اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در روشن کردن فن 12ولت با uln2003

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در روشن کردن فن 12ولت با uln2003

سلام دوستان،برای روشن کردن یه فن 12ولتی با uln2003 که تغذیش با 5 ول هس،میشه فن رو روشن کرد؟
    من این کارو کردم،فن دائم روشن هس،ینی میکرو دستور قطع میده اون ف همین طوری روشنه،چه باید کنم؟ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ : مشکل در روشن کردن فن 12ولت با uln2003

در صورتی که آی سی بتونه جریان مورد نیاز فن رو تامین کنه مشکلی نداره
    مدارتون رو بصورت شکل زیر ببندین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadgh1370 نمایش پست ها
      سلام دوستان،برای روشن کردن یه فن 12ولتی با uln2003 که تغذیش با 5 ول هس،میشه فن رو روشن کرد؟
      من این کارو کردم،فن دائم روشن هس،ینی میکرو دستور قطع میده اون ف همین طوری روشنه،چه باید کنم؟ممنون میشم کمکم کنید
      شماتیک مدارتون رو قرار بدید
      ضمنا این آی سی ها هر کانالشون نهایتا حدود 500 میلی آمپر بیشتر کشش ندارن و ماکزیمم جریان آیسی نباید از 500 میلی بیشتر بشه
      که البته بهتره کمتر از این از هر پایه جریان عبور بدی
      جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۱۲:۰۷ ۱۳۹۷/۰۳/۱۱.
      آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
        شماتیک مدارتون رو قرار بدید
        ضمنا این آی سی ها هر کانالشون نهایتا حدود 50 میلی آمپر بیشتر کشش ندارن که البته بهتره کمتر از این از هر پایه جریان عبور بدی
        ممنون،من از فن سی پی یو کامپیوتر میخوام واسه تهویه استفاده کنم،که ولتاژ کاری 12 ولت داره،الان مشکل من اینه که وقتی 12 ولت رو وصل میکنم یه سره روشن میشه،و وقتی 5 ولت رو وصل میکنم،با دستور میکرو روشن میشه،الان چطوری میتونم این فن رو راه ندازی کنم؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط mahdi8 نمایش پست ها
        در صورتی که آی سی بتونه جریان مورد نیاز فن رو تامین کنه مشکلی نداره
        مدارتون رو بصورت شکل زیر ببندین
        در بستن مدار مشکلی ندارم،فقط مشکلم با فن 12 ولته،وقتی سیستم شرو میشه فن هم روشن میشه ینی با فرمان میکرو فن روشن نمیشه،فک کنم واسه این باشه که تغذیه این ای سی 5 ولت هس،و من میخوام فن 12 ولت رو باش راه اندازی کنم،میشه کاری کرد؟

دیدگاه

• سلام.
          • شما باید پایهcom به 12 ولت وصل کنید نه 5 ولت
          • . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . موفق باشید. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MM320 نمایش پست ها
            • سلام.
            • شما باید پایهcom به 12 ولت وصل کنید نه 5 ولت
            • . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . موفق باشید. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
            سلام،ممنون از کمکتون،ولی من از یه uln2003 استقاده کردم که رله های 5 ولتی رو روشن کنه،الان ینی میشه کام رو به 12 وصل کنم؟مشکلی پیش میاد؟یا باید از یه uln2003 دیگه استفاده کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadgh1370 نمایش پست ها
              سلام،ممنون از کمکتون،ولی من از یه uln2003 استقاده کردم که رله های 5 ولتی رو روشن کنه،الان ینی میشه کام رو به 12 وصل کنم؟مشکلی پیش میاد؟یا باید از یه uln2003 دیگه استفاده کنم ؟
              از یک uln هم برای فن ۱۲ و هم برای رله ۵ ولت نمیشه استفاده کرد ، پیشنهاد میکنم برای فن از یک ترانزیستور مناسب یا ماسفت استفاده کنید دیگه uln نذارید ، یا اینکه رله ۵ ولت رو با uln روشن کنید فن*رو وصل کنید به رله :|

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
                از یک uln هم برای فن ۱۲ و هم برای رله ۵ ولت نمیشه استفاده کرد ، پیشنهاد میکنم برای فن از یک ترانزیستور مناسب یا ماسفت استفاده کنید دیگه uln نذارید ، یا اینکه رله ۵ ولت رو با uln روشن کنید فن*رو وصل کنید به رله :|
                ممنون،ولی دو تا فن 12 ولت دارم،و 3 تا رله 5 ولت،فک کنم از یه uln2003دیگه استفاده کنم بهتر باشه،تشکر از کمکتون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X