اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغذیه تابلو روان

با سلام
    لطفا دوستان مرا راهنمایی کنند
    برای تغذیه یک تابلو روان با ابعاد 200*100 ( ال ایی دی ) چه پیشنهادی دارید ؟
    توان و ولتاژ ؟

پاسخ : تغذیه تابلو روان

بهترین چیزی که به نظر من میرسد پاور کامپیوتر است اگر از نوع پاورهای کامپیوتر های ATهم باشد که چه بهتر.
    در پاور هم ولتاژ 5و12وجوددارد
    دنیا را چه سکوتی فرا می گرفت اگر هر کس به انداره
    عملش حرف می زد.(امام علی ع)

دیدگاه

آیا توان کافی برای تغذیه 20000 ال ایی دی را دارد ؟

دیدگاه

در تابلوهای روان به دلیل استفاده از روش رفرش سطری ( و یا ستونی ) در یک لحظه همه LEDها روشن نمیشن . من فکر میکنم استفاده از پاور کامپیوتر مناسب باشه . ( قبلا یه تابلو دیدم که ابعادش 256*128 بود و از پاور استفاده کرده بود )

دیدگاه

سلام
          این تابلو 20000عدد LED داره اگر جریانی که از هر LED عبور می کنه را به خاطر رفرش شدن ، فقط 2 میلی آمپر در نظر بگیریم ، در بدترین حالت 40000 میلی آمپر معادل 40 آمپر میشه. اگه فرض کنیم که به خاطر رفرش شدن ،جریان هر LED از دو میلی آمپر هم کمتر باشه دیگه نوری واسه تابلو نمیمونه. بنابراین به نظر می رسه که بهتره شما تغذیه LED ها رو از تغذیه مدار جدا کنید و اگه برای تغذیه مدار از پاور کامپیوتر استفاده کنید ، می تونید برای LED ها از ترانس استفاده کنید.ترانس رو در هر ولتاژ و جریانی که بخوای برات می پیچند. می تونی ترانس 5 ولت 40 آمپر سفارش بدی و خیال خودت رو راحت کنی.

دیدگاه

این تابلوی شما چند بلوکه هست ...
            یعنی باید اول حساب کنید چند تا led با هم روشن میشه .
            این طور که دوستان حساب کردن زیاد منطقی نیست.
            در هر صورت بعید میدونم جریان از 10 آمپر بیشتر بشه .
            That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

با درود . . .
              به نظر من هم بهترین راه استفاده از پاور کامپیوتره . . . مطمعن باش که جریان کافی رو بهت میده. :nice: :nice:
              درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
              بدرود . . .

دیدگاه

با تشکر از راهنمایی دوستان
                در رابطه با این تابلو ( 200*100 ال ایی دی )
                من سطر یا ستونها را اسکن نمی کنم بلکه مستقیما هر ال ایی دی به خروجی یک 4094 وصل است .
                در ضمن پاور کامپیوتر گران است ، مدار تغذیه مشابه که حداکثر با 5 هزار تومان بشود ساخت سراغ دارید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aysuda4
                  با تشکر از راهنمایی دوستان
                  در رابطه با این تابلو ( 200*100 ال ایی دی )
                  من سطر یا ستونها را اسکن نمی کنم بلکه مستقیما هر ال ایی دی به خروجی یک 4094 وصل است .
                  در ضمن پاور کامپیوتر گران است ، مدار تغذیه مشابه که حداکثر با 5 هزار تومان بشود ساخت سراغ دارید .
                  با سلام

منظورتون از 4094 ، این آی سی معروفه ؟ MC14094B - 8-Stage Shift/Store Register with Three-State Outputs

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر معیری

با سلام

منظورتون از 4094 ، این آی سی معروفه ؟ MC14094B - 8-Stage Shift/Store Register with Three-State Outputs
                    درسته همین آی سی است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aysuda4

با سلام
                      درسته همین آی سی است
                      [/quote]

با توصیفی کلی که از مدار فرمودید

"" در رابطه با این تابلو ( 200*100 ال ایی دی ) ، من سطر یا ستونها را اسکن نمی کنم بلکه مستقیما هر ال ایی دی به خروجی یک 4094 وصل است "" ،

یعنی در این مدار ، برای درایو این 0 0 0 0 2 ال ای دی ، از 0 0 5 2 عدد " 4094 " استفاده شده ؟
                      یا به عبارتی دیگر ، برای هر کدام از سطر ها ، تعداد 25 عدد " 4094" استفاده شده ؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام

به نظر من بهتره تابلو را رفرشی طراحی کنید تا : تعداد آی سی ها کمتر بشه در نتیجه هزینه قطعات و مونتاژ کمتر می شه ، عمر LED ها بیشتر و در نتیجه عمر تابلو بیشتر می شه ، جریان مورد نیاز کم بشه و در نتیجه منبع تغذیه ارزان می شه . در عوض از led های مرغوب و سوپر استفاده کنید .
                        حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

اگه واقعا اینطور باشه که میفرمایید و آقای معیری حساب کردند ، حداقل هر LEDآ‌ با نور قابل قبول به 20 mA جریان نیاز دارد . یعنی 400 آمپر !!!!!!

ترانس جوشکاری هم کم میاره . وای به حال پاور کامپیوتر. بعد شما می فرمایید چیز ارزون تر میخوام ؟؟؟

دیدگاه

اگر LED رو به صورت رفرشی روشن می کنید با 2 میلی آمپر نور خوبی نخواهد داشت. متناسب با Duty Cycle (مثلا یک هشتم یا یک شانزدهم) باید شدت جریان رو بالا ببرید. مثلا در حد چند ده میلی آمپر. به خاطر همینه که LED های مرغوب که برای استفاده به فرم ماتریسی ساخته میشن جریان لحظه ای شون حدود ده برابر مقدار DC اونهاست.
                            There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

پیشنهاد میکنم ، جناب " aysuda4" ، طرح رو دقیقتر تعریف بفرمایند ، تا با کمک اساتید گرامی ، بتونیم دید بهتر و در نهایت ، برای طراحی بهینه این صفحه نمایشی و یا حد اقل منبع تغذیه اون ، به یه نتیجه گیری مناسبی برسیم .

1 - آیا این طرح ، خارجیه ؟ و بدلیل مشکل در تغذیه اون ، اینجا مطرح شده ؟
                              2 - طرح مربوط به ایجاد کننده این تاپیکه ؟ دلیل این نوع از طراحی چیه ؟
                              3 - مداری که با احتساب فقط 2500 آی سی ، که هر کدوم اگه حد اقل 10 میلی آمپر ، جریان مصرف کنند ، فقط کل مصرف جریان آی سی ها میشه 2500 * 0.01 آمپر = ....آمپر !!!!!!!!!!!!
                              کدوم منبع تغذیه هست که با صرف مبلغ 5000 تومان ، بتونه این جریان جزیی رو بوجود بیاره ؟!!

در صورتی که طرح " سکرت " نیست ، دقیقتر مطرح بفرمایید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X