اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در استفاده از کریستال خارجی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در استفاده از کریستال خارجی

سلام به همه، تمام تاپیک هایی که در مورد کریستال خارجی بود رو خوندم اما هنوز مشکلم حل نشده.
    توی بردم یه ATmega64A دارم که وقتی فیوزبیتها روی کریستال خارجی تنظیم میشه دیگه توسط پروگرامر شناسایی نمیشه در صورتی روی برد یه کریستال 12مگ با دو تا خازن بالانس هم وجود داره و فیوزبیتهای کلاک هر چهارتاشون رو یک گذاشتم و ckopt رو صفر گذاشتم، تا زمانیکه یه پالس خارجی به میکرو ندم پروگرامر نمی تونه میکرو رو شناسایی کنه، کریستال روی برد رو عوض کردم باز همین مشکل بود. در صورتی که رو فرکانس داخلی خیلی راحت شناسایی میشه و برنامه به درستی اجرا میشه، به نظر شما چیکار باید کنم؟

پاسخ : مشکل در استفاده از کریستال خارجی

سلام
    من مشکل مشابهی داشتم که متاسفانه تراشه ام قلابی بود و با تغییر تراشه مشکل حل شد.(این به شرط این هست که بایاس تمامی پایه ها و وضعیت میکرو در حالت مناسب باشه و از کاربرد پروگرمرتون مطمئن باشین)
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام ممنون بابت راهنماییتون، پینهای تغذیه و زمین رو چک کردم، پروگرامر من هاتله مشکلی نداره و میکرو هم با فرکانس داخلی کار میکنه ولی با تنظیم فیوزبیتها رو کریستال خارجی که روی برد است کار نمی کنه و توسط پروگرامر قابل شناسایی نیست و با دادن کلاک خارجی توسط پروگرامر به پایه XTAL میکرو دوباره شناسایی میشه. فکر میکردم مشکل از کریستال روی برد باشه ولی با تعویض کریستال باز همون مشکلو دارم.

دیدگاه

سلام
        بین یکی از پایه های کریستال تا میکرو یک مقاومت 100 اهم بزارین و نتایج رو بگین ، به اسکوپ دسترسی دارین؟
        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام، فعلا به برد دسترسی ندارم تا شب سعی میکنم این کار رو بکنم و نتیجش رو این جا میگم در مورد اسکپ متاسفانه در دسترس نیست

دیدگاه

سلام، یکم با اتصالات ور رفتم و اتصالات رو دوباره چک کردم خود به خود درست شد، الحمدا... فعلا که داره خوب کار میکنه. ممنون بابت راهنمایی هاتون

دیدگاه

خواهش می کنم ، کارا رو شما انجام دادین و درست شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X