اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سرعت تشخیص وقفه خارجی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سرعت تشخیص وقفه خارجی

سلام
    من از وقفه خارجی به صورت آسنکرون روی پایه 2 از پورت d دارم استفاده میکنم. مشکل اینجاست که میکرو حدود 500 میلی ثانیه طول میکشه تا اتفاق افتادن وقفه را تشخیص بده در حالی که من لازم دارم این زمان زیر 100 میلی ثانیه باشه. برای خودم هم عجیبه چون 500 میلی ثانیه خیلی زیاده, اون هم تو فرکانس 32 مگاهرتز.
    میکرو در حالته (power down) اسلییپ هستش البته بدون sleep هم تست کردم همین جوری بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    کسی چیزی به ذهنش میرسه؟
    designer2013.blogsky.com

پاسخ : سرعت تشخیص وقفه خارجی

چطوری چک می کنی زمان رو؟
    روتین وقفه زیاده؟
    نباید اینقدر طول بکشه
    همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

قراره که یک مدار دیگه وقفه میکرو من را ایجاد کنه، که اون مدار یک پالس در حد 100 میلی ثانیه میده اما وقفه میکرو من متوجه این پالس نمیشه. میکرو xmega32a4 هستش
      در حالی که اگر این پالس حدود 500 میلی ثانیه باشه میکرو متوجه میشه!!!!

designer2013.blogsky.com

دیدگاه

تنظیم وقفه:
        PORTD.DIRCLR = PIN4_bm | PIN5_bm | PIN2_bm;
        PORTD.PIN2CTRL = (PORT_OPC_PULLDOWN_gc | PORT_ISC_RISING_gc);
        PORTD.INT0MASK = PIN2_bm ;
        PORTD.INTCTRL = PORT_INT0LVL_MED_gc;
        designer2013.blogsky.com

دیدگاه

ایا اطمینان دارید ؟ فرکانس روی 32 تنظیم شده ؟
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

100%
            اولین باری نیست که با xmega کار میکنم اما اولین باری هست که چنین مشکلی برام ایجاد شده
            designer2013.blogsky.com

دیدگاه

منم یه همچین مشکلی دارم البته به احتمال 99 درصد از کامپایلره (بیسکام )
              تابع lcd رو که به برنامه اضافه میکنم روشن شدن میکرو و عبور از تابع lcd یک ثانیه طول میکشه
              اگر قدرت (سواد )تحلیل کد اسمبلی رو دارید میتونید به مشکل پی ببرید که ایا کد تولید شده دارای ایراد است یا سخت افزار!!
              ولی اگر میشه به دلیل ساده بودن برنامه توی یک کامپایلر دیگه هم کد مورد نظر رو بنویسید و تست کنید
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

با توضیح مشکل بصورت توصیفی معمولا نمی توان به دلیل اینگونه مشکلات پی برد و لازم است نمونه کد خود را بصورت کامل قرار دهید.
                اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X