اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط با ماژول در فواصل بیش از 50 متر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط با ماژول در فواصل بیش از 50 متر

باسلام خدمت دوستان.چند وقتیه درگیر یه پروژه ام که از ماژول sht11 برای اندازه گیری رطوبت و دما استفاده میکنم .
    مشکلی که الان دارم اینه که ماژول باید در فاصله 40 یا 50 متری از میکرو باشه. در عمل بستم ولی جواب نداد.
    می خواستم بدونم در چنین مواقعی از چه روشهایی برای ارتباط با ماژول استفاده میشه؟ :-??
    پروتکل این ماژول ازنوع دوسیمه یه چیزی شبیه i2c هست.متشکر

پاسخ : ارتباط با ماژول در فواصل بیش از 50 متر

سلام
    همانطوری که می دونین i2c برای ارتباطات بین تراشه ای در فاصله ی طول برد تراشه ایجاد شده است و برای ارتباطات راه دور و طولانی مناسب نیست و برای طولانی کردن مسیر بیش از این فاصله باید از تقویت کننده ها یا تکرار کننده ها استفاده کنین
    تراشهای مناسبی که پیدا می شن(البته تو ایران بودنشون رو باید بگردین)
    P82B715
    P82B96
    PCA9600
    هست البته پیشنهادم اینه که با توجه به آسیب پذیری این پروتکل حدالامکان از دو تراشه میکرودر فاصله طولانی استفاده کنین و ارتباطات بین دو تراشه رو RS485 در نظر بگرین(تراشه میکرو اول داده رو از سنسور بگیره و با پروتکل سریال منتقل به تراشه بعدی ند) که با افزایش طول نه مشکلی ایجاد بشه و نه نویز بتونه روی مجموعه شما به راحتی سوار بشه.
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام

چرا از ماژول های فرستنده و گیرنده دیتا استفاده نمیکنید ؟

قیمت 50 متر سیم با قیمت دو ماژول تقریبا برابره
      البته باید به تغذیه ی سنسور ها دقت کنید :arrow:
      نا امیدی یه دروغ بزرگه که آدما به خودشون میگن
      تلاش یه حقیقت بزرگه که با صبر به ثمر میرسه

دیدگاه

کاره دیگه ای که انجام دادم اینه که یه میکرو دیگه کنار ماژول گذاشتم که فقط بیاد ماژول رو بخونه و مقدارهارو با rs232 بفرسته بعدش
        با دوتا ترانزیستور سطح ولتاژrs232 رو به 12 رسوندم و فرستادم روی خط در اونطرف هم با یه زنر زدم به میکروی اصلی ولی متاسفانه جواب نمیده.
        در رابطه با ماژول های فرستنده و گیرنده RF شنیدم کار باهشون داستان داره.دنبال یه چیزی میگردم که روتین و100درصدی باشه.ممنونم

دیدگاه

بله

اگر مصر به استفاده از سیم برای یک همچین ارتباطی هستید

دنبای الکترونیک پروتکل CAN Bus را در اختیار شما قرار داده است

CAN Bus یک پروتکل دو سیمه هست که طول سیم ها میتواند بیشتر از یک کیلومتر باشد

این پروتکل مثل هولو میمونه :biggrin:
          کار باهاش سادست و کاملا مطمئن

بعضی از میکرو ها این هولو رو در خودشون دارن :biggrin:
          نا امیدی یه دروغ بزرگه که آدما به خودشون میگن
          تلاش یه حقیقت بزرگه که با صبر به ثمر میرسه

دیدگاه

البته can هم متد خوبی هست ولی من از میکروهای کوچیک مثل 16f628 استفاده میکنم که can ندارن.بعدشم افت داره واسه یه ماژول فسقلی بیام can را بندازم :smile:

دیدگاه

سلام
              کاره دیگه ای که انجام دادم اینه که یه میکرو دیگه کنار ماژول گذاشتم که فقط بیاد ماژول رو بخونه و مقدارهارو با rs232 بفرسته بعدش
              با دوتا ترانزیستور سطح ولتاژrs232 رو به 12 رسوندم و فرستادم روی خط در اونطرف هم با یه زنر زدم به میکروی اصلی ولی متاسفانه جواب نمیده.
              در رابطه با ماژول های فرستنده و گیرنده RF شنیدم کار باهشون داستان داره.دنبال یه چیزی میگردم که روتین و100درصدی باشه.ممنونم
              شما دلیل کار نکردین حالت rs232 رو پیدا نکردین؟ چون من خیلی از جاها که محیط صنعتی و ... بوده به راحتی این شیوه رو دنبال کردم . مشکل شما چی بود؟ در این حالت؟

ماژولهای فرستنده و گیرنده موجود در بازار بردی تا 1 کیلومتر و نوع های متداول اکثرا تا 200 متر برد دارن و با بایاس کردن و دادن داده به پایه tx براتون مخابراه و گیرنده با دریافت داده از پایه rx داده هاتون رو بهتون تحویل می دن دردسری هم ندارن
              هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
                سلام
                شما دلیل کار نکردین حالت rs232 رو پیدا نکردین؟ چون من خیلی از جاها که محیط صنعتی و ... بوده به راحتی این شیوه رو دنبال کردم . مشکل شما چی بود؟ در این حالت؟

ماژولهای فرستنده و گیرنده موجود در بازار بردی تا 1 کیلومتر و نوع های متداول اکثرا تا 200 متر برد دارن و با بایاس کردن و دادن داده به پایه tx براتون مخابراه و گیرنده با دریافت داده از پایه rx داده هاتون رو بهتون تحویل می دن دردسری هم ندارن
                من از کابل انتن استفاده کردم امپدانسش همونطور که میدونیم 75 اهمه.وقتی از کابل استفاده میکنم میکروی اصلی دیتا نمیگیره یا اشتباه میگیره ولی وقتی کابل رو جدا میکنم و مستقیم به میکرو اصلی وصل میکنم درست کار میکنه. :angry:

دیدگاه

سلام
                  شما داده TTL ، سریال رو منتقل می کردین؟ از منطق RS232 استفاده نکردین(یعنی بازه 3 تا 15 ولت و -3 تا -15 ولت)
                  اگر دادتون 0 و 5 میکرو بوده عادی هست که خطا دریافت کنین(یعنی خروجی میکرو رو مستقیما دادین به کابل) شما ابتدا باید سطح منطقی رو تعویض و سپس داده رو روی کابل بفرستین (چون تراشه هایی مثل max232 تنها برای تبدیل سطح بین کامپیوتر و تراشه نیستن و مهمترین فاکتور ولتاژ زیاد بودنشون افزایش برد و غلبه بر نویز محیط بوده هست)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
                    سلام
                    شما داده TTL ، سریال رو منتقل می کردین؟ از منطق RS232 استفاده نکردین(یعنی بازه 3 تا 15 ولت و -3 تا -15 ولت)
                    اگر دادتون 0 و 5 میکرو بوده عادی هست که خطا دریافت کنین(یعنی خروجی میکرو رو مستقیما دادین به کابل) شما ابتدا باید سطح منطقی رو تعویض و سپس داده رو روی کابل بفرستین (چون تراشه هایی مثل max232 تنها برای تبدیل سطح بین کامپیوتر و تراشه نیستن و مهمترین فاکتور ولتاژ زیاد بودنشون افزایش برد و غلبه بر نویز محیط بوده هست)
                    من از max232 استفاده نکردم بلکه خروجی میکرو رو مستقیما تقویت کردم بازه 0تا12 ولت که جواب نداد

دیدگاه

اگه بخوام برای ارتباط بین دو میکرو از rs485 استفاده کنم چه ادواتی لازم دارم؟اگه شماتیک یا فایل پروتئوس قرار بدید خیلی خوب میشه
                      فکر کنم باید از مبدل های rs232 به rs485 و بالعکس استفاده کنم درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ramez.8631
                        اگه بخوام برای ارتباط بین دو میکرو از rs485 استفاده کنم چه ادواتی لازم دارم؟اگه شماتیک یا فایل پروتئوس قرار بدید خیلی خوب میشه
                        فکر کنم باید از مبدل های rs232 به rs485 و بالعکس استفاده کنم درسته؟
                        دوستان منم یه همچین مشکلی دارم اگه کسی انجام داده لطفا مارو هم بی نصیب نذاره

دیدگاه

کسی از rs485 برای ارتباط دو میکرو استفاده نکرده؟ :-/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X