اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با mmc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با mmc

سلام
    من با یه atmega128L و با استفاده از کتابخونه fat میخوام تو mmc بخونم و بنویسم اما به چنتا مشکل برخورد کردم اول این که از $baud = 115200 ایراد گرفت گفت با این کریستال نمیشه نرخ انتقال انقدر باشه کریستال من 8 مگه منم کدمش 9500 این بار کامپایل شد اما حدوده 1 دیقه طول کشید بعدش "Error Config" همه چی ام چک کردم اتصالا برقراره 2 تا مموری هم چک کرم هم fat32 هم fat خالی allocation شون هم عوض کردم اما این ارور کماکان باقیه تو پرتیوس کار میکنه اما تو واقعیت نه :angry: :angry:
    به نظر شما اشکال از کجاست ؟ممکنه ماله اون نرخ انتقال باشه که کمش کدم؟

پاسخ : مشکل با mmc

سلام
    به نرخ انتقال واحد UART کاری نداره. احتمال داره که پایه های MMC خوب وصل نشده باشند. نحوه ارتباط MMC با میکرو چه جوریه؟ برنامه رو اگه میشه بذار.
    موفق باشی

دیدگاه

مشکا شما از mmc هست اون رو با کامپیوتر تست کنید.تو کتابخونه های وارد شده مخصوصا mmc چک کنید که سخت افزاری کار کردین یا نرم افزاری و پایه ها رو نسبت به برنامه چک کنید.یادتو ن باشه که mmc 2 تا زمین داره و یه تغذیه 3.3 ولتی

شما میتونین کریستال رو تا 16 مگ هم بزارید
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام

MMC با کامپیوتر چک کردم سالمه حتی SD ام چک کردم
        برای اتصال MMC ام از همین جا MMC ها استفاده کردم نمیدونم شایدم خوب اون اتصالاتشو برقرار نکنه حالا دستی ام با سیم امتحان میکنم
        برنامه ام همون برنامه فات از همین سایت گرفشتم همون که خودش مثال پرتیوس ام داره تغذیه ام ام سی ام با یه رگلاتور 3.3 ولت استقاده کردم برای ورودی های میکرو به MMC هم از 2 تا مقاوت یکی 2 کیلو یکی 3 کیلو استفاده کردم با JTAG ام تستش کردم نمیدونم این تاخیر عادیه یا نه اما تا به اون خطی که چک میکنه ارور داره یا نه برسه تقریبا یه دیقه طول میکشه این نرماله؟ این MMC اعصابم خورد کرده :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

سلام
          من هم به این حالت برخورد کردم. وقتی کارت MMC رو از جاش در میارم دقیقا همین حالت رخ می ده. میکرو وقتی نمی تونه باهاش ارتباط برقرار کنه بعد از زمان طولانی (زمانش رو نگرفتم) Error می ده. ببین Chip select کارت رو درست وصل کردی یا نه؟ اگر شد بدش به یه پایه جدا و اونو قبل از اینکه بخوای کاری انجام بدی جداگانه فعال کن. از سر مقاومت 3 کیلو هم باید بگیری بدی به MMC. همه اینهارو کنترل کن.
          موفق باشی

دیدگاه

سلام
            الحمدلا بالاخره راه افتاد :nice:
            البته واقعا 2 سال پیرم کرد همه چیزه مدارو عوض کردم 3 بار mmc بستم حتی رو برد بورد ام بستم آخر فهمیدم اشکال از این جای مموری بود خوب اتصالاتشو برقرار نمیکرد همه چی عوض کرده بودم الا جا مموری این جوان الکترونیک من هرچی ازش خریدم یا گرون داد بهم یا اشکال داشت
            از دوستانی که کمک ام کردن خیلی ممنوم

راستی omega_adiban شما مطمعنی میشه به atmega128 L کریستال 16 وصل کرد من همه جا خوندم بیشتر از 8 ساپورت نمیکنه حتی شنیدم 128 های معمولی ام همشون با 16 کار نمیکنه

دیدگاه

اره اگر m64 یا 128یا هر چی که میخری اصلی باشه میشه
              اگر باور ندارین تا در حین پرینت رو پرت سریال ازش واستون فیلم بگیرم یا می خاین سبیل گرو بذارم :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
              علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X