اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور رطوبت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور رطوبت

سلام دوستان.
    تاپیک بسیار مفیدیست.
    من یک سوال دارم.من میخوام رطوبت سنج رو در محیطی با گاز متان استفاده کنم.در یکی از پست ها دیدم که نوشته شده بود باید از سنسورهای خاص با کاور استفاده کرد.آیا میشه این کاور را جایی تهیه کرد (اصلا چه نوع کاوری هست؟) یا اینکه اگر سنسور خاصی هست معرفی بفرمایید.
    متشکرم.

دیدگاه

با سلام
      دوستان اگه لطف کنید و برنامه رو به زبان بیسکام بذارید ممنون می شم
      نده باد ایران

دیدگاه

من فقط میخوام برام تشخیص بده یه جا آب هست یا نه، همین. فکر کنم این سنسور بهترین گزینه باشه
        در ضمن یه سنسور تشخیص شوری آب ( دقیق) میخوام ولی نمیدونم چه شماره ای هست :sad:
        لصفاً یکی کمک کنه
        مرسی

دیدگاه

اگه فقط بخوای وجود و عدم وجود ؟آب رو تشخیص بدی اصلا استفاده از این سنسور خوب نیست

زیرا راههای اصولی تری هم وجود داره

شرایط فیزیکی و شکل ظرف و جاری یا ساکن بودن آب رو بگو تا راههای دیگه ای رو توضیح بدم

در ضمن فکر نکنم سنسور تخیص میزان شوری آب به این سرراستی که میخواین باشه

برای اون هم باید از یک مدار شبیه گالوانومتر و یه دستگاه تست الکترولیز آب استفاده کنید که البته تنها شوری، رو عملکرد این دستگاه تاثیر نداره

دیدگاه

سلام
            من با این سنسور کار کردم.
            از لحاظ استابلیتی خیلی خوبه دقتش هم نسبت به قیمتش عالیه.
            با مقدار رطوبت مقاومتش بالا میره.با یک مولتی ترن 500 کیلو اهم سری کن و از سر سنسور تا زمین رو بده به adc.فقط باید در محلی که مقدار رطوبتش رو میدونی کالیبرش کنی.در کل من راضی بودم
            خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

برای آکواریوم میخوام. وقتی آب به سطح مطلوب خودم میرسه یه پمپ روشن و یا خاموش بشه ، همین.
              با این قسمتش مشکل ندارم، با 4 تا گرافیت ( دوتا بالا دوتا پایین) کارم راه میفته، یا نهایتاً همون کاری رو انجام میدم که مهندس نجفی فرمودند.
              مشکل من با چگونگی تشخیص شوری آبه
              اصلاً بذارید مختصر و مفید توضیح بدم
              دوتا آکواریوم بزرگ دارم که رو هم قرار گرفتن
              1- میخوام آب رو توشون گردشی کنم که دیرتر گندیده بشه (این قسمتش که به یاری دوستان حل شد) :job: :agree:
              2- وقتی شوری آب به حدی برسه که واسه ماهی ها ضرر داشته باشه بهم خبر بده
              3- بعداً میخوام گسترشش بدم ( هر مشکلی تو سیستم بوجود بیاد، مثل نشتی یکی از آکواریوم ها، با sms بهم خبر بده

دیدگاه

فعلاً که با گزینه دوم مشکل پیدا کردم :sad:

دیدگاه

برای کنترل سطح آب ، برای آکواریم روش های ساده تری مثل کولرهای آبی هم هست

برای تست شوری وقتی موجود زنده تو آب هست کار مشکل میشه

اگه بتونی آب رو تو یه محفظ جدا کنی و تست کنی بهتره

دیدگاه

آقا احسان خودم هم اول به فکر شناور و اینا بودم
                    اما ریخت جالبی نداره
                    یه کم بیشتر هزینه کنم اما کارم قشنگ بشه بهتره :redface: :smile:
                    واسه شوری آب هم میشه یه قسمت از آب رو جدا کرد. بعدشم، نیاز نیست خیلی دقیق باشه. نمیخوام عدد هم بهم نشون بده
                    همون که به یه حد برسه یه آلارم بده کافیه
                    ممنونم از این که به سوالاتم پاسخ میدین

دیدگاه

تا اونجایی که من میدونم میشه با پل وتسون مقدار مقاومت مجهول رو اندازه گرفت و سنسورهای مقاومتی رو بایاس کرد تو وبلاگ این دوستمون یه فایل pdf در مورد پل وتسون قرار داده شده ببینید شاید کمکتون کرد.لینک وبلاگ ذیل این مطلبه .برای حمایت از این وبلاگ لینک مستقمو قرار ندادم برید لینکش تو همین آدرسیه که قرار دادم.
                      http://www.robotics-engineering.ir/l...atstone-bridge)
                      اگر دین نداری حداقل آزاده باش <امام حسین (ع)>

دیدگاه

سلام دوست عزیز

من اگر جای شما بودم از سنسور خاصی استفاده نمی کردم

در محیط شور می دونید که به دلیل افزایش غلظت نیکل ،حامل های الکتریکی افزایش پیدا کرده خوب کافیه که این افزایش جریان رو با یه مدار ترانزیستوری ونهایتا با اتصال به قسمت آنالوگ به دیجیتال حل کنید.

در ارتباط با تشخیص وعدم تشخیص آب خدمتان عارض شوم می تونید یه مدار ترانزیستوری طراحی کنید که قسمتی از این مدار که مربوط به بایاس بیس ترانزیستوره زمانی که سطح آب بالا می یاد با آب بر خورد پیدا کنه که در نهایت به دلیل حساس بودن بایای بیس در طراحی مدار سطوح ولتاژکلکتور امیتر تغییر کرده و شما به نتیجه مطلوب می رسید.
                        نادانترین مردم کسانی هستند که فکر می کنند داناترین آنها هستند.

دیدگاه

سلام من اطلاعاتی راجع به سنسور های رطوبت می خوام برای کنترل محیط گلخونه

نوشته اصلی توسط ka2552001
                          سلام دوستان.
                          تاپیک بسیار مفیدیست.
                          من یک سوال دارم.من میخوام رطوبت سنج رو در محیطی با گاز متان استفاده کنم.در یکی از پست ها دیدم که نوشته شده بود باید از سنسورهای خاص با کاور استفاده کرد.آیا میشه این کاور را جایی تهیه کرد (اصلا چه نوع کاوری هست؟) یا اینکه اگر سنسور خاصی هست معرفی بفرمایید.
                          متشکرم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X