اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
[گفتگو و تبادل نظر] PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source
Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X
-
پاسخ : PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source
همان طور که میدونید هنگام شروع پروگرامر پایه C1 میکرو شروع به تولید پالس می کنه تا بتونه ولتاژ 13 ولت بسازه مدار Q3-L1-R14-D4 در حقیقت یک رگولاتور بوست هست شبکه مقاومتی R12,R13 فیدبک ولتاژ داره
اون خازن C9 خیلی وظیفه تنظیم سطح DC صاف داره چون ولتاژه کلکتور ترانزیستور Q3 هنگام روشن خاموش شدن پالس سورنی حتی پبک منفی هم میرنه که دیود D4 یکسو می کنه ظرفیت خازن C9 نباید زیاد باشه چون با خاموش شدن Q3 ولتاژ باید بیاد پایین اما با ظرفیت 47 میکرو فاراد ولتاژ ثابت میمونه که با تعویض آن با خازن 10 میکروفاراد مشکل حل شد.
اضافه شده در تاریخ :
این هم نمای 3 بعدی مدار
ابعاد اون هم 30 در 62 میلیمتر البته یک مقدار زیادی بزرگ شده
هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط voyager2020این شماتیک شما با شماتیک صفحه ی اول فرقی نداره؟ ایا ساختید این پی سی بی رو و مشکلی نداره شماتیکتون؟
بله ساختم بدون مشکل داره کار می کنههرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند
دیدگاه
-
سلام.
کسی تا به حال PIC12F675 رو که فایل هگز %70 اندازه ی حافظه ش رو میگیره؛با این پروگرمر؛ پروگرم کرده؟ شدیدا رفته رو اعصابم...همش Error پشت Error...
کار به جایی رسیده که دیگه الان پروگرمر از بیخ از کار افتاده و اصلا هیچ میکرویی رو نمیشناسه.oo:سیستم عامل پروگرمر رو عوض کردم؛تغذیه خارجی اعمال کردم،یعنی هر کاری که از ذهنتون بگذره انجام دادم.کار نمیکنه که نمیکنه. :angry:
دیگه دارم به خرید PICkit3 فکر میکنم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمیسلام.
کسی تا به حال PIC12F675 رو که فایل هگز %70 اندازه ی حافظه ش رو میگیره؛با این پروگرمر؛ پروگرم کرده؟ شدیدا رفته رو اعصابم...همش Error پشت Error...
کار به جایی رسیده که دیگه الان پروگرمر از بیخ از کار افتاده و اصلا هیچ میکرویی رو نمیشناسه.oo:سیستم عامل پروگرمر رو عوض کردم؛تغذیه خارجی اعمال کردم،یعنی هر کاری که از ذهنتون بگذره انجام دادم.کار نمیکنه که نمیکنه. :angry:
دیگه دارم به خرید PICkit3 فکر میکنم.
من یه پروگرمر خریدم 85000تومن که کلا 2 تا سری pic رو بدون مشکل پروگرام کرده و سری های دیگرو هنو امتحان نکردم
خواستی بخری همه کاره بخربرو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب
دیدگاه
-
در حال حاضر که پروگرمر رفته به کما.هیچ میکرویی رو نمیشناسه.حتی یه PIC18F2550 داشتم که روی اون هم سورس PICkit2 بود.با میکروی فعلی پروگرمر عوضش کردم به این امید که درست بشه.نشد که نشد...
برنامه ی PICKit2 رو پاک کردم و دوباره نصبش کردم.باز هم...
تنها گزینه ای که الان مونده؛تست کردن پروگرمر روی یه سیستم دیگه س...امیدوارم... -O<
این PICkit2 یه پروگرمر درست و حسابی هست.نمیدونم الان چه مرگش شده...
اضافه شده در تاریخ :
:wow: :wow: :wow:
درست شد... :wow: :wow:
ایراد از این دو قسمت بود:
ترانزیستور PNP سوخته بود.(تقصیر خودم بود که به علت نبودن ترانزیستور PNP تازه؛دست دوم استفاده کرده بودم و چوبش رو هم خوردم! :redface
یه خازن 1000 میکرو فاراد بین Vcc و GND هست که طبق توضیحات صفحه ی اول،برای پروگرم کردن بعضی از میکروها لازم هست.(سری24 به بالا) و از روی تنبلی! مونتاژ نکرده بودمش...هیچی دیگه...اون رو هم لحیم زدم درست شد...
رسما بیشتر از 3-4 روزم سر این قضیه هدر رفت... [-(
اضافه شده در تاریخ :
راستی یه نکته ای که بهم کمک کرد تا مطمئن شدم عملکرد پروگرمر ایرادی نداره(بعد از تعویض اون ترانزیستور معیوب) این بود که اومدم دوتا سیم PGD و PGC رو به هم وصل کردم و به کمک مد ارتباط سریال خود پروگرمر؛ یه چندتا عدد ارسال کردم و دیدم که همون ها رو هم دریافت میکنم.از اونجا بود که فهمیدم پروگرمر و ارتباط USB و... درسته.تنها چیزی که باقی مونده،همون خازن پدرسوخته 1000میکرو بود که اونهم وصل کردم و تمام...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمیسلام آقا مهدی گل
دلیل اصلی که واسش سراغ دارم؛ تغذیه هست.خازن 1000میکرو واسه تغذیه ی پروگرمر باید روش باشه که چند تا پست قبل تر هم اشاره کردم چقدر به خاطرش سرکار رفتم.
مورد بعدی؛ تغذیه ی میکرو رو با یه منبع دیگه تامین بکنین.
اضافه شده در تاریخ :
آقا شاهرخ یه سوال دیگه. چند پست قبلی گفته بودید اگر نیاز باشه میشه برنامه دلخواهمون بریزیم روی حافظه 18f و هرجا که خاستیم بدون کامپیوتر عمل برنامه ریزی انجام بدیم. آیا این امکان داره؟؟ شما امتحانش کردید؟؟
دیدگاه
دیدگاه