اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیباگر حرفه ای J-Link برای کار با ARM

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دیباگر حرفه ای J-Link برای کار با ARM

نوشته اصلی توسط mahanb
    آقا یه سوال پیچیده! :mrgreen:
    ظرفیت خازن هایی که الکترولیت نیستن رو چجوری میشه فهمید(smd)؟؟؟ :redface: :icon_razz:
    نخندینا جواب بدید!!!
    متأسفم اگه نمیدونید و خازن سنج هم ندارید
    چون قابل شناسایی نیست!
    شاید با خازن سنج بشه که اونم توی بعضی مولتی متر ها هست

دیدگاه

خیلی ممنون این هم این کارو هم کردم ولی می خواستم ببینم بدون خازن سنجم میشه یا نه! که ظاهرا نمیشه!!! :icon_razz:
      تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
      موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

یک سوال

چرا با اینکه برای پروگرام کردن میکرو کلا 5 سیم استفاده میشه از سوکت های 10 پین و 20 پین با این هیکل استفاده میکنن .. مثلا jlink بیست پین به چه عرض و طولی گذاشته .. حالا من بخوام باکس به این بزرگی بزارم روی برد که خیلی جا رو مصرف میکنه .. بجاش یه هدر یا باکس کوچکتر استفاده میکنیم .. بهتر هست مگه نه ؟

دیدگاه

ببخشید ولی شما پایه های دیباگ رو در نظر نگرفتید! اینایی که گفتید برای پروگرام کردنه فقط!!!
          بعدشم این استاندارد خود j-link و u-link هست!
          آقا کسی نبود جواب مارو بده این جعبش که از بهار خریدید چنده؟؟؟ کجا دادید برش؟ با چی/؟؟ :angry:
          موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

سلام

جعبه رو از فروشگاه بهار به مبلغ 1000 تومان از پاساژ امجد تهیه کنید
            راستی من که ترک های روی بردم کنده شد برد رو انداختم رفت و یک جیلینک با تغییرات جدید از فروشگاه خریدم
            ولی همه ی قطعات J-Link آقای تروشه رو هم دارم ، شاید به PCB یک نویز گیر اضافه کنم و دوباره بدم برای چاپ

با سپاس
            http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

خب برد همین ulearn رو بزنید من می خواهم اونو بدم بزنن چون نویز گیرم داره! بقیه چیزاشم مثل اینه نظرتون چیه؟ همینو بزنیم یا ماله ulearn رو؟؟؟
              موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

پروگرامر و دیباگر JLINK v8.0
                http://eshop.eca.ir/product_info.php?cPath=28&products_id=506

دیدگاه

سلام

بله برد ULearn رو بزنید چون دارای نویزگیر می باشد ، من هم به دلیل استفاده از روش های لحیم کاری نادرست (لحیم کاری به روش ، پر کردن پایه ها از قلع و کشیدن قلع اضافی با قلع کش) برد J-Link خودم رو از دست دادم ، و این روش لحیم کاری رو به هیچ کدام از دوستان پیشنهاد نمیکنم ، ولی حالا شاید برد ULearn رو بزنم چون همه ی قطعاتش رو دارم
                  روش لحیم کاری پایه به پایه بهترین روش است که متاسفانه من می خواستم روش جدیدی رو امتحان کنم که این بلا به سرم اومد

باسپاس

دیدگاه

آقایsoodi بهتره از قلع کش های نواری استفاده کنید و هویه را روی آنها بگزارید و لحیم کنید ودر همین ulearn هم اموزش های خوبی برای لحیم کاری داره و این کاری رو که من میگم هم عکسشو گذاشته! در ضمن برای کار با فلیپس برد lpc2378 آقای تروشه فایلش از بین رفته شما داریدش مثل اینکه خودشون چند روزه نیستند!!! :redface:
                    من می خواهم با lpc شروع کنم ولی هنوز برد خوب گیر نیاوردم ! شما چی پیشنهاد می کنید؟؟
                    موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
                      سلام

بله برد ULearn رو بزنید چون دارای نویزگیر می باشد ، من هم به دلیل استفاده از روش های لحیم کاری نادرست (لحیم کاری به روش ، پر کردن پایه ها از قلع و کشیدن قلع اضافی با قلع کش) برد J-Link خودم رو از دست دادم ، و این روش لحیم کاری رو به هیچ کدام از دوستان پیشنهاد نمیکنم ، ولی حالا شاید برد ULearn رو بزنم چون همه ی قطعاتش رو دارم
                      روش لحیم کاری پایه به پایه بهترین روش است که متاسفانه من می خواستم روش جدیدی رو امتحان کنم که این بلا به سرم اومد

باسپاس
                      سلام

این روش نیاز به سرعت عمل و مهارت زیادی دارد و کسانی هم که از این روش استفاده می کنند در مورد ریسک بالای این روش صحبت می کنند ، به نظر من روی چند آیسی معمولا اول تمرین کنید ، من هم فقط توی یکی از بافر ها مشکل داشتم وگرنه یک بافر و یک میکرو را بدون مشکل با همین روش لحیم کردم

در مورد استفاده از قلع کش سیمی هم ، اون همه قلع موجود روی پایه رو اول باید با قلع کش معمولی بکشید و بعد با قلع کش سیمی

در مورد برد LPC هم از هدر برد استفاده کنید ولی اگر نظر شخصی خودم رو بخواهید یک برد سوراخ دار و یک تبدیل آیسی بخرید و خودتون روی برد سوراخ دار پروژتون رو ببندید

با سپاس

دیدگاه

سلام

آقا ... قربون دستت ... این موضوعها مال ARM نیست که ...

شما در مورد همه چی سوال میپرسی جز ... jlink و arm

هویه ... لحیم کاری .... سیم لحیم ... روغن لحیم ... اسفنج نسوز ... سولدر وییک ... مایع فلکس ... کجاش ربط به ARM داره ...

مسئولین سایت این تاپیک رو لطفا قفل کنید ... اینطوری پیش بره کسی چیزی از این تاپیک نمیفهمه ...
                        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X