اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال دوربین به میکرو ARM9

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتصال دوربین به میکرو ARM9

بله عزیزم بپرس !

JTAG اون از پورت پارالل استفاده می کنه و با پورت USB هم پروگرام میشه (SAMBA).

من حافظ منافع نوآوران نیستم بلکه از یک هم وطن خود که داره به نفع پیشرفت علم این کشور کمک میکنه دفاع می کنم.

کسی که می خواد با ARM کار کنه میره نزدیک 200 تا 250 هزار تومان می ده به فروشگاه جوان، اونوقت ایشون هم با کلی افتخار یه بردOLIMIX براش میاره !!!

البته شاید به نظر شما این کار بهتر باشه !
    پیش از آن که فرصت ها را از شما بگیرند، از آنها استفاده کنید !

دوستان زیاد وقت نداریم، خیییییلی تلاش کنید.

دیدگاه

سلام

نه کارشون خیلی عالیه من این شرکت رو دیدم توی سایتش هم رفتم... قیمتها هم خیلی عادلانست و منطقی

ولی برام عجیب بود این همه پست پشت سر هم توی کل فوروم ARM

ولی معتقدم ارزونتر هم میشه درستشون کرد

(اون الکترونیک جوان که خون آشامه برنامههای دانلود شده از سایت sonsivri رو میفروشه 20000 تا 50000 نمی دونم 100000 هر چقدر خریدار چاق و چله تر ادعا هم میکنه کسی نمیتونه برنامه های منو پیدا کنه oo

در مورد olimex از یکی از دوستان توی همین سایت شنیدم 350 تومان حالا نمیدونم از کجا سفارش دادن ولی خیلی گرونه(من با این پول 350000 تا ملق میزنم :mrgreen
      به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام ببخشید من یه دنبال یه مدار هستم ک بشه یه دوربین با خروجی آنالوگ یا همون AV رو به میکرو وصل کنم و با فریم بالا فیلم برداری و روی مموری یا هر نوع حافظه جانبی بالا ذخیره کنه و رو تلویزیون هم نمایش بده مشابه دی وی آر ها
        کسی سراغ نداره یا راهنمایی
        لدفا کمک کنین اساتید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 92_ezraeell
          سلام ببخشید من یه دنبال یه مدار هستم ک بشه یه دوربین با خروجی آنالوگ یا همون AV رو به میکرو وصل کنم و با فریم بالا فیلم برداری و روی مموری یا هر نوع حافظه جانبی بالا ذخیره کنه و رو تلویزیون هم نمایش بده مشابه دی وی آر ها
          کسی سراغ نداره یا راهنمایی
          لدفا کمک کنین اساتید
          شما اگه میخاین با ARM9 کار کنید بیاید توی انجمن ARM9 بگید مسئله رو تا بچه هایی که ARM9 کار کردند بتونن کمکتون کنند
          این کار رو باید با همون ARM9 انجام بدین چون با فریم ویر بالا میخاین و باید سرعت خیلی بالا باشه
          بیا اینجا یه تا پیک بزن
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=303.0
          زندگی یعنی امید و حرکت
          کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
          سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
          برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
          به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

باسلام
            پروژه ای که تعریف کردید منو یاد موشک فونیکس انداخت :eek: که واقعا کار میبره چندین بلوک رو شامل میشه!
            در کل موفق باشید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X