اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغذیه میکرو

سلام
    من از میکرو atmega48paدارم استفاده میکنم ومنبع تغذیه رو هم یه باتری لیتیوم 3.7v----160 mAh میخوام استفاده کنم
    ایا باید قبل وصل کردن به پایه vcc از مقاومت و غیره.... استفاده کنم یا مستقیم وصل کنم
    نیازه که پایه های ریست رو تنظیم کنم یعنی به مقاومتی یا باتری وصل کنم.تنظیم فیوز بشه.watchdogفعال بشه یا نع
    کلا چه تنظیماتی نیاز برای فعال کردن بعد نوشتن برنامه برای میکرو و شماتیک نیاز هست تا عملیاتی بشع
    از یه اپتو کوپلر هم استفاده کردم در مدار pc817 .باید بین پایه ایی که به میکرو وصل میشه مقاومت بذارم یا نیازی نیست؟؟؟؟

ممنون

پاسخ : تغذیه میکرو

نوشته اصلی توسط javad_2010 نمایش پست ها
    سلام
    من از میکرو atmega48paدارم استفاده میکنم ومنبع تغذیه رو هم یه باتری لیتیوم 3.7v----160 mAh میخوام استفاده کنم
    ایا باید قبل وصل کردن به پایه vcc از مقاومت و غیره.... استفاده کنم یا مستقیم وصل کنم
    این باطریها موقع فول شارژ ولتاژی بالاتر از 3.7 دارند و حدوداً تا 4.2 هم میرسه و اگه میکروت 3.3 ولت باشه ممکنه آسیب ببینه!!
    اگه میخواهی حرفه ای کار کنی باید، رگلاتور بذاری، البته رگلاتور خطی نمیشه!!
    و اگه خیلی مهم نیست، فکر کنم یه دونه دیود معمولی (1N4007) بین باطری و میکرو وصل کنی، کارت راه بیافته!
    (به اندازه 0.6 ولت افت ایجاد میکنه!)
    و اگه مصرف کننده 3.3 ولت دیگه ای هم داشتی واسه اونها یه دیود جداگانه بذار!
    ... .
    ...
    نیازه که پایه های ریست رو تنظیم کنم یعنی به مقاومتی یا باتری وصل کنم.تنظیم فیوز بشه.watchdogفعال بشه یا نع
    تقریبا همه میکروها، پایه ریست خودشون رو به صورت داخلی پول میکنند،
    حالا اگه خواستی بذاری بین 10 کیلو تا 22 کیلو وصل که به Vcc .
    ... .
    از یه اپتو کوپلر هم استفاده کردم در مدار pc817 .باید بین پایه ایی که به میکرو وصل میشه مقاومت بذارم یا نیازی نیست؟؟؟؟
    مشخص نکردی که اپتو از میکرو فرمان میگیره یا به میکرو فرمان میده!
    با فرض حالت اول بهتره یه مقاومت بین 120 تا 150 اهم از Vcc به مثبت ورودی اپتو (LED) وصل کنی و بعد پایه منفیش رو به پایه مورد نظر میکروت وصل کنی!
    البته باید حواست باشه که در این حالت اپتو با یک کردن پایه خاموش میشود و با صفر کردن آن روشن میشود!
    ... .
    کلا چه تنظیماتی نیاز برای فعال کردن بعد نوشتن برنامه برای میکرو و شماتیک نیاز هست تا عملیاتی بشع
    ممنون
    بقیه اش رو هم انشاالله دوستان جواب میدن!
    ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

سلام

ممنون
      سلام
      بیشتر توضیحات رو جناب ubub دادند من یه چیزای کوچیکی اضافه کنم
      میکرو شما 5 ولته پس با 3.7 ولت ومشکلی نخواهید داشت زمان فول شارژ بودن هم که 4.2 ولته مشکلی نیست
      پایه ریست رو توصیه میشه با یه مقاومت 4.7 کیلو یا 10 کیلو به مثبت تغذیه وصل کنید
      اگر میکرو واحد adc داشته باشه و تغذیه این واحد از پایه ی تغذیه ی اصلی میکرو جدا باشه حتما به تغذیه وصلش کنید(هیچ پایه ی تغذیه ای رو نذارید بمونه همه رو وصل کنید)
      برای این که نویز تغذیه روی میکرو تاثیری نذاره حتما حتما چند تا خازن 100 نانو کنار پایه تغذیه میکرو بزارید(دقیقا چسبیده به پایه تغذیه خیلی این مسئله مهمه)چند تا بزارید از نوع مولتی لایر یا پلی استر
      قراره این میکرو چه کاری انجام بده؟؟یه توضیحی در مورد مدارتون بدین تا بتونیم بهتر کمک کنیم
      موفق باشید
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
        سلام
        بیشتر توضیحات رو جناب ubub دادند من یه چیزای کوچیکی اضافه کنم
        میکرو شما 5 ولته پس با 3.7 ولت ومشکلی نخواهید داشت زمان فول شارژ بودن هم که 4.2 ولته مشکلی نیست
        پایه ریست رو توصیه میشه با یه مقاومت 4.7 کیلو یا 10 کیلو به مثبت تغذیه وصل کنید
        اگر میکرو واحد adc داشته باشه و تغذیه این واحد از پایه ی تغذیه ی اصلی میکرو جدا باشه حتما به تغذیه وصلش کنید(هیچ پایه ی تغذیه ای رو نذارید بمونه همه رو وصل کنید)
        برای این که نویز تغذیه روی میکرو تاثیری نذاره حتما حتما چند تا خازن 100 نانو کنار پایه تغذیه میکرو بزارید(دقیقا چسبیده به پایه تغذیه خیلی این مسئله مهمه)چند تا بزارید از نوع مولتی لایر یا پلی استر
        قراره این میکرو چه کاری انجام بده؟؟یه توضیحی در مورد مدارتون بدین تا بتونیم بهتر کمک کنیم
        موفق باشید
        ممنون از اینکه جواب سوالمو دادین هم از شما و هم از جناب ubub
        مدار تایمره
        سر زمان مشخص به اپتو کوپلر فرمان بده جریانو واسه یه موتور ویبره باز کنع.
        چون ویبره ،موتور بود اپتو کوپلر گذاشتم که جریانو نکشه.
        منبع تغذیه م هم همون یه باتریه
        از کریستال ساعت هم در پایه tosc استفاده کردم برای ثانیه دقیق.که به گفته دوستان چون بهینه شده هست در این حالت دیگه خازن22 نداشتم سر کریستال.
        لطف کنید در مورد استفاده مناسب از مقاومت و خازن ها در مکان درست هم یه اطلاعاتی بهم بدین ممنون میشم.چه زمانی نیاز به استفاده هست ازشون.
        منظورتون از چندتا خازن دقیقا چه تعدادیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        سری بذارم یا موازی؟؟
        ممنون
        جدیدترین ویرایش توسط javad_2010; ۱۷:۵۲ ۱۳۹۷/۰۱/۲۸.

دیدگاه

ممنون از اینکه جواب سوالمو دادین هم از شما و هم از جناب ubub
          مدار تایمره
          سر زمان مشخص به اپتو کوپلر فرمان بده جریانو واسه یه موتور ویبره باز کنع.
          چون ویبره ،موتور بود اپتو کوپلر گذاشتم که جریانو نکشه.
          منبع تغذیه م هم همون یه باتریه
          از کریستال ساعت هم در پایه tosc استفاده کردم برای ثانیه دقیق.که به گفته دوستان چون بهینه شده هست در این حالت دیگه خازن22 نداشتم سر کریستال.
          لطف کنید در مورد استفاده مناسب از مقاومت و خازن ها در مکان درست هم یه اطلاعاتی بهم بدین ممنون میشم.چه زمانی نیاز به استفاده هست ازشون.
          منظورتون از چندتا خازن دقیقا چه تعدادیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          سری بذارم یا موازی؟؟
          ممنون
          سلام
          تغذیه موتور ویبره باید جدا باشه اگه قراره از اپتو استفاده کنی وگرنه اپتو یه جیز اضافیه(تغذیه دوطرف اپتو نباید یکی باشه و هیچ وقت گراندهاشونو نباید یکی کرد)
          واسه کریستال ساعت هم تست کنید اگه سرعت شمردنش زیاد بود واسه همرپایه 15 پیکو بزارید و زمین کنید
          خازن 100 نانو رو موازی کنید یه 470 میکرو فاراد هم بزارید
          موفق باشید
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ممنون
            نمیتونم تغذیه رو دوتا کنم
            اگر اپتو چنین رویه ایی داره
            چه راه حل دیگه ای پیشنهاد میکنید
            چون ویبره نباید مستقیم به میکرو وصل شع
            ممنون میشم راهنماییم کنید

دیدگاه

ممنون
              نمیتونم تغذیه رو دوتا کنم
              اگر اپتو چنین رویه ایی داره
              چه راه حل دیگه ای پیشنهاد میکنید
              چون ویبره نباید مستقیم به میکرو وصل شع
              ممنون میشم راهنماییم کنید
              سلام مجدد
              بله نباید موتور مستقیما به میکرو متصل بشه شما باید خروجی میکرو رو به یه ترانزیستور بدین و با ترانزیستور موتور ویبره رو درایو کنید خوب واسه این که نویز نیفته روی تغذیه باید چند تا کار انجام بدین
              اولش که خنثی کردن جریان برگشتی موتوره که بایه دیود شاتکی یا سریع باید از بین ببریدش تا ترانزیستور رو از بین نبره
              باید خازن 100 نانو اضافه کنید.خازن 100 نانو کنار پایه تغذیه میکرو خیلی بسیار زیاد موثره
              سر راه هر پایه از موتور ویبره فریت بید 2m بزارید
              خازن الکترولیتی هم بزارید واسه تغذیه
              اگه خواستین بگین یه مدار می کشم به عنوان نمونه استفاده کنید
              موفق باشید
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ممنون میشم
                میخوام از قطعات smd استفاده کنم
                اندازه بردم هم 4*2

این چیزی که درست کردم با پروتئوس.البته خیلی ناشیانه
                جدیدترین ویرایش توسط javad_2010; ۲۳:۲۳ ۱۳۹۷/۰۱/۲۸.

دیدگاه

ممنون میشم
                  میخوام از قطعات smd استفاده کنم
                  اندازه بردم هم 4*2

این چیزی که درست کردم با پروتئوس.البته خیلی ناشیانه
                  خوب خازن های 100 نانو حتما باید کنار پایه تغذیه باشن الان فاصله زیادی دارن
                  ترک ها هم تا جای ممکن ضخیم بشن
                  دقت کنید میکرو های smd چند تا پین تغذیه دارن اونارو وصل کنید حتمااا بعدش نگی نگفیتااز دیتاشیت یا توی نت ببین عکس میکرو smd همین مگا48 رو متوجه میشی چی میگم پی سی بی هم سعی کن با التیوم بزنی
                  پروتئوس فقط به درد وقتی میخوره که بدون شماتیک کشیدن توی نرم افزار بخوای پی سی بی بزنی(این نظر خود من هست و هر وقت بدون شماتیک قرار شد پیسیبی بزنم از پروتئوس استفاده می کنم)اگه شماتیک رو می کشی توی نرم افزار حتما از التیوم استفاده کن

موفق باشید
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ممنون از توجه ت
                    اگه ممکنه
                    اینایی که گفتی رو هم مدار نمونه شو بزن اگز نیازه ز تا استفاده کنم
                    ویبره مورد استفاده ی من ویبره سکه ایی موبایله
                    .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...........................
                    بله نباید موتور مستقیما به میکرو متصل بشه شما باید خروجی میکرو رو به یه ترانزیستور بدین و با ترانزیستور موتور ویبره رو درایو کنید خوب واسه این که نویز نیفته روی تغذیه باید چند تا کار انجام بدین
                    اولش که خنثی کردن جریان برگشتی موتوره که بایه دیود شاتکی یا سریع باید از بین ببریدش تا ترانزیستور رو از بین نبره
                    باید خازن 100 نانو اضافه کنید.خازن 100 نانو کنار پایه تغذیه میکرو خیلی بسیار زیاد موثره
                    .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..............................

دیدگاه

ممنون از توجه ت
                      اگه ممکنه
                      اینایی که گفتی رو هم مدار نمونه شو بزن اگز نیازه ز تا استفاده کنم
                      ویبره مورد استفاده ی من ویبره سکه ایی موبایله
                      .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...........................
                      .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..............................

سلام
                      این مدارش اون وسطش خازن ها هست اون رو باید دقیقا کنار پایه ی میکرو بزارید مدار درایو موتور رو هم گذاشتم مقاومت r1به خروجی میکرو وصل میشه
                      موفق باشید
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ممنون
                        خیلی لطف کردیع
                        یه چندتا سوال؟
                        سرای خازن c1 وصل میشه به میکرو (به چهار تا پایه تغذیه،دوتا مثبت ،دوتا منفی)درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                        منبع تغذیه ما همچنان همون باتری میمونه و نیازی به منبه تغذیه جدا نیست.؟
                        ترانزیستور مورد استفاده کدوم بهتره
                        ss8050
                        BC847 or BC547

BC817 or BC817W or BC337

دیدگاه

ممنون
                          خیلی لطف کردیع
                          یه چندتا سوال؟
                          سرای خازن c1 وصل میشه به میکرو (به چهار تا پایه تغذیه،دوتا مثبت ،دوتا منفی)درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                          منبع تغذیه ما همچنان همون باتری میمونه و نیازی به منبه تغذیه جدا نیست.؟
                          ترانزیستور مورد استفاده کدوم بهتره
                          ss8050
                          BC847 or BC547

BC817 or BC817W or BC337
                          ترانزیستور هم میتونی
                          c945
                          bc547
                          bc337
                          و...
                          استفاده کنی که بستگی به جریان موتور داره از 337 استفاده کن
                          خازن ها هم باید نزدیک پایه های تغذیه بزاری یه سر خازن به مثبت و یه سرخازن به منفی توی مدار قشنگ مشخصه(همون تعدا پایه هایی که گفتین)همه خازن ها باهم موازی میشن و وصل میشن
                          خیر منبع دیگری نیازی نیست
                          مدارت اگه تایمره و قراره سر زمان مشخص موتور رو روشن و خاموش کنه و دقت زمان هم مهم نیست از ای سی تاینی 13 استفاده کن کوچیک تر در بیاد اگرم مواردی که گفته شد مهمه که همین میکرو خوبه
                          موفق باشید
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ممنون خیلی ممنون

دیدگاه

سلام
                              جایگزینی برای فریت بید 2m وجود داره؟؟؟؟
                              تو فروشگاه سایت موجود نیست.