اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واسط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واسط

نوشته اصلی توسط hosseinwoo
    عزیزان من 2 تا سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم.
    1_در Iocontrol message این time out چه معنی داره؟زمان چیه؟ آیا به فرکانس کاری میکرو بستگی داره؟
    2_جریان این ارتباط وقفه ای چی شد؟ من که نفهمیدم :angry:
    1- یه مدت زمانیه که در کنترل وقفه ای فرصت داده میشه برای انتقال.
    2- جریان چیش، چی شد؟

موفق باشید
    http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

میشه در مورد ارتباط وقفهآ‌ای یه مثال کوچیک بزنید آخه من هنوز نفهمیدم
      هم برنامه #C باشه هم میکرو ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinwoo
        میشه در مورد ارتباط وقفهآ‌ای یه مثال کوچیک بزنید آخه من هنوز نفهمیدم
        هم برنامه #C باشه هم میکرو ممنون
        http://ceworld.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?50
        http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

سلام و تشکر از زحماتتون
          در مورد برنامه ای که با c# اقای حیدری عزیز نوشتن قسمتی که وضعیت 2 کلید رو از روی میکرو میخونه متوجه نمیشم
          کدش در c# کجاست و برنامه وضعیت کلید ها رو چطور نشون میده
          در کل میخوام بدونم یک بایت رو چطور از میکرو بگیریم و نمایش بدیم
          ممنون
          avr is the best

دیدگاه

سلام دوستان
            یک پروگرامر NUS112 USB از شرکت نوآوران الکترونیک دارم که توی کاتالوگ نوشته با Bascom و AVR studio سازگاری دارد ولی اسمی از Codevision نیست.الان نمیدونم که آیا میشه با این پروگرمر برنامه های نوشته شده با codevision رو روی میکرو بریزم یا نه؟
            اگر لطف کنین ممنون میشم
            یا علی

دیدگاه

خیلی ساده می تونی بفهمی دایی جان
              توی تنظیمات Codevision میشه نوع پروگرامر رو انتخاب کرد. دونه دونه عوض کن ببین با کدومش پروگرام می کنه.
              با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

اساتید محترم خسته نباشید
                آقا من توی بردم تا حالا از درایوری که در سایت Atmel به نام AVR309 نوشته استفاده می کردم. ولی متاسفانه در ویندوزهای 64 بیتی کار نمیکنه.
                1- آیا کسی با این درایور کار کرده و اطلاعاتی در موردش داره؟
                2- آیا این درایوری که دوستان زحمت کار کردن باهاش رو کشیدن در ویندوز 64 بیتی کار میکنه؟
                من هستم پس می توانم.

دیدگاه

بابا این همه مدت کشتین خودتونو oo:
                  خوب یه دونه FT232 بذارین خودتونو خلاص کنید آخه برای چی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AWE
                    بابا این همه مدت کشتین خودتونو oo:
                    خوب یه دونه FT232 بذارین خودتونو خلاص کنید آخه برای چی ؟
                    خوب چرا آدم علکی بیاد 5 یا 6 تومن بابت اون ایسی بده در صورتی که با خود میکرو با کمی تلاش میشه ؟؟ ها ؟؟؟ ها ؟؟؟ ها؟؟؟؟
                    AV Maziton 100
                    Render By Artlantis Studio
                    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام دوستان این مدار منو کشت.من طبق صفحه اول خلاصه مطالب رو گرفتم(همون pdf). و مدار داخل پوشه
                      USB AVR Obdev C#.NET\USB AVR Obdev C#\OBdev Driver\circuits اونی که نوشته with-zener رو ساختم بارها و بارها. بعد طبق آموزش hex برنامه ECA-USB2 رو با codevision ریختم توش البته رو flash نه eeprom ولی آخر کار هم به کامپیوتر وصل نمیشه و خطای usb not recognized رو میده لطفا بگید مشکل کار کجاست لطفا راهنمایی کامل کنید که وسط کار گیر نکنم.خیلی خیلی واجبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rexi1r
                        سلام دوستان این مدار منو کشت.من طبق صفحه اول خلاصه مطالب رو گرفتم(همون pdf). و مدار داخل پوشه
                        USB AVR Obdev C#.NET\USB AVR Obdev C#\OBdev Driver\circuits اونی که نوشته with-zener رو ساختم بارها و بارها. بعد طبق آموزش hex برنامه ECA-USB2 رو با codevision ریختم توش البته رو flash نه eeprom ولی آخر کار هم به کامپیوتر وصل نمیشه و خطای usb not recognized رو میده لطفا بگید مشکل کار کجاست لطفا راهنمایی کامل کنید که وسط کار گیر نکنم.خیلی خیلی واجبه
                        کریستال 12MHz و فیوز بیت ها در حالت کریستال خارجی هستند؟
                        بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                        اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

آره ولی کریستال تو اون مدار رو 16mhz نه 12.حتما با codevision کار کردید طبق چیزی که من میدونم هیچکدوم از فیوز بیت ها تو codevision تیک نباید بخورن واسه این مدار.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rexi1r
                            آره ولی کریستال تو اون مدار رو 16mhz نه 12.حتما با codevision کار کردید طبق چیزی که من میدونم هیچکدوم از فیوز بیت ها تو codevision تیک نباید بخورن واسه این مدار.
                            کریستال غیر از 12 هر چی باشه کار نمیکنه.
                            کد ویژن هم نمیدونم سیستمش چطوریه از بچه ها بپرس اگه شک داری. ولی همه فیوز بیت های CSEL باید 1 باشن. طبق استاندارد اگه تیک بخورن صفر میشن.

دیدگاه

اون برنامه eca-usb2 رو باید بریزم واسه روشن و خاموش کردن led ؟ هیچی تو eeprom نباید بریزم؟من مدارو رو برد بورد بستم مشکلی پیش نمیاد واسش؟کسی pcb شو نداره بده بهم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rexi1r
                                اون برنامه eca-usb2 رو باید بریزم واسه روشن و خاموش کردن led ؟ هیچی تو eeprom نباید بریزم؟من مدارو رو برد بورد بستم مشکلی پیش نمیاد واسش؟کسی pcb شو نداره بده بهم؟
                                اگه درست ببندی جواب میده رو همون بردبرد.
                                اصلا eeprom تو هیچکدوم از این پروژه ها استفاده نشده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X