب از تابلو روان با ابعاد بزرگ می گشتم تو اینترنت هم زیاد سرچ کردم ولی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم فقط نمونه ساخت آقای لاچینی بود که به نظرم اصولی نمی آمد چون تمام پایه های میکرو رو مشغول خودش کرده بود و از لحاظ سخت افزاری جالب نبود.بقیه هم که هرکدوم به یه نحوی ناقص بودن
    نمی دونم شاید خود آقای لاچینی این نمونه رو همین طوری برا ادامه آموزش خودش ساخته بود یا ... الله اعلم .
    بهر حال این مدار رو من از همین سایت خودمون گرفتم کار یکی از بچه هاست من یه تغییراتی روش دادم که بشه عکس رو روش نمایش داد.
    شما با برنامه همراهش یک عکس یا طرح خودتون رو میکشید و برنامه الگوی داده کشیده شده بروی تابلو رو در خروجی می دهد و شما با کپی در سورس سی تابلو و کامپایل مجدد می تونید نتیجه رو تو پروتوس ببینید.فعلا متن خودتون رو با هر فونتی هم می تونید تایپ کنید ونمایش بدید از این لحاظ هم مشکلی نداره.می تونید تو عکس وارد کردید تغییرات بدید و تو یه فایل جدید ذخیره و بعد اون رو دوباره بازیابی کنید.کار باهاش ساده است و با وی بی نوشته شده.چند تا عکس نمومه هم همراهش هست.
    ولی چند تا مشکل داشتم که می خواستم با کمک دوستان حلشون کنم.
    اولین مشکل حرکت بود از دوستان خواهش می کنم در مورد حرکت و شیفت دادن اطلاعات روی تابلو کمک کنند .
    دومین مشکل اینه که به نظر دوستان همچین مداری تو عمل هم جواب می ده یا نه؟
    و سومین هم انشالا بعد از حل مشکل اول و دوم
    لطفا دیدگاه های خود را در مورد این برنامه با ما در میان بگذارید.
    من ازلحاظ برنامه سمت کامپیوترش مشکلی ندارم ولی تو برنامه میکرو با سی مشکل دارم آخه من بیسیک کارم.
    انشالا می خوام این رو تکمیلش کنم تا یه پروژه تابلوروان مشتی تو این سایت داشته باشیم ...
    اگه برا اجرای برنامه مشکلی داشتید این فایل رو دانلود و نصب کنید ...
    VB6 Runtime System
    http://download.microsoft.com/downlo...290887-X86.exe

لینک دانلود پروژه:
    فایل های پیوست شده

پاسخ : تابلوروان با ابعاد 24در112 پیسکل

سلام آقا مهدی

ای وللللللللللللللللللللللللللللل ای ول :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

خیلی با حال شده

من تو ساختن سخت افزارش می تونم کمکت کنم(یه تابلو 64*32 درست کردم قبلاً )

چی بشه این
    خیلی با حال شده
    دستت درد نکنه
    زندگی یه فرصته

دیدگاه

مرسی از نظر شما آقا علیرضا
      اگه براتون مقدور باشه از تابلویی که ساختید یه مقدار بیشتر توضیح بدید ...با چه نوع میکرویی ساختید...زبان برنامه نویسیش ...قابلیت ها...و هر چیزی که خودتون صلاح می دونید ...
      خیلی خوشحال می شم اگه لطف کنید تو تکمیلش بهم کمک کنید ...من مشکلات پیش امده اولیش رو نوشتم ...
      اگه همه کمک کنند اینشالا یه چیز تر و تمیز به سایت خودمون هدیه کنیم...
      در مورد برنامه هم لطف کنید اگه چیزی مد نظرتون است بگید...من ظاهر و باطن گذاشتم ...
      در مورد شیف دادن اطلاعات و حرکت روی تابلو فعلا مشکل دارم...اگه می تونید کمک بکنید خوشحال می شم...
      30 بازدید و 2 نظر بچه ها کم لطفی نکنید.......
      منتظر جواب شما هستم ...
      یاعلی ...فیلا...

دیدگاه

سلام

این یه تابلو 16*48

زبان بیسیک
        خیلی پر نور

می خواستم یه برنامه مثل کار شما برای بیسیک در بیارم
        در مورد شیفت دادن هم اگه با بیسیک کار کنید . خیلی راحته.
        زندگی یه فرصته

دیدگاه

سلام

همون طور که آقا مهدی گفتن تو سایت یه پروژه تابلو روان کامل نداریم :cry2:

برای همین بهتره شروع کنیم
          :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:
          یه تابلو با نرم افزار کامل

سخت افزارش با من

یه برنامه با vb لازمه که سورس کامل رو برای بسکام درست کنه
          راستی امکانش هست از داخل برنامه vb سورس بسکام رو کامپایل کنیم

راحت می شه امکان شیفت ها به بالا و پایین و چپ و راست
          انمیشن
          عکس
          ساپورت انواع فونت
          و............

هر که پایس
          بسم الله.....

زندگی یه فرصته

دیدگاه

سلام آقا مهدی

در مورد شیفت دادن به راست

اول باید دیتا رو ال ای دی ها بریزی
            بعد به اندازه کافی نشون بدی
            حالا باید برای شیفت دادن دیتای هر (مثالا ستون) با ستون قبلیش عوض کنی.
            زندگی یه فرصته

دیدگاه

با سلام

بسیار زیباست هم نرم افزار طراحی فونت و هم طرح سخت افزاری ارایه شده :agree:
              بهتون خسته نباشید عرض میکنم .

فقط من یه مشکل دارم توی اجرای برنامه شما در پروتیوس 7.2 ، و اونم اینه که ، وقتی برنامه شروع به نمایش میکنه ، فقط خط اول بصورت کامل روشن میشه و دیگه هیچ !!

نمیدونم ، شاید از تنظیمات سیمولاتور پروتیوس باشه ، اگه ممکنه ، این تنظیمات رو برای ریفرش این صفحه ، در پروتیوس بفرمایید .

با تشکر .

دیدگاه

سلام.
                اقای معیری دلیلش اینه که تو سورس برنامه به صورت پیش فرض ارایه numfont با 0xff پر شده که شما باید تو برنامه Pattern Generator یه متنی رو نوشته و کد تولیدی رو در کدویژن paste کنید.

از جناب mrmehdi هم خیلی ممنونم.

دیدگاه

سلام

من به همچین برنامه ای احتیاج دارم
                  تا کل سورس و ایجاد کنه

کسی میتونه بگه چه طور تو وی بی می شه فونت های ویندوز و به عکس یا نقطه های مثل این برنامه تبدیل کرد.
                  زندگی یه فرصته

دیدگاه

با سلام به همه دوستان عزیز

از اینکه دیر جواب دادم معذرت می خوام 3 روزی میشه تلفن خونه قطع شده بود الان هم با سرعت 33 وصل شده ....

ممنون از نظراتی که در مورد برنامه داشتید.

آقای "علیرضا خلیلی"
                    با تشکر از نظر شما اگه طرح سخت افزاری دیگری مد نظر شماست ارائه کنید تا درباره آن به بحث بپردازیم . من خودم عشق بسکامم همه پروژه های خودم هم با بسکام انجام می دم روی آن هم تسلط کافی دارم و از لحاظ برنامه سمت کامپیوتر هم هیچ مشکلی نیست شما هر ایده ای داشته باشید انجام پذیره .من توهمین برنامه می خواستم فایل هگز خروجی بده که به علت کمی وقت انجامش ندادم احتمالا برنامه نهایی یا مستقیم با واسط USB(این رو گفتم چون دوست داشتم با این پروتوکل آشنا بشم ولی موقیت پیش نیومده)به میکرو وصل می شه و تبادل اطلاعات می کنه یا به واسطه یک پورت دیگر و ایده خودم هم استفاده از یک حافظه مثل ام ام سی برای خواندن و نوشتن اطلاعات است.شما وقتی میرید سمت کامپیوتر می خواهید برنامه رو بنویسید دستتون بازه و برای خلق هر ایده ای میتونید عمل کنید چون این میکرو فقط وظیفه نمایش یه سری داده رو انجام میده...
                    من قبلا با یکی از استادها رو پروژه تابلو روان با ابعاد 16در64 با 89c55 سری 8051 ساخته بود یکم رو برنامه سمت کامپیوتریش همکاری کردم.چیزه قشنگی درست کردند برنامه سمت کامپیوتر با قابلیت های نمایش فیلم و ویرایش روی فیلم باز شده و شبیه سازی حرکت تابلو و به همراه افکت های آن بود می خواستم براش قابلیت های پخش فایل های فلش و انمیشن و استفاده از همه فونت های استاندارد و..... هم اضافه کنم که به علت یکسری مشکلات ادامه کار متوقف شد.
                    حالا هم اگه شما سخت افزار مناسبی سراغ دارید معرفی کنید تا با تجربیات شما یک چیزه قشنگی درست کنیم.
                    اگه میشه از سورس اون تابلو با بسکام قرار دهید.
                    منتظر نظرات سودمند شما هستم یا علی....

آقای " امیر معیری"
                    تشکر از لطف شما
                    من روی Proteus 7.1 SP2 انجام ش دادم مشکلی نداشت شما با کد ویژن ورژن 1.24 و بالاتر کامپایل کنید مشکلی فکر نکنم داشته باشه.

بچه ها کم لطفی نکنید 140بازدید و فقط 12 نظر....

نسخه ارتقا یافته برنامه با قابلیت نمایش ساعت و پیام و تصویر با قابلیت تایین مدت زمان نمایش هرکدام هم بزودی قرار می دم یکم سرم شلوغه.سورس برنامه سی یه تغییرات اساسی کرده از ریال تایم کلاک (نخندید به طرز نوشتنم) هم استفاده کردم ولی به یه مشکل برخوردم که تابلو دچار چشمک زدن می شد.ولی با تایمر خود میکرو این زمان رو ساختم می دونم دقیق نیست ولی روش کار می کنم ...دوستان زیادی تو این انجمن در زمینه تابلو روان حرفه ای کار کردن نمی دونم چرا سری به ما نمی زنند...
                    هم اکنون نیازمند یاری شما هستیم بنیاد کمک به یک بی سواد...

چرا کسی از دوستان تو ساخت این تابلو کمک نمی کنند من مشکلاتم رو گفتم هرکی می تونه کمک کنه دریغ نکنه ممنونش می شم.

دیدگاه

خسته نباشید
                      من با فونت فارسی مشکل دارم
                      ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام ممنون از مدار و برنامت .
                        لطفا نقشه رو توضیح بده و بگو فقط چه جور سطر و ستون رو روشن می کنند .
                        یه چند تا نقشه کوچک توضیح بده .

دیدگاه

سلام
                          خوب فقط مشکلت با فونت فارسیه؟ خوب مشکلت چیه؟
                          مشکلتون رو با نقشه مدار و برنامتون بزارید یا من یا بقیه ی دوستان کمکتون میکنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
                            خسته نباشید
                            من با فونت فارسی مشکل دارم
                            سلام
                            تو ویندوز یه خاصیتی بنام font smooth edge font وجود دارد که اگه از این پوسته های ویندوز مثل ویستا و ... استفاده کنید برنامه برا فونت ها دچار مشکل می شه...
                            برا غیر فعال کردن اون روی دسکتاپ کلیک راست کنید و
                            Propertice---->(Tab)Appearance---------->Effects---->Use the following method to smooth edges of screen fonts
                            رو یا غیر فعال کنید که بهترین حالت است یا تبدیل به استاندارد کنید
                            مشکل حل می شه...........

نمی دونم چرا 210 تا بازدید شده ولی همش 17 جواب و هیچ کسی هم کمکی تو رفع مشکل تابلو نمی کنه کم کم دارم دل سرد می شم...

ورژن ارتقا یافته با قابلیت نمایش ساعت و تاریخ و متن و عکس بزودی قرار می دم البته اگه دوستان یاری کنند.( :sadدیگه یواش یواش دارم عصبانی می شم... (شوخی میکنم)

الان رو دوتا چیز دارم کار می کنم اینکه یه فونت رو باز کنیم و کل الگو ها رو از توش استخراج کنیم تا جاهای خوبی هم پیش رفتم می تونم هر فونتی رو باز کنم و کاراکتر ها رو جدا و محل شروع و اندازشون رو تشخیص بدم.
                            یکی دیگه هم موضوع انیمیشن روی تابلو است که با این تفاوت که ما بتونیم یه محدوده رو روی تابلو مشخص کنیم مثلا 4 بلوک آخر و رو آن قسمت انیمیشن یا متن ثابت و ... رو داشته باشیم چیزی که تا حالا فقط روی تابلوهای خیلی حرفه ای دیدم...

امیدوارم دوستان توی این بحث شرکت کنند الان فقط تابلو مثل یه تخت سیاه گرون می مونه همین و بس.....

منتظر نظرات دوستان هستم یا علی....
                            :smile:

دیدگاه

دوستان من یک دستی به سر و روی این تاپیک کشیدم . امیدوارم بحثتون ادامه داشته باشه چون نیاز داریم که یک جمع بندی کلی در باره تابلو روان ها داشته باشیم تا سوالات متفرقه تو انجمن در این باره کمتر بشه.

موفق باشید
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X